Terug van weg geweest?

Zoooo, goeiemorgen zeg! Man, wat was het al weer lang geleden dat ik voor het laatst een blogje typte. Ik moet bekennen: het is weer even wennen. En die drempel om voor het eerst weer even achter de computer te kruipen? Die was meters en meters hoog. But: I am back, en de bedoeling is dat ik blijf! Je vraagt je wellicht af, what happened? Tja, ik zal mijn best doen dat uit te leggen..

Iedereen is maar druk, druk, druk.

Hoe vaak krijg je wel niet het antwoord ‘druk’  op de vraag hoe het met iemand gaat? Ik vrij regelmatig. En ik moet bekennen: ook ik maak(te) me wel eens schuldig aan dat antwoord. En de laatste tijd werd het me allemaal eventjes te veel. Niet dat ik in 1 of ander emotioneel gat viel hoor, verre van. Het ging helemaal prima met met. Maar het was vrij druk op werk (het weekje naar Amerika 2 weken geleden hielp ook niet mee, zie foto bovenaan dit bericht), en ik had gewoon helemaal geen zin om na het werk, waar ik vrijwel de hele dag achter de computer zit, thuis weer achter de computer te kruipen om blogjes te tikken.

Lieve reacties

Wel werd ik ontzettend blij van de lieve berichtjes die ik kreeg of het wel goed met me ging, en waar ik toch was. Ontzettend bedankt daarvoor, dat deed me erg goed! Zoals ik al zei, het ging, en gaat, helemaal goed. Michael en ik genieten nog steeds ontzettend van ons fijne huis, we zijn op het moment aan het orienteren op nieuwe badkamers (yesssss!! :D),  en genieten deze week allebei heerlijk van een weekje vrij! Yes, zo lekker! Even een week niet aan werk denken en lekker thuis chillen.

Aanstaande vrijdag vertrekken we voor een weekendje naar Hengelo, nog nooit geweest dus ik ben benieuwd wat deze stad te bieden heeft. De rest van de week gaan we lekker doen waar we zin in hebben. Vandaag eindelijk eens langs het Rijksmuseum (waar we allebei sinds de heropening nog niet zijn geweest), we willen EINDELIJK eens bij mijn vader langs gaan op het atelier om een mooi schilderij uit te zoeken, er staat nog een boswandeling op het programma, en dus ons weekendje weg aan het einde van de week. Heerlijk, de qualitytime. De rest van de tijd is het waarschijnlijk tijd voor Netflix ;).

En die drempel dus

Ohja. en die drempel dus. Gek hoe dat werkt. Nog nooit had ik zolang niks van mezelf laten horen op mijn blog.. En hoe langer dat duurde, hoe lastiger ik het vond om weer eens een berichtje te sturen. Zo stom. Al weken geleden dacht ik, ja, het is weer eens tijd. Maar de stap zetten om daadwerkelijk een berichtje te sturen? Die nam ik niet. Tot nu dus. In mijn vakantie heb ik natuurlijk geen excuus meer dat te veel achter een pc zit ;). \

Kortom: I am back! En ik zit vol met ideeen om over te bloggen, dus: jullie zijn nog lang niet van mij af!

Hoe gaat het met jou?

7 Comments

 1. Morgaine 13 november 2017

  hahahahahahaha ik ken dat hoor schat, nu was ik even a wall zoals ze dat in Amerika dan weer zeggen toch? Maar dat terug komen heb ik dan niet zoveel moeite mee, ik zeg gewoon een keertje boe, nu heb ik echt gewacht tot ik wist wat mijn dochter straks gaat ontvangen, een zoon dus, en ja… de rest heb jij nu eerder bij gelezen dan ik bij jou en toch ben ik de eerste weer zie ik 😛

  Lekker doen wat je wilt schat, en soms een pauze nemen is zelfs nodig! Ik had er eentje van maar 3 jaar ergens ooit, hahahaha

  Ik ben blij je weer even te zien!
  X

  Beantwoorden
 2. Sandra 13 november 2017

  Welkom terug! Goed dat je even je rust heb genomen wat betreft bloggen. Als het teveel wordt dan kun je beter maar op tijd even je rust pakken dan dat je té lang door gaat en je tegen je zin in gaan bloggen. Leuk in ieder geval om weer wat van je te horen en ben benieuwd naar al die ideeën die je hebt voor je blog, hihi.
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #125 | Verhuisd, ziek & dé ultieme huisvrouwMy Profile

  Beantwoorden
 3. Laura 13 november 2017

  Yay 😀 fijn dat je er weer bent met de blogjes!

  Beantwoorden
 4. Romy 14 november 2017

  Wat leuk dat je weer terug bent en weer aan het bloggen wilt gaan! Ik miste je blogartikelen inderdaad al. Alleen maar goed dat je jezelf even een pauze hebt gegund, zeker als je het al zo druk hebt. Ik ben heel benieuwd naar al je artikelen 🙂 Maar leg jezelf vooral geen druk op! Het komt vast vanzelf wel weer allemaal!
  Romy onlangs geplaatst…De kracht van iets doen voor een anderMy Profile

  Beantwoorden
 5. Charel 14 november 2017

  Knap dat je even rust hebt gevonden! Wel enorm fijn dat je terug bent! XX

  Beantwoorden
 6. Alyssa 16 november 2017

  Oh ja, ik weet hoe dat kan zijn inderdaad… hoe langer je niks plaats, hoe lastiger het wordt! Maar leuk dat je er nu weer bent 😀

  Beantwoorden
 7. Nesrin 17 november 2017

  Welcome back! Ik heb je gemist. Gelukkig gaat alles goed met je.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge