Weekoverzicht 30: Huisdingen!

weekoverzicht 30Het moment van de sleuteloverdracht komt steeds dichterbij, nog 4 weken om precies te zijn (en laten we eerlijk zijn, vier weken zijn natuurlijk zo voorbij). De hoeveelheid tijd aan voorbereidingen gaan ook steeds meer omhoog. Het enige waar we bijna nog maar aan kunnen denken is: Bijna, bijna, bijna ons huis! (Oh en, hoi hooikoorts, wil je nu weer weg gaan?).

Maandag
maandagNa een weekend buiten te zijn geweest was dit het resultaat de volgende ochtend. Jeuk!!
maandag 2Maar gelukkig gebeurde er ook nog iets leuks. Ik kreeg een super fancy nieuwe headset! Handig voor calls én om me af te sluiten van alle herrie om me heen, heeriljk die noice-cancelling functie :).
maandag 3In de avond was het trouwens helemaal feest. Wat je niet ziet is dat mijn neus zo vol met snot zat dat ik amper kon slapen, whoehoe!

Dinsdag
dinsdagNa het werk stond er een bezoekje gepland aan mijn nicht en haar man. Die hebben vorige maand namelijk een zoontje gekregen en die moesten we natuurlijk even komen bewonderen. Wat een schatje!!

Woensdag
woensdagNiks speciaals op woensdag, ik reed in de ochtend met Michael mee en ging met het pontje naar Amsterdam (aangezien Michael in Noord werkt).

Donderdag
donderdagWhoehoe, we werden getrakteerd op ijs op kantoor! Lekkerrr :). Na het werk gingen Michael en ik langs een hele toffe winkel waar we een nog toffere lamp kochten voor boven de eettafel.

Ik ben vergeten er een foto van te maken maar dit is de foto van de website. Na onze aankoop zijn we meteen even langs het atelier van mijn ouders gereden waar onze tafel eerder deze week naartoe was gebracht. Very pretty, ben heeeel benieuwd hoe dat er allemaal uit gaat zien :D.

Vrijdag
vrijdagToen ik naar kantoor ging hingen er allemaal schattige wolkjes aan de lucht! Zijn dit nou schapenwolkjes?
vrijdag 2Na het werk bleef ik nog een tijdje hangen. Fussballll!

Zaterdag
zaterdagToen ik vrijdag thuis kwam van de ‘vrijmibo’ had ik nog energie om ingrediënten in mijn broodbakmachine te stoppen. De volgende ochtend dus heerlijk vers brood. Zo lekker!
zaterdag 2Verder was het een enorm luie dag. Ik keek wat voetbal, en deed verder helemaal niks!

Zondag
zondagZondag daarentegen was een druk dagje. Ik begon met een wasje en andere huishoudelijke taken. Daarna gingen Michael en ik langs de action en de bouwmarkt. Michael begon al een beetje zenuwachtig te worden dat we nog niet echt waren begonnen met spullen inpakken (het totaal stond op 3 dozen), en bij de action kan je blijkbaar goedkope verhuisdozen kopen, daar namen we er 25 van mee. En verder een enorme lading aan verf- en andere klusspullen. Bij de praxis kochten we dit behang voor in de slaapkamer (1 muur).
zondag 2En alvast een paar tonnen met verf! Holy moly, wat zijn die krengen zwaar!

Eenmaal thuis stapte ik meteen weer de fiets op om cadeautjes te kopen voor alle familie leden die hun verjaardag vierden.
zondag 4Daarna snel de auto in richting Amstelveen. Mijn oom, neef en zijn vriendin vierde namelijk hun verjaardag. Heerlijk gegeten en bij gepraat.

Rond een uurtje of 9 waren we weer thuis en hebben we nog even op de bank gehangd voor we ons bedje in doken. Een prima weekje dacht ik zo!

Hebben jullie nog wat speciaals gedaan afgelopen week?

4 Comments

 1. Nesrin 13 juni 2016

  Spannend joh nog maar vier weken! Ik vind jouw ogen op de eerste foto best mooi met zo een glans 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #24My Profile

  Beantwoorden
 2. sammie 13 juni 2016

  Oh hooikoorts lijkt me zo vervelend! Sterkte! Flinke tonnen verf ook! Daar kun je gewoon een hele workout mee doen 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Facebook advertentie, adverteren op Facebook deel 2My Profile

  Beantwoorden
 3. sunny mama 16 juni 2016

  Tjonge jonge, spannend hoor, dat je bijna de sleutels hebt van je nieuwe huis. Ik kan het me heel goed voorstellen dat je dan aan bijna niks anders meer kunt denken!
  Sterkte met de hooikoorts, trouwens. Deze periode van het jaar is heerlijk, maar voor mensen met hooikoorts kan het wat minder leuk zijn…
  sunny mama onlangs geplaatst…HOE JE DE BESTE SELFIES MAAKT – 10 GENIALE TIPS VAN EEN PRO!My Profile

  Beantwoorden
 4. Morgaine 16 juni 2016

  Ja, dat zijn nu schapenwolkjes, hahaha En spannend, heel erg spannend, hier ook spannend, mijn onderbuuv is verhuisd, en we zijn als flatbewoners erg nieuwsgierig wat ervoor terug komt…

  En ja, die emmers zijn heel zwaar daar verkeek ik mij ook op twee jaar terug voor de woonkamer, slechts 1 emmer, achterop mijn fiets, uhm… hahahaha

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Respect!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge