Survival of the fittest

Ik heb weer een druk weekend achter de rug: vrijdag na het werk schoven Michael en ik gezellig bij mijn ouders aan, om daar een maaltje mee te smullen. Een erg leuke avond. Zaterdag ochtend stond er een workout op het programma: de benen waren aan de beurt en vrijwel meteen na het trainen hadden zowel Michael en ik al spierpijn, te verwachten was dat dat in verloop van het weekend alleen maar erger zou worden (en dat was ook zo).

Tulpjes in Amsterdam!

Na een middagje nog even thuis te hebben gezeten was het tijd om door te gaan naar Amsterdam. Daar aten we met zn 8e bij een vriend om vervolgens door de te gaan naar de bioscoop. Naar het vervolg van 300 (de man vrouw ratio was 7 op 1, ik was dus de enige vrouw: vandaar 300 ;)). Veel geweld en bloed, niet een fantastisch goed verhaal. Dus al met al vond ik het niet echt een aanrader (terwijl ik 300 wel erg goed vond). Na de film was het nog tijd voor drankjes in de stad om uiteindelijk met de laatste trein weer richting Zaandam te vertrekken.

En uiteten bij de familie.

De volgende ochtend werd ik wakker met HEEL VEEL spierpijn, zoals ik dus al verwacht had. Mijn benen voelden (en voelen) aan alsof ze van een 1000 jarige zijn, ik loop dan ook belachelijk kreupel. Michael en ik pasten zondag middag een paar uurtjes op om vervolgens door mijn moeder ouders opgehaald te worden om uit eten te gaan met de hele familie: mijn opa en oma vierden hun verjaardag en we hebben echt enorm genoten van het lekkere eten (nogmaals bedankt opa en oma!). Uiteindelijk waren we rond half 12 thuis. En vervolgens heb ik echt de slechtste nacht in tijden gehad. Ik lag constant wakker en had moeite met goed liggen en omdraaien (weer die verdraaide benen). Hoe ik vandaag dus door ga komen op mijn werk weet ik nog niet. Ik denk in ieder geval dat ik vanavond om 9 uur in bed lig. Al met al dus een druk, maar wel erg gezellig weekend!

Jullie een leuk weekend gehad?

3 Comments

 1. Jennn 14 april 2014

  Klinkt inderdaad als een leuk weekend!

  Beantwoorden
 2. Sas 14 april 2014

  Erg fijn weekend heb je gehad zo te lezen (en zien)! Op naar een fijne week šŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Vintagirie 14 april 2014

  Klinkt als een lekker druk weekend. Alleen jammer van de spierpijn. Ik heb ook een heerlijk weekend gehad. Ik ben niet weg geweest, maar dat is soms ook erg lekker.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge