Weekoverzicht 24: Samenlevingscontract, keukens en bloemen

weekoverzicht 24Een gekke week, met zo’n vrije dag in het midden in de week. Mij hoor je niet klagen hoor! Heerlijk zelfs, al voelde donderdag een beetje als maandag, en dinsdag als vrijdag. Er werd vrij weinig gekookt deze week, te druk met samenlevingscontracten, keukens en andere leuke dingen. 

Maandag
maandagMijn ‘vroeg uit mezelf wakker worden’ reeks zette zich door en ook maandag wist ik zonder al te veel moeite op tijd mijn bed uit te komen. Vlak bij kantoor kwam ik deze leuke tulpjes tegen. I like!
maandag 2De apparatuur wilde niet mee werken. Mijn computer besloot zomaar uit het niets er mee op te houden. Gelukkig bleek er niks ernstigs aan de hand. Na een paar minuten kon ik weer verder.
maandag 3Hoewel maandag mijn vaste sport avond is ging dat feest dit keer niet op. Ik had een call in de avond, ik was er niet helemaal bij met mijn hoofd…..

Dinsdag
dinsdagWe gingen heel romantisch (ja, niet dus..) naar de notaris om ons samenlevingscontract te tekenen. Na een half uur stonden we weer buiten en waren we officieel huisgenoten (zoals Michael en ik het dan maar noemen ;).
dinsdag 2Omdat de notaris praktisch naast de Ikea zat konden we het niet laten om daar ook even langs te gaan. Lekker burgerlijk zijn we zeg. Aangezien we knorrende maagjes hadden besloten we er ook maar meteen te gaan eten. Na jaaaaren durf ik eindelijk weer de gehaktballetjes aan (ik ben er een keer mega mega ziek van geworden en heb ze daarna heel lang vermeden ;)). Ze waren toch wel weer lekker!

Woensdag
Koningsdag! En hoewel het weer 1000x beter was dan voorspeld was het maar koud vond ik. Rond een uurtje of 1 aten we met Michael zijn ouders een broodje in de stad…
woensdagMaar de rest van de dag waren we lekker thuis. Een paar biertjes gedronken en verder voetbal gekeken en geluierd.

Donderdag
Donderdag… Ik weet niet meer wat ik die dag verder gedaan heb. Waarschijnlijk het internet afspeuren naar spulletjes en informatie voor ons huis ;).

Vrijdag
vrijdag
En zo zit je al weer op de laatste werkdag van de week! Hard gewerkt, en daarna was het tijd om de 85e verjaardag van mijn oma te vieren! Heerlijk gegeten.
vrijdag 2Met de hele familie. Gezellig!

Zaterdag
zaterdagOp zaterdag hakten we de knoop door en kochten we onze keuken! Hij is zo mooi! Ik kan nu al niet wachten tot ie geplaatst gaat worden. Ik ben zo benieuwd hoe het er in het echt allemaal uit gaan zien!

Zondag
Aaah wat een heerlijk weer! En er stond wat leuks op het programma: richting de bollenstreek op zoek naar mooie velden.
IMG_2471En die hebben we gevonden!
IMG_2491Gelukkig waren we lekker op tijd heen gereden want op de terug weg stond er behoorlijke file. Daar zou ik nou echt geen zin in hebben ;). Heel blij dat het dit jaar wel gelukt is. Vorig jaar reden we ook naar Zuid-Holland om er vervolgens achter te komen dat alle bloemen (op 1 mini veldje na) al weg waren. Ik heb er dus een jaar op moeten wachten maar het was genieten!
zondag 2Eenmaal thuis ging de chill modus weer aan. We keken een paar afleveringen van House of Cards..
zondagEn Michael maakte een lekkere maaltijd voor me klaar.

Weer helemaal opgeladen ga ik de nieuwe week in. Een korte dit keer. Donderdag zijn de meeste mensen geloof ik vrij en vrijdag heb ik een extra dagje opgenomen omdat we lekker naar Brugge gaan. Ik ben zo benieuwd naar die stad! Heeeeeel veel zin in :D.

En, zijn jullie ook vrij donderdag? Staat er nog iets speciaals op het programma?

8 Comments

 1. Morgaine 2 mei 2016

  Donderdag, nee ik geloof niet dat ik vrij ben, even nakijken, hahahaha Het leven ook van cliënten gaat gewoon door, in de zorgsector is er weinig waar je vrij kunt nemen natuurlijk, maar dat is oke… maar zeker weten doe ik het niet.

  Gefeliciteerd? Met jullie contract, wat klinkt dat zo zakelijk eigenlijk. Maar goed, het moet, dus is het gebeurd.

  De foto’s van de bollenvelden zijn prachtig, het is jaren geleden dat ik die gezien heb.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Scott Cunningham: ZeemagieMy Profile

  Beantwoorden
 2. SAMMIE 2 mei 2016

  Oh wauw, prachtig die bloemen velden! en de maaltijd met garnaaltjes.. jammie!

  Beantwoorden
 3. Nesrin 2 mei 2016

  Wat een mooie keuken! Ik snap dat je niet kunt wachten 😉 Die tulpen zien er super gaaf uit. Leuk weekoverzicht weer.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #18My Profile

  Beantwoorden
 4. Lesley 2 mei 2016

  Wat een mooie keuken heb je uitgekozen zeg! Lijkt een beetje op die van ons. Komt deze ook bij Kvik vandaan? Mooi zeg die tulpen! Gefeliciteerd met je samenleveingscontract. Is toch weer een mooie stap he 🙂
  Lesley onlangs geplaatst…Nieuwe bril van PoletteMy Profile

  Beantwoorden
 5. Margo 2 mei 2016

  Wat leuk, Brugge! Daar ga je echt genieten, weet ik zeker 🙂 have fun!
  Margo onlangs geplaatst…Sporten met Marg #3: Spieren trainen voor wielrennenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Jenn 3 mei 2016

  Mooie keuken hebben jullie uitgezocht! En gefeliciteerd met het samenlevingscontract 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Mei mini-bucketlist: please be good!My Profile

  Beantwoorden
 7. heidi 3 mei 2016

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid

  Beantwoorden
 8. Sas 8 mei 2016

  Fijne week zeg en gefeliciteerd met jullie samenlevingscontract 🙂
  Sas onlangs geplaatst…CurrentlyMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge