Weekoverzicht 35: de eerste week in ons nieuwe huis

weekoverzicht-35Afgelopen zondag was de big move naar ons nieuwe huis. Op maandag ochtend werden we dus voor het eerst in ons nieuwe huis wakker. Redelijk geslapen (we waren dan ook behoorlijk moe van het verhuizen en wachten op ons bed bij de Ikea ;)). Op naar een nieuwe dag op het werk. Benieuwd wat ik nog meer deed?

Maandag
maandagVoor het eerst vanuit ons huis, dat lekker dicht bij het station is, naar werk gaan is heerlijk. De reistijd voelt zo veel korter (het scheelt zo’n 10 minuten per enkele reis). Ik vind het nu al fantastisch. Als ik ’s avonds terug kom uit mijn werk blijken Michael zijn moeder en tante de huiskamer een beetje gefatsoeneerd te hebben. Dus we hebben nu een soort van echte woonkamer :). ’s Avonds rijden we nog even naar ons oude huis om wat laatste spullen die waren blijven staan op te halen. En vroeg naar bed na twee afleveringen Narco’s!

Dinsdag
dinsdagWork, work, work, work, work! Na het werk ga ik meteen even langs de supermarkt om wat boodschappen te doen. En ik loop tegen een nieuwsbusje van de NOS aan. Intrigerend! Ik heb geen idee wat ze hebben opgenomen, onze tv is namelijk nog niet goed aangesloten… Het internet gelukkig wel, dus we sloten de dag weer af met twee afleveringen Narco’s in bed.

Woensdag
woensdagOp woensdag komt de vloeren meneer even langs na het werk om te laten zien wat voor plankjes hij voor ons in gedachte had. Perfect! Die kunnen dus besteld worden zodat de vloer gelegd kan worden zodra onze keuken er in zit. Nadat de vloerenman was geweest reden we weer langs het oude huis. Dit keer met Michael zijn oom inclusief ladder/trap om de lamp van het plafond te halen (op ik gok zo’n 3/4 meter hoogte, daar konden we zonder dus niet bij ;)). Fijn dat dat ook weer geregeld was!  Thuis nog even 1 aflevering Narco’s: we vliegen er doorheen ;).

Donderdag
Geen foto’s. Uiteraard weer gewerkt. Na het werk gingen we op kraamvisite! Wat een lieve baby hebben onze vrienden gemaakt! Heeel schattig <3.

Vrijdag
uitzicht-hardlopenAaah, nog 1 dagje werken en dan weekend. Lovely. Michael had met vrienden afgesproken dus na het eten had ik het huis voor mij alleen. Ik besloot mijn eerste rondje hier te gaan hardlopen. Zonsondergang erbij, niets meer aan doen! Heel fijn dat dit nu onze achtertuin is :D.
vrijdagNa het hardlopen besloot ik ook maar meteen ons bad uit te proberen. De badkamer is de enige ruimte die voor nu in oude stijl is gebleven. Die wordt terzijnertijd onder handen genomen, maar voor nu kon ik dus heerlijk ontspannen in dit gekke formaat badje.

Zaterdag
zaterdagLekker om 9 uur naar de bouwmarkt en boodschappen doen op de zaterdag ochtend. Burgerlijker dan dat wordt het denk ik niet. We keken naar een kledingkast en kochten rolgordijnen voor de twee kamers boven. Eenmaal thuis besloten we die ook maar meteen in het raam te zetten. Done and done!
zaterdag-3’s Avonds kregen we de hondjes van Michael zijn ouders op bezoek. We stuurden zijn ouders namelijk naar C taste (dineren in het donker) als bedankje voor alle hulp. Zij eten. Wij oppassen. Wat een schatjes zijn dit toch!
zaterdag-2Michael kookte een heerlijk maaltijdje voor me en rond een uurtje of 10 leverden we de hondjes weer af. Nog even door naar de verjaardag van een vriend en dat was alweer de zaterdag.

Zondag
Zondag ochtend begon met de twee laatste afleveringen van Narco’s. Die hebben we er dus even in een weekje doorheen gekeken. Op naar een nieuwe serie!
zondagIn de middag vertrok ik naar Amsterdam voor de after baby shower van een vriendin (after baby shower omdat de baby besloot voor de officiele babyshower ter wereld te komen). We deden een high tea workshop..
zondag-2En aten al het lekkers uiteraard ook op!

Daarna snel naar huis, naar de buurt boerderij waar een borrel was georganiseerd voor de buurtbewoners. Erg leuk om een groot deel van onze buren even te zien!

Het was zelfs zo gezellig dat we bij twee buren bleven plakken en om 11 uur pas thuis waren. Snel naar bed toe dus!

Hebben jullie nog spannende dingen gedaan afgelopen week?

6 Comments

 1. Laura 12 september 2016

  Lekker weekje! Wij hebben ook een lekker weekje achter de rug! De grootste vulkaan van Indonesie gezien bij zonsopgang, verbrand op mijn eerste dagje strand en heerlijk eettentje gevonden dichtbij ons huisje!

  Beantwoorden
 2. Nesrin 13 september 2016

  Leuk weekje om te zien! Fijn dat jullie heerlijk in jullie nieuwe huis wonen nu.
  Nesrin onlangs geplaatst…Wat is jouw doel in het leven?My Profile

  Beantwoorden
 3. Joyce rdt 13 september 2016

  Oh heerlijk zo relaxen in bad! Wat leuk zo’n buurtborrel trouwens, zo leer je ook meteen de nieuwe buurtjes kennen, perfect timing haha. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#127My Profile

  Beantwoorden
 4. Saskia 13 september 2016

  Leuk om een update te lezen! Ik ben zo benieuwd naar jullie nieuwe stekkie.. Lijkt me heerlijk in bad<333 Can;t wait to move… someday!
  Saskia onlangs geplaatst…I confess: Mijn 5 grootste verslavingenMy Profile

  Beantwoorden
 5. Danielle 13 september 2016

  FIjn weekje heb je in je nieuwe huis gehad. Ik dacht heel even dat je lieve hondjes had gekocht haha! Maar zulke lieve bezoekers zijn natuurlijk ook altijd goed ;)!
  Danielle onlangs geplaatst…Zo blijf je sociaal als je vanuit huis werktMy Profile

  Beantwoorden
 6. Morgaine 14 september 2016

  Het is lang geleden voor mij dat ik voor het laatst verhuisd ben, namelijk 22,5 jaar geleden nu, hahaha maar ik weet het ook nog wel, de overgang, zo vreemd, tegelijk zo happy. Dat lees ik bij jullie ook, het genieten en leuk die borrel met al de buren, dat hebben we hier dan niet gedaan, beetje onmogelijk ook eigenlijk met zo’n grote flat die heel lang is.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De eenvoudMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge