Weekoverzicht 49: kerstboom, kerstdiner en een winterwonderland!

Het was een kerstig weekje voor mij. Zo werd ik verrast met een kerstboom, luisterde ik behoorlijk wat kerstmuziek en hadden we een kerstdiner op mijn werk! Ik kan je vertellen, ik zit behoorlijk in de kerstsferen ;). Gezelligheid ten top!

Maandag

Een heftig dagje.. Op zondag waren we laat thuis omdat we Sinterklaas hadden gevierd, dus een beetje vermoeid op mijn werk. Er was nog wat spanning en sensatie. De rode auto hier op de foto was bij ons kantoor op de hoek uit de bocht gevlogen (denken we zo?). Over alle fietsen en tegen de Jaguar aan.. Oepsie…

Dinsdag

Aaahh wat een leuke verrassing! Ik kwam thuis uit mijn werk, en als verrassing had Michael een kerstboom voor me gehaald. En wat een mooie heeft ie uitgekozen :D. Leuk, leuk, leuk!
Je snapt, de kerstmuziek ging aan en de boom werd opgetuigd! Love it!

Woensdag

ZZzzzz, op de terug weg kwam er een ontzettend grote, en ontzettend langzame boot voorbij toen ik met de pont over wilde op de terug weg naar huis.. In de kou dus geduldig wachten.. Laat ik nou net geen greintje geduld in me hebben zitten ;).

Donderdag

Op donderdag vierden we kerst op kantoor! Er kwam een chefkok bij ons koken (we hebben een enorme keuken in het kantoor), gevolgd door drankjes. Super gezellig! Hier had ik me net klaar gemaakt. Rode lippen alert!
En dit was vlak voordat ik op mijn scooter stapte om naar huis te gaan. Super leuke avond, en best wel grappig om iedereen langzaam dronken te zien worden ;).

Vrijdag

Ha, vrijdag was het helemaal grappig! Behoorlijk wat brakke koppies, behalve ik, want ik had natuurlijk geen druppel alcohol op :D.
Na het werk begon het cocoon weekend. Heerlijk met een dekentje op de bank met Michael. The Voice gekeken!

Zaterdag

Hahahah, dit vond ik zo belachelijk. Ik kreeg een rekening die niet door mijn zorgverzekeraar was betaald, of ik even 1 euro 16 kan overmaken, voor bloedonderzoek dat was uitgevoerd ivm mijn zwangerschap.. Sure…
De rest van de dag voerde ik ook weer vrij weinig uit. Mijn moedertje kwam gezellig even langs en verder? Lekker luieren en relaxen! Hoe kan je ook anders met dit weer he?

Zondag

Nog even een goede foto trouwens van onze kerstboom, dit keer met brandende lampjes. Ik vind hem er weer top uit zien <3. de loop van de dag ging het hier ook sneeuwen. Rond een uurtje of half 5 besloot ik toch maar even naar buiten te gaan, ik werd namelijk een beetje kriegelig van het heeeeele weekend binnen zitten. Even een wandeling door het winterse landschapje. Pretty!

En dat was de week alweer. Time flies!

Staat bij jullie de kerstboom al?

4 Comments

 1. Lieke van Veen 11 december 2017

  Die kerstborrel op je werk ziet er gezellig uit!
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 13 december 2017

  Oh die rekening, hahahaha ja dan schiet ik ook in de lach, ik heb ze ook wel gehad, maar dan voor de huur, of jaar rekening van de huismeester en ellektriciteit wat we als flatbewoners gezamelijk betalen, laatste jaren krijgen we juist heel veel terug, in het begin, ook dus dit soort bedragjes bij betalen, lol… maar ja, op heel veel bewoners is het een giga bedrag natuurlijk.

  kerstboom, geen plaats voor plus Picasso, plus alleen zijn, dus geen zin in, heb niet eens een boom meer, en lichtjes ook niet, alleen de ballen liggen veilig in de box. šŸ˜‰

  X

  Beantwoorden
 3. Charel 14 december 2017

  Die rekening hahah! Wat ziet de boom er gezellig uit!
  Charel onlangs geplaatst…Het leven en de feestdagenā€¦My Profile

  Beantwoorden
 4. Nienke 16 december 2017

  Om die rekening moet ik ook wel lachen. Lekker belachelijk. Je kerstboom staat er mooi bij en de rest van de foto’s zien er ook gezellig uit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge