Weekoverzicht 25: Bios, liefde en Brugge!

Weekoverzicht 25Oh wat een heerlijke week was dit zeg! Lekker weer, lekker vrij, naar Brugge en gewoon ultiem genoten! De week begon nog even met een paar dagen werken, maar eindigde zo lekker!
Maandag
maandag2Maandag was vrij standaard: werken, werken, werken, en in de avond naar de sportschool!

Dinsdag
maandagDinsdag werd er ook hard gewerkt en in de avond stond er een bioscoop bezoekje op het programma. Mijn vriendinnetje had vrij kaartjes voor de film rokjesdag. Ik had verwacht dat ik het maar een stomme film zou vinden maar ik vond hem eigenlijk wel heel erg leuk, dat was dus weer een mee valler!
maandag 2Voor de film aten we nog een heerlijke pasta, yummm!

Woensdag
woensdagBrrr, woensdag was rennen, vliegen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan (of zo iets?). Mijn dag zat vol gepland met meetings, calls, nog een training tussendoor, en daarnaast was het mijn laatste dag voor de ‘vakantie’ dus moest er ook nog heel veel afgerond worden… Uiteindelijk pas laat klaar, geen puf meer voor de sportschool die gepland stond…

Donderdag
donderdag 2Jaaaa, tijd voor Brugge! En wat een weertje zeg!! We waren niet de enige die in de auto zaten dus met een behoorlijke vertraging (hallo file) kwamen we aan in Brugge. Nu nog zaag om ons hotel te vinden. Dat ging niet heel soepel aangezien onze tomtom ons niet naar de juiste straat wilde leiden. Oh, en alle parkeergarages waren bezet. Uiteindelijk tóch gevonden. Tijd voor wat rond lopen in de stad en bier en eten.
donderdagGENIETEN!! Er was op donderdag een enorme optocht in Brugge vanwege hemelvaartsdag. Heel bizar. Alle dieren werden van stal gehaald (letterlijk: paarden, schapen, een os. you name it, ze waren er bij!).

Vrijdag
IMG_2523Wat is dit stadje leuk en mooi! Zo schattig en mooi allemaal. Op vrijdag liepen we de hele dag rond.
IMG_2525Ohja, en we dronken biertjes. In de zon. Lekkerrr!
IMG_2514Met deze leuke, vrolijke knapperd <3!

Zaterdag
IMG_2570Op zaterdag ochtend deden we een boot tripje. Ook erg leuk! Ziet er vanaf het water allemaal weer net iets anders uit.
IMG_2558It’s so prettyyyy!

Later op de dag wilden we naar Knokke gaan. Met de trein. Die 1 keer in het uur gaat (en ook nog eens een half uur vertraagd was). Dus na heel wat gedoe zaten we eindelijk in de trein, kwamen we uit in Blankenbergen. Ook bij het strand maar geen Knokke. Het had weinig zin om weer terug te gaan naar Brugge om vervolgens nogmaals de trein te proberen te nemen dus bleven we maar bij Blankenbergen. Ook goed. Lekker bij de zee!

Zondag
vrijdagAahw het zit er al weer bijna op! Op zondag ochtend gingen we nog naar de tentoonstelling van Picasso en Miro, om vervolgens niet te laat richting huis te rijden. Waar we overigens weer een tijdje in de file stonden… En op de radio moesten horen hoe Ajax de titel verloor……..
zondag 2Na het eten besloot ik nog even te hoepelen, en niet al te laat ging ik naar bed!

Hebben jullie een beetje van het fantastische weer kunnen genieten?

7 Comments

 1. Sandra 9 mei 2016

  Haha, wat grappig van die optocht op Hemelvaartsdag. Al die dieren ineens… :’) Wel hele leuke foto’s van Brugge zeg! Het ziet er toch wel anders uit als het zonnetje schijnt! Ik was in de winter, dus toen was het heel ander weer. Blijft een leuke stad! 🙂
  Oeeh, leuk trouwens dat je aan het hoepelen bent. Ik vraag mij echt af of ik het nog een beetje zou kunnen. Is wel een leuke manier om aan je beweging te komen. Misschien moet ik het maar een keer gaan proberen haha.
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #59 | Bollenvelden, stralend weer & grillenMy Profile

  Beantwoorden
 2. sammie 9 mei 2016

  Hoepelen… moet toch eens een plekje in huis vinden waar ik de ruimte heb om te hoepelen. Hij staat voornamelijk stof te vangen. Leuke foto’s allemaal! Brugge wil ik ook nog eens zien.

  Beantwoorden
 3. Morgaine 9 mei 2016

  Heerlijk jullie uitje naar Brugge en hoe leuk Picasso en Miro bij elkaar in Brugge, ja ook gezien in Spanje zelf natuurlijk, daar aan de Costa Brava 😉

  En ja heb zeker genoten van het mooie weer, al is het binnen, hahahaha daarom geniet ik zeker nog wel, zo even een boodschapje doen, dus nog even wat vitamine D opvangen dan ben ik weer klaar voor vandaag 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Maandagbabbel: even bijtrekken/party!My Profile

  Beantwoorden
 4. Jenn 10 mei 2016

  Leuk, Brugge wil ik ook graag eens bezoeken. Ik heb zeker genoten van het heerlijke weer 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Wings For Life World Run 2016My Profile

  Beantwoorden
 5. Nesrin 10 mei 2016

  Leuke foto’s weer. Dat pastagerecht ziet er ontzettend goed uit. Leuk dat je de hoepel erbij hebt gepakt. Brugge ziet er trouwens supergezellig uit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Koolhydraatarm rabarberyoghurtijs (suikervrij)My Profile

  Beantwoorden
 6. Rani 12 mei 2016

  Leuke foto’s, zeg! Brugge is echt een heel erg mooie stad!

  Beantwoorden
 7. Joyce rdt 15 mei 2016

  Oh heerlijk zeg! Klinkt als een hele leuke week en gezellige tijd in Brugge! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#104My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge