Weekoverzicht ?: Heerlijk een weekje vakantie

Ah, dat was een heerlijke week vol met quality time met mijn liefde! Hoewel ik wilde plannen had om het bloggen weer helemaal goed op te pakken liep dat iets anders ;). Ach, alles op zijn tijd toch? Het aantal foto’s dat ik de afgelopen week maakte is ook zeer beperkt.. het is nog even inkomen allemaal. 

Maandag

Op maandag gingen we naar Amsterdam. De laatste keer dat ik in het RIjksmuseum was was ik geloof ik nog kind. Het was dus hoog tijd om daar een bezoekje te brengen!
We hebben lekker rond geslenterd en genoten! Erg mooi geworden en een toffe collectie als je het mij vraagt!

En ook fijn om eens op een maandag in Amsterdam te zijn, niet zo belachelijk druk!

Dinsdag

Deze dag stond in het teken van relaxen. Dat is goed gelukt. Ik boekte namelijk ’s ochtends een gezichtsbehandeling en manicure voor in de middag. Helemaal zen kwam ik na anderhalf uur vertroeteld worden weer thuis.
’s Avonds bakte ik een heerlijke hartige taart. Yummieee!

Woensdag

Op woensdag was het weer tijd voor iets meer activiteit: wandelen in de bossen.
Dit gebeurd er trouwens als je aan Michael vraagt ie of een foto wilt maken, haha! Nee hoor, hij had ook een normale foto gemaakt, maar als ik hem vraag een foto te maken kan je er de klok gelijk op zetten of er zit zo’n gekke tussen ;).
Heerlijk gewandeld en gelachen! 😀

Donderdag

Na de boswandeling op woensdag reden we langs het atelier waar mijn vader aan het werk was om een schilderij bij hem uit te kiezen (hij is kunstenaar). Dit is hem geworden (de volgende dag gefotografeerd omdat het al donker was toen we thuis komen). Super blij mee!

Vrijdag, zaterdag, zondag

Whoeps, hier ging het mis met de foto’s maken, en dat terwijl we juist heel veel hebben gedaan! We gingen namelijk een weekendje weg naar Hengelo. Op vrijdag vertrokken we. We maakten een tussenstop in Deventer: aanrader want een heel leuk stadje!
We hadden een top hotelletje, met een lekker ontbijtje in de ochtenden! Op zaterdag gingen we Hengelo in, maar dat was wel erg klein en waren we snel doorheen. Dus vertrokken we vervolgens richting Enschede. Iets groter en iets meer te doen ook. Daar hebben we dan ook de rest van de dag door gebracht :).

Zondag gingen we na een rustig ochtendje in het hotel weer richting huis. Eenmaal thuis heb ik niet meer veel gedaan. Nagenoten van mijn fijne vakantie week!

En nu is het weer tijd om opgeladen en wel te beginnen aan een nieuwe werkweek.

Hoe was jouw week? 

2 Comments

 1. Saskia 26 november 2017

  Wat een fijn uitje zeg! Genieten zo te zien<3

  Beantwoorden
 2. Morgaine 26 november 2017

  Ik ben vooral blij dat je weer terug bent 😉 Leuke foto’s en een heerlijk verwen weekje, hoe het met mij gaat, kun je nu lezen in de update, snotterdesnotter 😉

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge