Weekoverzicht 23: huizen dingen en een lang weekend

weekoverzicht 23Oh jee, zomaar ineens al een hele tijd geen nieuwe blogjes geschreven. Stom hoe je je daar schuldig over kan voelen… De reden is niet dat ik het niet meer leuk vind, het gaat verder ook hartstikke goed met me, maar een huis kopen is nogal veel werk dus het komt er de laatste tijd niet zo van. Toch ga ik weer proberen het op te pakken! Vandaag een overzichtje van mijn afgelopen week, inclusief het weekend ervoor omdat er toen ook genoeg leuks gebeurde. 
Zaterdag
ZaterdagVorige week begon met een afspraak bij een keukenboer. De keuken van ons huis moet 100% zeker vervangen worden, er zit op het moment een vrij onooglijk ding in. We lieten er eentje in 3D maken en kregen ook een offerte. We hadden meteen al aangegeven dat we niks wilden tekenen maar daar had die verkoper geen oren naar. Holy moly, wat had die gast een agressieve verkoop techniek. Hoewel we erg tevreden waren met hoe de keuken er ongeveer uit zou zien (zie het plaatje hier boven) waren we niet zo blij met die gast… Hoe vaak moet je nee horen voordat je het begrijpt?
zaterdag2In de avond stond er wat gezelligers op de planning. Spelletjes spelen bij een vriend. De avond eindigde met een potje monopoly. Jeugdsentiment!! Helaas duurde het zo oneindig lang dat we het niet hebben afgemaakt ;).

Zondag
zondagZondag stond er een dagje Rotterdam op de planning! We begonnen met een bezoekje aan de Markthal, die had ik alleen nog maar in aanbouw gezien.
zondag2Lekker een hamburger gegeten om vervolgens nog wat door de stad te wandelen. Eenmaal uitgewandeld gingen we een kroeg in om vervolgend door te gaan naar de Ahoy.
zondag3Waar de Europese finale van League of Legends was. Een computerspelletje ja. Toen Michael en ik net een relatie met elkaar kregen speelde hij dit spelletje en ik ging dan naast hem zitten mee kijken. In de loop der jaren is het enorm groot geworden en worden er dus zelfs internationale wedstrijden gespeeld. Daar moesten we dus een keertje heen. Een groot nerd alert..  I know. Leuk was het in ieder geval wel! 🙂

Maandag
maandagEr werd gewerkt. En na het werk werd er gesport. Verder geen bijzonderheden ;).
dinsdagDinsdag kwam ik op mijn werk aan en vond ik een paar vieze schoenen voor de deur. Ik vraag me af waarmee de eigenaar van deze schoenen naar huis is gelopen….

Woensdag en donderdag
Van deze dagen heb ik geen foto’s. Op woensdag kwam mijn broer en een andere vriend bij ons langs. En op donderdag aten mijn broer, zijn vriendin, Michael en ik lekker bij mijn ouders.

Vrijdag
Op vrijdag was ik vrij! Met een reden. We hadden een gesprek bij de hypotheek meneer om onze hypotheek te regelen. Alles was in kannen en kruiken dus ook de laatste grote hobbel voor de aankoop van ons huis is genomen. Nog een paar kleine dingen maar eigenlijk is het vanaf nu afwachten tot we de sleutels (in juli) krijgen.
vrijdagOm dat te vieren gingen we ’s avonds lekker uit eten. Van de 5 gangen werd alleen de eerste gang op de kiek gezet. Om nou de hele tijd met je telefoon aan tafel te zitten vind ik niet zo gezellig.

Zaterdag
RUST! Heerlijk helemaal niks gedaan. De afgelopen weekenden waren nogal vol en druk. Ik was dus erg toe aan een hele dag niets doen. Michael ging in de avond nog naar een feestje bij vrienden, ik bleef lekker thuis en ging op tijd naar bed. Genieten!

Zondag
zondag 4Ook op zondag voerde ik trouwens niet heel veel uit. ’s Middags besloot ik dat het weer tijd was voor wat beweging. Ik begon met een kwartiertje hoepelen.
zondag 5En sloot af met een rondje hardlopen. Poehh! Dat was wel weer even heftig na 2 maanden niet meer hardgelopen te hebben.  Met een knal rode tomaten kop kwam ik thuis. En toen vond ik ook dat ik wel weer genoeg had gedaan.
zondag 6Ik plofte op de bank voor een potje voetbal, en ook daarna kwam ik niet meer van de bank af. Een aflevering van House of Cards kijken en op tijd naar bed!

En dat brengt ons tot vandaag. Een rare week waarin we de verjaardag van de koning gaan vieren én Michael en ik ons samenlevingscontract gaan tekenen. Serious business!

En hoe gaat het met jullie?

8 Comments

 1. Nesrin 25 april 2016

  leuk dat je er weer bent. WTF die schoenen voor de deur? Oef na twee maanden weer hardlopen lijkt mij ook een opgave.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #17My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 25 april 2016

  Weet je dat ik gisteren ineens aan jou moest denken? Nu ik weer bij ben met lezen van blogs en zo, en iedereen elke dag wel binnen zie komen of een keer per week, dacht ik gisteren ineens, hey.. ik mis Bente, hahahaha Wat zal ze het druk hebben met de afronding etc van de koop van haar huisje 😉 Ja ook dat dacht ik, hoe zou het ermee zijn!

  En zie? Je bent er! En meteen een hele fijne update, jeetje, wat goed allemaal, en ook fijn! VErkopers die geen nee kennen, oh zo irritant! Daar kunnen we hier ook niet zo goed tegen.

  Om jouw vraag te beantwoorden? met mij gaat het goed, zijn gangetje met onverwachte leuke dingen die gebeurd zijn.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Maandagbabbel #3 De Disney Dilemma TagMy Profile

  Beantwoorden
 3. Angelique 25 april 2016

  Wat een mooie keuken zeg! Haha die schoenen, nu ben ik ook wel benieuwd hoe hij/zij verder is gegaan zonder!
  Angelique onlangs geplaatst…2016, het jaar van veranderingen?My Profile

  Beantwoorden
 4. Sandra 25 april 2016

  Die schoenen… Zo droog om dat ineens zo te zien liggen op straat. :’) Wat een mooie keuken trouwens! Precies mijn smaak hihi. Wel balen van die stomme verkoper pffffft. Klant is koning toch? Bij hem blijkbaar niet.
  Oeh, wat spannend dat jullie deze week een samenlevingscontract gaan tekenen. 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #57 | Leuke post, statistiek tentamen & zonnenMy Profile

  Beantwoorden
 5. Joyce rdt 25 april 2016

  monopoly! dat is lang geleden dat ik dat heb gespeeld! oeh samenlevingscontract tekenen, enjoyy hoor, toch wel bijzonder ;)! liefs.x

  Beantwoorden
 6. Roos 26 april 2016

  Leuk! vind het altijd leuk om een kijkje te krijgen in iemand anders leven 🙂 don’t worry trouwens over je tomatenhoofd, want bij mij is het nog tien keer erger als ik heb hardgelopen. Snap ook nooit hoe sommige mensen er nog zo fris uit kunnen zien na een rondje hardlopen, haha!
  Roos onlangs geplaatst…Fitness: Hoe ik van sport heb leren houdenMy Profile

  Beantwoorden
 7. heidi 26 april 2016

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid

  Beantwoorden
 8. Sas 1 mei 2016

  Begrijpelijk hoor, dat bloggen even op een laag pitje staat. Succes met alles. De keuken ziet er erg tof uit! Zo leuk dit allemaal te lezen, ik hoop binnenkort ook te kunnen verhuizen 🙂
  Sas onlangs geplaatst…Life as Sas #8My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge