Weekoverzicht 34: sporten, de sloot in en familie

Weekoverzicht 34Aaaaaaaaaaah het is zo ver!! Vandaag is de overdracht van ons huis en gaat het klussen dus beginnen!! Zo veel zin in! Maar goed, first things first, is nog even een korte terugblik op de afgelopen week!
Maandag
maandagNa het werk ga ik voor een van de laatste keren naar mijn oude vertrouwde sportschool. Na de verhuizing woon ik er te ver vandaan om er realistisch gezien nog naar toe te gaan. Het was weer eens bloedheet (airco daar doen ze bij deze sportschool niet zo aan ;)).
maandag 2Dus thuis plofde ik op de bank, ging ik douchen en naar bed.

Dinsdag
dinsdagLekker hoelahoepen! Zoals altijd gewoon voor de televisie. De tijd vliegt altijd voorbij!
dinsdag 2We gaan ook de goede kant op met het inpakken van dozen. Boven staat het ondertussen ook vol met dozen en eigenlijk hebben we alleen de spullen die we de komende tijd nog gaan gebruiken niet ingepakt (keukengerei, kleding, dat soort dingen).

Woensdag
woensdagHoly guacemoly!! Op woensdag reed ik bijna mijn scooter de gracht in. Ik was bezig met mijn scooter neerzetten. Dit doe ik altijd met de motor nog aan omdat mijn buddy anders niet meer open gaat. Mijn band ging van het ‘ stoepje’  af (het stuk van de groenen stenen naar de grijze stenen), waardoor mijn gas open ging (waardoor mijn gas nog verder open ging ;)). Uiteindelijk lag de helft van mijn scooter (het voorwiel) over de rand van de gracht!! Ik zag mezelf al met scooter en al in het water vallen… Ik weet niet wat ik gedaan heb maar ik heb hem weten te redden (met een blauw been als gevolg). Uiteindelijk heeft iemand die langs liep me geholpen om mijn scooter weer op de kant te krijgen. Een lekker enerverend begin van mijn dag!
woensdag 2In de avond stond er nog een sportschool bezoekje gepland (ook weer bloedheet).

Donderdag
donderdagDonderdag bestond uit werken, werken, werken. In de avond had ik nog twee calls. Gelukkig was Michael niet thuis dus hadden we geen last van elkaar. Niet de leukste avond van de week ;).

Vrijdag
Mijn laatste dagje! Michael en ik gaan de komende twee weken fulltime klussen dus vrijdag moest alles op mijn werk afgemaakt en overgedragen worden! Na een paar drankjes ging ik naar huis, lekker niks meer doen de rest van de avond.

Zaterdag
zaterdagWeer op vloeren jacht! Zo een vloer willen we hebben, eikenhouten visgraat van een middelmaat formaat planken. So pretty!!
zaterdag 2Eenmaal thuis stond het volgende ritje op het programma: met mijn ouders (en Michael) richting Amsterdam voor de verjaardag van mijn nichtje. Heerlijk in de tuin gegeten en gedronken. Gezellig!

Zondag
zondagZondagen zijn er om te luieren. We deden wat inkopen (100 bakjes koffie, bier, drinken, koekjes en dat soort dingen voor de mensen die ons komen helpen met klussen (en voor ons zelf natuurlijk), auto vol geladen en nog een kort bezoekje aan Michael zijn ouders: die hadden nog wat goed gereedschap voor ons. Daarna door om bij vrienden de finale van het EK te kijken.

Ik had gehoopt op de winst voor Frankrijk maar uiteindelijk gunde ik het Ronaldo toch ook wel een beetje.

En nu is het maandag ochtend en krijgen we over een paar uur de sleutels! Whoehoeeeee!

Hoe was jullie week?

5 Comments

 1. Nesrin 11 juli 2016

  Spannend het is nu eindelijk zo ver! Joh wat een spectakel met de scooter 🙁
  Arme Ronaldo die er na 20 minuten uit moest, toch mooi dat ze gewonnen hebben.
  Nesrin onlangs geplaatst…Reactie op Keeping up with Nesrin #28 door MARIJKEMy Profile

  Beantwoorden
 2. joor 11 juli 2016

  Wauw wat leuk dat jullie vandaag de sleutels krijgen! 🙂 Super leuk!! Succes met klussen!!
  Gelukkig ben je niet de gracht ingegaan met je scooter! xx

  Beantwoorden
 3. Sandra 11 juli 2016

  Gelukkig maar dat je scooter niet helemaal in de gracht viel zeg, pffffoe. Lekker bezig ben je trouwens met sporten! Zie elke week weer sportieve foto’s voorbij komen, hihi. Goed hoor! En oeeeh, jullie hebben inmiddels al de sleutel. Succes met klussen!
  Sandra onlangs geplaatst…Update | Terug van de Azoren & heel veel positiviteitMy Profile

  Beantwoorden
 4. Joyce rdt 12 juli 2016

  Juhj ondertussen hebben jullie de sleutel!! Succes met klussen! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#118My Profile

  Beantwoorden
 5. Morgaine 17 juli 2016

  Ondertussen zijn jullie al een heel stuk verder, whoooooohooooooooo en in deze week, als ik terug denk, was ik ziek, hahahaha dus weinig te vertellen, 7 seizoenen gillmore girls zijn er doorheen gegaan via Netflix en veel haakwerk weinig internet 😛

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Wat ik vroeger wilde worden: zeemeermin of stewardessMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge