Weekend plannen

Heerlijk, het is weer weekend! Het huis is opgeruimd en niks hoeft. Tijd dus voor een lekker uitgebreid ontbijtje (yoghurt/vruchtensapje, pannenkoekjes van banaan, hmm!). Verder staan er alleen maar leuke dingen op het programma. Vanavond een zomerfeest inclusief barbecue, omdat, zo staat op de uitnodiging, het zomer is en het uiteraard mooi weer is (beetje positief denken kan geen kwaad, al geloof ik dat de voorspellingen niet al te best zijn)! Morgen alweer een barbecue, dit keer hopelijk in de zon die als het goed is zal schijnen aan het eind van de dag.

We kunnen natuurlijk niet met lege handen aankomen op al die barbecues dus ik denk dat Michael en ik samen de keuken in duiken en iets lekkers in elkaar flansen. Wat weet ik nog niet, maar smaken zal het! Daarnaast wil ik ook nog gaan hardlopen. Dit weekend wil ik minimaal een 10 km lopen. Of het vandaag of morgen wordt weet ik nog niet. Aangezien ik op dit moment geen alcohol drink zal ik zondag ook niet brak zijn. Fris en fruitig voor een goeie workout dus! Het is nog niet over met de pret: de vooruitzichten voor de dagen na het weekend zijn ook lekker. Het goede weer komt er weer aan! Maar first things first: ik ga nu van het weekend genieten!

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend?

5 Comments

 1. sylviakuijsten.com 29 juni 2013

  Klinkt goed allemaal, helaas moet ik leren voor hertentamens.. Maarrrr dinsdag om 15.00 uur heb ik ook alle tijd van de wereld, kijk ernaar uit!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 29 juni 2013

   Ah nog een paar dagen bikkelen maar dan vakantie, klinkt goed. Heel veel succes met je tentamens!

   Beantwoorden
 2. Elsa 29 juni 2013

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 3. Elsa 29 juni 2013

  Hi! Ik kom net via GL2R op je blog! Leuk! Keep up the good work!
  En wat een goed voornemen om 2 weken geen alcohol te drinken!

  P.S. Op de een of andere manier kan ik niet via mijn eigen wordpress domein een berichtje achter laten?

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 29 juni 2013

   Goed te horen dat je mn blog leuk vindt šŸ™‚
   Hm vaag, laatst klaagde een vriendin van me ook al dat het haar niet lukte om berichtjes te plaatsen. Ik zal proberen uit te zoeken waar het aan ligt. Ik ben alleen zo a technisch als het maar kan…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge