Weekoverzicht 21: Weinig foto’s, veel kusjes

weekoverzicht 21De week begon lekker met een dagje vrij vanwege Pasen. De rest van de week stond in de teken van werken, sporten (oké, 1 keer dan), borrelen, een etentje en huizen jacht. Een bewogen weekje dus waarin ik vooral foto’s van mezelf maakte (inclusief duckface…….). 

Maandag
Dat was even genieten zo’n extra vrije dag! Heerlijk uitgeslapen, geluierd, tv gekeken en al die andere luie dingen die je op zo’n dag doet.

Dinsdag
dinsdagWerken, werken, werken. Eten. Sporten. Douchen. Naar bed. Een korte samenvatting van deze dag ;).

Woensdag en donderdag
Ook deze dagen werd er weer gewoon gewerkt. Op woensdag deed ik verder niks speciaals, en op donderdag avond kwamen twee vrienden (inclusief hun super schattige 4 maanden oude dochtertje langs <3).

Vrijdag
vrijdagGoeiemorgen! Dat is even lekker wakker worden. Een bommetje vol perron, en chaos omdat er geen duidelijkheid was wat er aan de hand was en of de treinen nog gingen. Nou, ik kan je vertellen dat het heel lang duurde. Te lang. Want om half 10 had ik een call met een klant uit Korea. Ik kon dus weer op de fiets stappen om terug naar huis te gaan.vrijdag 2Na de call bleek dat er iets met een bovenleiding was en dat de treinen naar Amsterdam enorm vertraagd waren. Aangezien ik het nogal druk had met werk besloot ik dus maar thuis te werken om geen tijd te verliezen aan het reizen. Behoorlijk saai dat thuis werken…
In de avond kwamen twee vrienden bij ons eten. Michael en ik flansten een heerlijke paella in elkaar. Dat moeten we vaker doen!

Zaterdag
zaterdagOpen huizen dag! Michael en ik zijn alweer een paar maanden op huizen jacht (ook iets waar toch best wel veel tijd in gaat zitten naast het werk). Op zaterdag hebben we 1 huis bezocht van de open huizen dag, en 1 waar we gewoon een ‘echte’ bezichtiging hadden gepland. Dat was vlakbij bovenstaande foto en van dat huis werden we heel enthousiast. De komende week wordt dus even spannend qua bieden en al dat soort grappen. Het hele weekend ben ik al hyper en gespannen en ik hoop heeeel erg dat dit wat gaat worden! Duimen jullie mee?
zaterdag 2En dit is de andere kant. Lekker landelijk dus ;).

Zondag
zondagMijn nicht krijgt over 7 weken een kindje en op zondag was de babyshower. Ze wist van niks dus dat was een leuke verrassing! Lekker gegeten, cadeautjes gegeven en gegokt of het een jongen of een meisje wordt!
zondag 2Na het eten maakten Michael en ik nog even een wandeling. Wat was het weer fantastisch zeg! zondag 3Kom maar op met die zomer! Aan dat zonnetje kan ik wel wennen!

Al met al dus een vrij spannende week voor Michael en mij. Of eigenlijk, een vrij spannend weekend. De komende week wordt wellicht nog veel spannender. Mijn blog heeft door de huizenjacht een beetje op een laag pitje gestaan maar ik heb wel weer heel veel zin om artikelen te tikken, hopelijk vind ik daar de komende week weer de rust voor!

En hoe was jullie week?

9 Comments

 1. Nicky 4 april 2016

  Ik duim!
  Nicky onlangs geplaatst…Ons droomhuis: afwerking #1My Profile

  Beantwoorden
 2. Sandra 4 april 2016

  Oeh wat spannend deze week er het bieden enzovoorts! ik duim mee voor jullie hoor. ik schrok tronwens echt van die foto van dat bomvolle perron. Woooow, wat een mensen op Instagram kleine ruimte haha.
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #54 | Pasen, brunchen & The Vintage StoreMy Profile

  Beantwoorden
 3. Joyce rdt 4 april 2016

  Oh wat spannend, ik ga duimen!! Aan het zonnetje kan ik inderdaad ook wel wennen, heerlijk!! Liefs.x

  Beantwoorden
 4. Laura 4 april 2016

  Driedubbeldikkeduim triple thumb

  Beantwoorden
 5. dresses and daisies 5 april 2016

  Leuke foto’s! spannend op huizenjacht gaan 🙂

  Beantwoorden
 6. Nesrin 5 april 2016

  Leuk zo een babyshower! Heel veel succes met jullie huizenjacht en ik was ook terug naar huis gegaan als het perron zooo vol stond.
  Nesrin onlangs geplaatst…Win een Hoepel van Hoop it Yourself! (hallo strakke taille en platte buik)My Profile

  Beantwoorden
 7. heidi 5 april 2016

  Wat een heerlijke weekje heb je gehad meid.

  Beantwoorden
 8. Morgaine 7 april 2016

  spannend, nieuw leven ook in jouw leven, altijd leuk! Hier is FAyenne alweer een maand en een dag oud, tijd gaat zo snel!

  En huizenjacht, geen idee hoe dat is, maar wel spannend en ik lees rustig met je mee, en ik gun het jullie, dat jullie het droomhuis vinden samen 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Movie Challenge #4 Nicolas CageMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sas 15 april 2016

  Spannend joh! Succes met de huizenjacht.. Ik hoop binnenkort ook op huizenjacht te kunnen, wachten wachten wachten.
  Sas onlangs geplaatst…Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge