Weekendplannen

Man oh man wat vliegt de tijd voorbij! Ondertussen heb ik al weer vier weken werk achter de rug en is het weekend weer begonnen! Het is nu zaterdagochtend en ik had geen blogje op de planning staan. Maar omdat mijn ritme de afgelopen maand zo veranderd is en ik gisteravond helemaal geen feestjes oid had (en om 11 uur naar bed ging ;)) lag ik vanochtend om 7 uur alweer klaarwakker in bed. Een heerlijke lange vrije dag heb ik nu dus voor de boeg!

Straks, om 11 uur, heb ik afgesproken met mijn vriendinnetje Laura om lekker te gaan winkelen in Amsterdam (dat eerste loon moet natuurlijk uitgegeven worden ;)) maar de ochtend kan ik heerlijk rustig beginnen met een lekker ontbijtje en het lezen van alle blogs (waar ik de afgelopen week niet aan toe ben gekomen). Morgen ga ik het nieuwe huisje bekijken van een vriendinnetje en staat er weer een lange afstand (hardlopen) op het progamma. En dan is het weer tijd om te gaan werken…

Enorm verwend op het werk:
nieuw speelgoed!

Wat overigens ook geen ramp is. Mijn collega’s zijn super. Afgelopen week zijn we ook heel erg verwend door onze baas. We behaalden het omzet doel van het derde kwartaal en door het binnenhalen van een hele grote opdracht gebeurde dit ook meteen voor het vierde kwartaal! Dinsdag kregen we als bedankje een formulier met 10 leuke cadeau’s erop waar we er 1 van uit mochten kiezen. Voor mij werd het de Samsumg Galaxy camera! Echt super tof. Hij maakt hele mooie foto’s en je kan ze via wifi direct op bijvoorbeeld facebook of je blog zetten! Ik ben er echt super blij mee en ga er dit weekend ook lekker mee spelen!

Jullie nog leuke plannen voor het weekend?

12 Comments

 1. Unknown 28 september 2013

  Het knapste aan de camera is dat het mogelijk is om een foto van zichzelf te maken.

  Beantwoorden
 2. Sylvia 28 september 2013

  Wauw, mooi cadeau! Veel plezier ermee 🙂

  Beantwoorden
 3. Dionne Knooren 29 september 2013

  Leuk artikel!
  Ik ga zo studeren, moet ook gebeuren!

  Give away op mijn blog; Maak kans op een tas naar keuze van My New Bag!
  http://www.diolifestyle.nl

  Beantwoorden
 4. Lianne 29 september 2013

  Wat een gaaf cadeau! Ik heb dit weekend ook lekker hardgelopen en verder lekker op de bank gelegen met een boek. Ook wel eens fijn!

  Beantwoorden
 5. Maxime 29 september 2013

  Dat is een leuk cadeautje van de baas! Veel plezier ermee! 🙂

  Beantwoorden
 6. Dina 30 september 2013

  Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad. Ik heb gewerkt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge