Weekoverzicht 29: Een zonovergoten weekje!

weekoverzicht 29Wat een weertje de afgelopen week zeg! Oké, er was wat regen (een beetje boel, wat een stormbui hadden we aan het begin van deze week) maar voornamelijk zon! Als ik dan ook even mag zeuren: HOLY MOLY STOMME POLLEN!! Als ik moet kiezen tussen zon en regen ga ik sowieso voor de zon, maar die stomme hooikoortssssss!

Maandag
maandagWe beginnen de dag maar meteen met een bezoekje aan de apotheek. Mijn hooikoorts pillen waren op en dat is in deze periode geen doen. Verder werd er gewoon gewerkt, en ’s avonds hoepelde ik een beetje.

Dinsdag
dinsdagNa het werk stond er een bezoekje aan mijn ouders op de planning. Michael en ik aten lekker een hapje mee, in de tuin. Zo fijn dat wij over een tijdje ook een tuin hebben waar we in kunnen eten, ik kan niet wachten!

Woensdag
woensdagAaahh, kriebel ogen en snot! Dit was in de avond, na weer een dagje gewerkt te hebben. Ik moet bekennen dat ik niet heel veel spannends deed door de weeks….

Donderdag
Wat deed ik donderdag… Werken uiteraard. En verder vrij weinig denk ik zo..

Vrijdag
vrijdagNa het werk kreeg ik een  belletje van een vriendinnetje: of ik zin had in een drankje in de stad! Sure I do, maar eerst even eten! Dit deden we bij Kam Yin. Michael zijn favoriete eettent van Amsterdam, daar moest ik dus even een foto van maken ;).
vrijdag 2Na het eten belandden we eerst op een totaal verkeerde plek: één of andere tent waar een DJ aan het draaien was en mensen aan het dansen waren.. Ehmm.. toch maar naar een rustigere plek ;). En dat werd lekker op een terrasje aan de Liefmans, mijn lievelings!

Zaterdag
zaterdagZaterdag begon lekker lui op de bank, met Michael. In de middag vertrokken we naar Alkmaar om bij vrienden te eten. Lekker in de tuin in de zon!
zaterdag 2Nog even een drankje in de stad en rond 10 uur met de trein weer naar huis. Oh my goodness, ik heb zelden zo veel last van hooikoorts gehad….

Zondag
zondagOp zondag stapten Michael en ik op de fiets, eerst langs de drogist om extra anti hooikoorts meuk te halen. Daarna zijn we even langs ons toekomstige huis gefietst. Nog maar 5 weken, hiep, hiep hoi! Na een drankje op het terras in de zon gingen we weer naar huis, waar we ook nog even buiten zaten.
zondag 2Michael kookte in de avond nog een heerlijk maaltje (of eigenlijk moet ik zeggen maal want het was behoorlijk veel ;)) voor me, we keken Peaky Blinders (aanrader als je niet bang bent voor een beetje geweld) en deden verder vrij weinig.

Klaar voor een nieuwe week die begint bij de tandarts (bah), een bezoekje aan de nieuwste aanwinst van mijn familie (achterneefje) en verder niets speciaals. Kom maar op!

Jullie nog iets speciaals gepland voor de komende week?

6 Comments

 1. Sandra 6 juni 2016

  Blegghh, zo klote dat je veel last hebt van hooikoorts. Ik heb er gelukkig zelf nu bijna geen last van omdat ik standaard pillen slik, maar om mij heen zijn er ook veel mensen die helemaal gek worden er van. Hopelijk dit deze pollen explosie snel voorbij!
  Oeeh nog 5 weken. Gaat opschieten zeg! Gaaf hoor hihi. Succes bij de tandarts vandaag!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #63 | Bloggers meeting, Douwe Bob & Ice KitchenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Jolet 6 juni 2016

  Wat balen dat je last van hooikoorts hebt! Dat lijkt me echt niks.. En wat spannend dat jullie in een nieuw huisje gaan intrekken!

  Beantwoorden
 3. Nesrin 7 juni 2016

  He bah vervelend dat je zoveel last hebt gehad van hooikoorts. Peaky Blinders sla ik even op.
  Nesrin onlangs geplaatst…Reactie op Keeping up with Nesrin #23 door Vlijtig LiesjeMy Profile

  Beantwoorden
 4. Celinemiene 8 juni 2016

  Die hooikoorts moet wel lastig zijn! Nieuw huisje, oh te gek!

  Beantwoorden
 5. Morgaine 11 juni 2016

  Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

  Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
  Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Nee zeggen getuigt van krachtMy Profile

  Beantwoorden
 6. gea 16 juni 2016

  Heerlijk al dat eten 🙂 Yum..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge