Surprise!

Gisteren werd mijn neef 25. Een paar dagen van te voren dachten zijn vriendin en mijn nicht dat het wel leuk zou zijn om een surprise party te organiseren. Snel werd er rond gebeld en werd er afgesproken om met zijn allen naar mijn neef’s huis te gaan, hij werd weg gelokt en toen hij terug kwam stond het huis vol met familie en vrienden! Van te voren was hij was al een beetje verdrietig dat zelfs oma twijfelde of ze op de koffie kon komen: ze moest namelijk nog boodschappen doen dus een kopje koffie werd lastig.

Helaas miste Michael en ik door wat miscommunicatie het moment supreme. Ik dacht dat mijn neef om 5 uur thuis zou komen, dit bleek vier uur te zijn dus ik heb jammer genoeg het SURPRISEEEE-moment gemist. Maar mijn neefje (dus niet de jarige job) heeft gelukkig alles op de video opgenomen dus ik heb de beelden van de hele familie in de badkamer meteen terug kunnen zien. Super leuk! Mijn jarige neef was ook niet meer boos op oma omdat ze de boodschappen belangrijker vond dan haar kleinzoon en het werd een gezellig feestje!

Ik heb nu een aantal surprise feestjes mee gemaakt en wat zijn dat toch fantastische feestjes om bij te zijn! De verrassing op het gezicht van de jarige is goud waard. Totale verbijstering en opluchting dat mensen toch niet zijn of haar verjaardag zijn vergeten! Geef mij elke week maar zo’n feestje!

Is er voor jullie wel eens een surprise party georganiseerd? Of hebben jullie er zelf wel eens eentje georganiseerd?

4 Comments

 1. Wat leuk ๐Ÿ™‚ Ik heb nog nooit een surprise party georganiseerd maar heb wel al eens eentje gekregen ๐Ÿ™‚ Voor mijn 16de verjaardag was dat geloof ik. Da’s dus ondertussen al *slik* 10 jaar geleden.

  Beantwoorden
 2. Sassie 4 augustus 2013

  Oh leuk! Ik heb 2 maal een surprise babyshower gegeven ๐Ÿ™‚ Super leuk!!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 5 augustus 2013

   Oh dat lijkt me ook leuk! Nog geen zwangere vriendinnen maar zodra ik ze heb zou ik dat ook wel willen organiseren! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge