Weekoverzicht #19: Gezellige avonden, luie zondag

weekoverzicht 19Afgelopen week was een gekke. Doordeweeks was vrij druk, met gezellige avondjes met vriendinnen, ik werd spontaan verkouden en werkte een dagje thuis, en in het weekend? Dat was ook een geval apart. Kijken jullie mee naar mijn weekoverzicht?
Maandag
maandag 1Just a day at the office. Geen idee waarom ik deze foto maakte. Waarschijnlijk een kusje voor Michael. In de avond was ik druk: taarten bakken om te trakteren op mijn werk. Ik was van half 8 tot kwart voor 10 bezig en maakte een cheesecake en een pecannoten taart. Heel lekker, helaas hebben ze de foto’s niet gehaald (want ik ben vergeten foto’s te maken :()

Dinsdag
dinsdagOp mijn werk werd er dus getrakeerd. In no time waren beide taarten op. In de avond: sportschool time! Op maandag kon ik niet omdat ik dus de hele avond taarten stond te bakken, dat rondje werd dus op dinsdag ingehaald!

Woensdag
woensdagNa het werk ging ik met mijn beste vriendinnetjes eten bij de Burger Bitch (ja, dat is de naam van de tent). Heel. Erg. Lekker. Na het eten ging er nog een wijntje in.
woensdag 2En op de terugweg naar huis kreeg ik een regen/sneeuw bui over me heen. Not amused…
woensdag 3Een van mijn vriendinnen dacht dat wel zo lenig zou zijn dat ze met haar voet bij haar wang zou kunnen. Ik zei dat het me ook wel zou lukken. Makkelijk kakkelijk (met een beetje hulp van Michael ;)).

Donderdag
donderdagWhoehoe, mijn nieuwe schoenen kwamen binnen! Volgende week ga ik naar een beurs toe in San Francisco. Ik wilde daarvoor comfortabele, zwarte schoenen. Dat werden deze leukerds!
donderdag 2En in de avond gingen we nog even wat drinken met 2 vrienden bij Noorderlicht. Gezellig!

VrijdagvrijdagOp woensdagmiddag begon ik verkouden te worden. Op vrijdag was het niet meer te houden. Super slecht geslapen door mijn verstopte neus. Ik besloot toen ook maar een dagje thuis te werken. Best handig zo met twee beeldschermen! Toen ik eenmaal klaar was met werken werd er niet veel meer gedaan. Ik keek de Voice Kids en wat andere programma’s…

Zaterdag
zaterdagEn op zaterdagochtend was het tijd om mijn pakketje voor het EPIC (Echte Post Is Cool) project uit te pakken!
zaterdag 2In de doos zaten allemaal leuke spulletjes. Super leuk!!
zaterdag 3In de middag kroop ik weer even achter de computer en werkte ik een beetje aan mijn blog. Plug ins verwijderen en updaten en dat soort ongein… En in de avond plofte ik weer lekker op de bank neer.

Zondag
zondagEn op zondag? Zondag had ik de aller aller aller luiste dag ooit (of in ieder geval sinds ik me kan herinneren). Rond een uurtje of half 10 ging ik uit bed, omdat ik hoorde dat mijn brood klaar was. Ik genoot van mijn broodje zalm en avocado. En om half 1 kropen Michael en ik weer met onze tablet in bed. Filmpjes kijken, af en toe even wegdoezelen, nog even het bed uit om in de middag wat te eten om er vervolgens weer in te kruipen. HEERLIJK!

Weer helemaal opgeladen (of nou ja, zolang die stomme verkoudheid geen roet in het eten gooit) kan ik nu dus weer aan een nieuwe week beginnen!

Hoe was jullie week?

10 Comments

 1. Dina 7 maart 2016

  Hahhaha die foto met de voet. :’) Fijne week!
  Dina onlangs geplaatst…Mag ik nog even iets zeggen over februari?My Profile

  Beantwoorden
 2. Bo 7 maart 2016

  Vette werkplek zeg!
  Bo onlangs geplaatst…Dag 4My Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 7 maart 2016

  Wat een leuke naam is Burger Bitch voor zo een tent! DIe burger ziet er ook heerlijk uit, die voet hahaha iets minder 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #10My Profile

  Beantwoorden
 4. Sandra 7 maart 2016

  Haha, wat een leuke naam van dat eettentje met die burgers! Je maakt mij nu wel erg nieuwsgierig naar die lekkere taarten hoor die je hebt gemaakt, hihi. Balen dat je zo verkouden werd. Gelukkig kon je thuis nog wat werken. Toffe schoenen trouwens!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #50 | Jarig, sinaasappel verslaving & Hema lipbalmMy Profile

  Beantwoorden
 5. jeapiebel 7 maart 2016

  project uit te pakken!
  Dat klinkt echt gezellig zeg. WErk aan je blog en onzin dingen verwijderen is zeker nodig al kost het soms een heleboel tijd. Je nieuwe Nike ziet er goed uit. 🙂

  Beantwoorden
 6. Wat een leuke foto’s! Je haar zit trouwens prachtig op die eerste (grote) foto!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…De Ultieme Kleurboek GidsMy Profile

  Beantwoorden
 7. heidi 7 maart 2016

  Wat een leuke weekje heb je weer gehad meid.

  Beantwoorden
 8. Tessa 8 maart 2016

  Wat een fijn weekje! EN de Burger Bitch… Haha, vind ik mooi!
  Tessa onlangs geplaatst…Wie Is De MolMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sammie 8 maart 2016

  Oh jou EPIC pakketje zag er ook leuk uit zeg! Leuk ingepakt ook 🙂 Klinkt als een gezellige week!
  Sammie onlangs geplaatst…VrouwendagMy Profile

  Beantwoorden
 10. Morgaine 11 maart 2016

  ik moet nu natuurlijk met bijlezen en kijken even terug schakelen en voor deze specifieke week, mijn nichtje natuurlijk die bevallen is, de dag dat jij ultiem niets deed, was ik lekker ondeweg naar nieuw leven bekijken, hahahaha

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Forgotten songMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge