Weekoverzicht 33: Training en een generale repetitie

weekoverzicht 33Wat gaat de tijd snel! Nog een weekje en dan hebben we de sleutels van ons huis! Man, wat heb ik daar zin in! Maar voor het zo ver is, eerst nog even een terug blik op mijn afgelopen week ;). 

Maandag
maandagHet zal jullie misschien niets verbazen, maar op maandag werd er gewerkt en ging ik in de avond naar de sportschool. De een na laatste keer dat wel, want vanwege de verhuizing ga ik ook van sportschool veranderen (en train ik dus niet meer met mijn vaste trainings maatje…).

Dinsdag
Het was weer zo’n dag. Zo eentje waarop ik geen foto’s maakte. Ik kan je ook niet meer vertellen wat ik los van werken heb gedaan.

Woensdag
woensdagWoensdag was een andere dag dan normaal.  In plaats van werk, werk, hadden we met het hele team een trainingsdag. Vrij intensief maar wel erg leuk.
woensdag 2En we kregen een lekkere lunch! Soepje vooraf, gevolgd door goed belegde broodjes. Helemaal niet verkeerd!

Donderdag
donderdag 2Enige nadeel van zo’n trainingsdag is dat het dan op donderdag opeens wel heel druk is. Mijn mailbox zat redelijk vol dus dat was even hard werken, maar gelukkig kreeg ik alles op tijd af! 🙂
Deze foto is trouwens om de hoek van mijn werk genomen. Ze zijn bezig met filmopnames van The Hitman’s Bodyguard. Toch wel interessant om te zien!
donderdagOok kwam ons nieuwe speeltje binnen. Een flipperkast! Een voetbaltafel hadden we al, dus dit een leuke aanvulling op onze speelgoed collectie! Natuurtalent ben ik ook, dus over een paar weken staat de highscore vast en zeker op mijn naam!

Vrijdag
vrijdagVrijdag aten we in de avond bij Michael zijn ouders, lekker aan de roti! De rest van de avond was ik alleen thuis. Michael was met vrienden aan het kaarten (Magic), ik keek voetbal en ging daarna op tijd naar bed, kusje voor hem!

Zaterdag
zaterdagOp tijd naar bed want op zaterdag stond er een klusdagje op het progamma! Vrienden van ons kregen op vrijdag de sleutels van hun nieuwe huis. Op zaterdag kwamen wij helpen schilderen. Onze generale repetitie voordat wij de sleutels van ons huis krijgen ;).
zaterdag 2Kloffie aan en gaan met die banaan! Wat knapt een huis toch op van een likje verf!

Zondag
zondagZondagen zijn er om te luieren. En om dozen in te pakken. En wasjes te draaien… En lekker een pizza te bestellen op thuis bezorgd. Yummieeee!

De komende week wordt nog even een drukke week voor mij. Er zijn wat collega’s op vakantie en ik wil alles afronden voordat ik zelf twee weken thuis blijf om te kunnen klussen. Hoe de week er verder uit ziet, dat zien jullie uiteraard volgende week ;).

Hoe was jouw week?

 

4 Comments

 1. Jenn 4 juli 2016

  Oh magic, dat zou ik graag weer eens spelen! Vroeger deed ik het regelmatig en schijnbaar was ik er best goed in ook. Dat is inmiddels bijna tien jaar geleden, want sinds mijn verhuizing is het er nooit meer van gekomen om een nieuwe groep te zoeken.
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week #78: heel veel schmink en eindelijk een nieuw matrasMy Profile

  Beantwoorden
 2. sammie 4 juli 2016

  Leuk overzicht, de pizza ziet er heerlijk uit! Wij hebben gisteren ook pizza op 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Mijn droomhuis.. Een droom..My Profile

  Beantwoorden
 3. Sandra 5 juli 2016

  Oeeeh spannend hoor, Bijna de sleutel! Ik ben echt benieuwd naar jullie huisje. Wel handig zo’n generale repetitie vooraf, haha. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Q&A | Leukste jeugdherinnering, fuck-it lijst & wat wil ik bereiken?My Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 6 juli 2016

  Leuk zo een generale repetitie en lief van jullie om te helpen. Spannend dat jullie bijna de sleutel krijgen!
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn drie doelen voor true bodyloveMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge