Weekoverzicht 36: Ikea kasten gekte..

weekoverzicht-36Afgelopen week leverden we de sleutels van ons oude huisje in. We genoten van de zon in onze tuin en waren uuuuuren bezig met het in elkaar zetten van een Ikea kast. De relatie heeft het overleefd hoor ;). Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Maandag

maandag-2Maandag hadden we vrij, maar de wekker ging nog vroeger dan dat ie normaal gesproken af gaat. De sleutels van ons huisje moesten ingeleverd worden. We moesten ook nog de laatste spullen weg halen en snel even de laatste dingen schoonmaken (stofzuiger en dweil door het huis..).
maandag-3Doei huisje! Bedankt voor de 5 fijne jaren!

Dinsdag

dinsdagDinsdag werd er gewoon gewerkt. ’s Avonds kwamen we een kikkertje tegen in de tuin. Wat een schatje!

Woensdag

woensdagHoly guacemoly…. Ik ging na het werk met de trein naar huis. Het was nogal warm, en ik dacht even wat verkoeling in de trein te krijgen. Toen ik binnenstapte kreeg ik toch een klap warme lucht in mijn gezicht. De airco deed het niet.. Man, man, man, alsof ik in een sauna was gestapt! 12 minuten afzien maar ik heb het overleefd!
woensdag-2Thuis stond het eten al op me te wachten. Lekker in het zonnetje gegeten. Not bad, not bad at all!
woensdag-3En elke avond kunnen we van prachtige zonsondergangen genieten! Super fijn die nazomer <3!

Donderdag

donderdagOp donderdag geen speciale dingen. In de avond schreef ik een blogje in onze ‘werkkamer’. En Michael zat naast me te computeren. Gezellig hoor!

Vrijdag

vrijdagVrijdag leerden we een wijze les. Niet het licht aanhouden en de buitendeur open laten. Ik denk dat er wel 30 muggen om het lampje heen zaten. Oepsie! Michael had in de avond met vrienden afgesproken. Ik had een lekker rustig avondje thuis :).

Zaterdag

zaterdagHm, op zaterdag ochtend naar de Ikea. Ik kan leukere dingen verzinnen. We hadden alleen echt echt echt een kledingkast nodig. We leefden de afgelopen weken uit vuilniszakken, niet heel handig.
zaterdag-2Een flink grote kast ook… Hij paste net aan in de auto (van Michael zijn vader, die hadden we van te voren even opgehaald).
zaterdag-3Thuis aangekomen bleek er een pakketje voor me te zijn binnen gekomen. Die had ik op vrijdag avond besteld, heel blij met mijn fitbit!
zaterdag-4En de rest van de dag waren we bezig met die kast in elkaar zetten. Pittig klusje… Gelukkig kregen we nog wat extra hulp. Met zijn 3e ging het wel even wat makkelijker dan met zn 2e.
zaterdag-5Aan het eind van de avond waren we een heel stuk opgeschoten! De buitenkant was af, de binnenkant helaas nog niet.

ZondagzondagZondag begonnen we rustig. Rond een uurtje of 12 richting de stad om aan te moedigen bij de Damloop!
zondag-2Daarna de auto terug brengen naar Michael zijn ouders en nog even knuffelen met de liefste hondjes!
zondag-3En daarna door met de kast. Daar zijn we nog een paar uur mee bezig geweest. En toen kon ik hem gaan inruimen. Heerlijk, al die ruimte! Super fijn!

In de avond waren we ook nog bezig met het rommelen met dozen, kasten en weet ik het wat. Al met al een productief weekend!

Aankomende week komt eindelijk onze keuken, ik kan niet wachten!! Donderdag is het zo ver dus deze week kan mij niet snel genoeg gaan.

Jij nog wat om naar uit te kijken deze week?

7 Comments

 1. Morgaine 19 september 2016

  Ja voor eventueel laatste loodjes verhuizing en huis afleveren was het een te warme week, hahaha die foto van jou in de trein, ik snap het helemaal, arme jij en 12 minuten duren dan dubbel zo lang 😉

  Je hebt het overleefd en nu tijd om echt te gaan genieten samen en de puntjes op de i te zetten terwijl je er lekker woont 😀 Hier, morgen weer een injectie halen, kijk ik naar uit, hahahaha niet dat ik er fan van ben maar het werkt! Kortom… kom maar op, zwemmen, en werken, en dan heb ik vakantie, en heb ik een week om mijn huisje aan kant te krijgen voor de oppas 😉 Van Picasso 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Vitamine D tekort: juist als je vega eetMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 19 september 2016

  Is dat een PAX kast? Ik houd van PAX kasten, echt ideaal! Wat leuk dat jullie gingen aanmoedigen bij de Dam loop. Ik ben heel benieuwd wat je van de Fit bit gaat vinden.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #38My Profile

  Beantwoorden
 3. Paul 19 september 2016

  Wat een ruimte in het nieuwe huis. Een stuk groter dan het oude volgens mij?
  Paul onlangs geplaatst…L’HETEROMy Profile

  Beantwoorden
 4. Joyce rdt 19 september 2016

  Oh god geen airco in de trein dat is echt serieus zo zuur! Brrr.. Wat fijn dat de keuken bijna komt, heerlijk vooruitzicht! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#128My Profile

  Beantwoorden
 5. Daenelia 19 september 2016

  Ah, Ikea De test voor elke relatie 🙂 Je denkt in een uurtje klaar te zijn, en verdorie als er niet ineens 4 uur voorbij zijn voor je bij de kassa staat :S
  Deze week kijk ik vooral naar het weekend uit.

  Beantwoorden
 6. Laura 20 september 2016

  Mooie kast billie! Heerlijk al die ruimte! Fijn dat het nog zulk lekker nazomerweer is daar!

  Beantwoorden
 7. Ineke 22 september 2016

  Oh neen geen airco in de trein, dat is dodelijk gewoon! Wauw heerlijk al die ruimte blijf het een knappe kast vinden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge