Weekoverzicht 31: Scooteren en een nieuwe laptop

Weekoverzicht 31Het was weer een lekker weekje. Lekker druk op het werk en een heerlijk relaxed weekendje. Bewust ook, want over 3 weken (!!!) krijgen we de sleutels van ons huis. Ik ga er voor het gemak dan maar voor uit dat we de eerst komende tijd geen seconde rust hebben. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag
MaandagDe dag begint met Michael in de auto. Ik weet niet meer waarom, maar ik reed met hem mee. Pontje over en ik ben zo op het werk!
maandag 2In de avond keek ik naar het EK én was ik aan het hoepelen. Goede combinatie is dat, tv kijken en hoepelen :). We zijn trouwens ook begonnen met het inpakken van de eerste spullen. Vandaar de doos die naast de tv staat!

Dinsdag
dinsdagMijn scooter was kapot dus ik was dit jaar nog geen enkele keer op dat ding naar mijn werk gegaan. Het veertje van de standaard was er af gegaan (en tikte dus over de grond heen als ik er op reed). Omdat ie te lang stil had gestaan was de accu ook nog eens leeg. Op dinsdag werd hij weer gerepareerd, heel fijn!

Woensdag
woensdagEen nieuwe laptop! Helaas begon mijn laptop een half jaar geleden kuren te tonen. Het begon met de ventilatie die kapot was (maar die gerepareerd kon worden). Maar nu laadde de accu niet meer op. Een nieuwe accu bleek ook niet de oplossing. Heel irritant want zodra de stekker uit het stopcontact ging was mijn laptop uit. Niet handig als je meerdere keren per dag een meeting of call hebt waar je laptop mee moet. Een nieuwe it is, blij mee!
woensdag 2En ik ging meteen met mijn scootertje naar het werk. Toch wel heel erg fijn hoor, niet in die overvolle trein hoeven te staan! Vroem vroemmmmm!

Donderdag
donderdagIk kreeg kritiek van mijn moeder en een vriendin (ja jij Anky!) dat ik nooit in de lens keek bij al mijn selfies. Bij deze dus!

Na het werk was het weer borreltijd met mijn collega’s! Er worden op die avonden toch altijd net iets meer gedronken dan goed voor je is.. Gelukkig was het wel heel erg gezellig\= ;).

Vrijdag
Maarja, dan de volgende dag he! Dat was iets minder gezellig. Ik kwam de dag door en in de avond kwamen mijn beste vriendinnetjes gezellig eten. We maakten rijstvellen met lekker veel groenten, kip en garnalen. Yummmieee! Alleen was alles veel te snel op om er nog foto’s van te kunnen maken…

Zaterdag
De dag begon met een bezoekje aan een vloeren speciaalzaak. Michael en ik willen graag een eikenhouten visgraat in de woonkamer. We hebben al een hele mooie gezien!
zaterdag’s Middags ging Michael naar een vriend in Amsterdam. Ik bleef lekker thuis met wat tijdschriften en het EK op de achtergrond. Heerlijk!
zaterdag 4Ook werd er weer flink gehoepeld.
zaterdag 3En deed ik de berg afwas die al een tijdje naar me stond te loeren. Wat ben ik op dat soort momenten blij dat we over een paar maanden een VAATWASSER hebben!!!
zaterdag 2Ik verwende mezelf met een heerlijk in elkaar geknutseld gerecht. Een soort van chilli con carne à la Bente. Dit was lekkerrr!

De rest van de avond las ik een beetje blogs en keek ik voetbal. Heel fijn zo’n relaxte zaterdag!

Zondag
zondagNa lekker te hebben uitgeslapen gingen we op de koffie (en lunch) op de tuin van Michael zijn ouders. Alles staat zo mooi in bloei!
zondag 2En deze leukerd was er ook!
zondag 3En het is er niet 1, maar 2! Super cuties <3!

Rond een uurtje of twee waren we weer thuis. Na een klein middag dutje werd er niet heel veel meer uitgevoerd. Ik draaide twee wasjes en ging weer eens druk op zoek naar dingen voor ons huis. Bijna, bijna, bijnaa!!

Hoe was jouw week?

6 Comments

 1. Sammie 20 juni 2016

  Fijn dat de scooter het weer doet, toch wel relax om zo naar het werk te kunnen! Spannend al die voorbereidingen voor het nieuwe huis!
  Sammie onlangs geplaatst…The Lazy Sunday TagMy Profile

  Beantwoorden
 2. joor 20 juni 2016

  Wat leuk om weer je week te zien!! Fijn dat je scooter het weer doet & dat je een nieuwe laptop hebt!! Nog even en je gaat in je nieuwe huis! super leuk!!

  Beantwoorden
 3. Anky Spoelstra 20 juni 2016

  Wat heerlijk om je nu in de ogen te kunnen kijken bij je selfie! wat een goede tip van je moeder en die vriendin! 🙂

  Beantwoorden
 4. Nesrin 20 juni 2016

  Yayyyyy binnenkort een vaatwasser 😉 Het lijk mij trouwens best leuk om op werkdagen met het pontje over te steken. Fijn dat je een nieuwe laptop hebt!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #25My Profile

  Beantwoorden
 5. Sas 21 juni 2016

  Haha goed in de lens gekeken hoor 😉 Leuk foto overzichtje !
  Sas onlangs geplaatst…Waarom ik me totaal niet druk maak om statistiekenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Shannon Sheila 21 juni 2016

  Dat in elkaar geknutseld gerechtje ziet er wel erg lekker uit! Heel fijn trouwens om een vaatwasser te hebben. Ik had het lange tijd niet, toen wel en daarna weer niet, dus ik weet het wel te waarderen hihi.
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Rocken met Rimmel: The Only 1My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge