Weekoverzicht: Vertragingen en spanning

Weekoverzicht 22De afgelopen week stond in het teken van spanning. Vorige week zaterdag bezochten we een huis waar we heel enthousiast over waren dus we zetten onze makelaar aan het werk.. Ik kan je vertellen dat zo’n biedingsproces zenuwslopend is ;). Verder had ik zo’n beetje elke dag vertraging… Daar werd ik niet blij van. 

Maandag
MaandagHet is op deze foto niet helemaal te zien maar.. Wauw, het was weer lekker druk op het station. Er ging geloof ik een complete middelbare school richting Amsterdam, in mijn trein.. Die was lekker vol én vertraagd..

Verder werd het eerste contact gelegd tussen onze makelaar en de makelaar van de verkopende partij. Spannennnnnd!

Dinsdag en Woensdag
Geen foto’s.. Wel een eerste tegenbod op woensdag. Op dinsdag reed ik mee met Michael, kwamen we in de file en miste ik mijn pont. Die ging maar 1 keer in het kwartier dus dat betekende: wachten.

Donderdag
DonderdagDonderdag was poging twee met Michael mee rijden. Dat ging ook weer in een slakkentempo…..
Donderdag 2En daar ging mijn pont voor de tweede keer in een week net voor mijn neus weg, nooooooooo!

Wel ander leuk nieuws: ons bod werd geaccepteerd!! We hebben dus, waarschijnlijk, een huis gekocht! Op dit moment zijn we nog aan het onderhandelen over de overdrachtsdatum en er moet nog een bouwkundige en taxateur langs komen maar verder is alles in kannen en kruiken!

Dat werd in de avond gevierd met een lekker dinertje bij Michael zijn ouders.

Vrijdag
VrijdagEn de vertraging continues! Er was weer eens een probleem tussen Zaandam en Uitgeest, waardoor de treinen naar Amsterdam ook niet helemaal lekker gingen…. Dit is nu precies de reden waarom ik een scooter heb gekocht. Gelukkig begint het ook weer wat lekkerder weer te worden dus ik denk dat ik komende week weer lekker op mijn brommer stap!

’s Avonds borrelde ik tot een uurtje of 10 met mijn werk, om vervolgens mij met beste vriendinnetje nog even snel wat te eten en nog een laatste drankje te doen.

Zaterdag
ZaterdagUhhggg, zaterdag voelde ik me niet al te best. Michael trouwens ook niet. Vette hap is wat we nodig hadden dus we aten lekker een broodje bij Boer Geert!
Zaterdag 2En in de avond kregen we eters (en drinkers!). Gezellig!

Zondag
ZondagOp zondag liepen we lekker in het zonnetje naar de stad om een cadeautje voor mijn opa en oma te kopen. ’s Avonds met de hele familie uit eten (ter ere van de verjaardag van mijn opa en oma ;)).
Zondag 2Gezellig!! En heerlijk gegeten :).

Op naar een nieuwe week!

Hoe was jullie week?

5 Comments

 1. Sandra 11 april 2016

  Wauw, wat ontzettend tof nieuws Bente! Ook al is het nog niet heeeelemaal officieel, ik hoop dat ik je toch alvast kan feliciteren met jullie nieuwe huis! Gefeliciteerd! Wat onwijs gaaf zeg. 🙂
  Balen van al die vertragingen. Een pondje weg zien varen is niet leuk haha. Hopelijk zit het ov deze week jou wat meer mee!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #55 | Concertkaartjes gefixt, productief & mini shoplogMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 11 april 2016

  Spannend!! Ik hoop dat alles goed en snel gaat met het nieuwe huis.
  Bleh het OV 🙁
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #15My Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 12 april 2016

  Dat is niet fijn als je telkens het ov voor je werk nodig hebt, je kunt moeilijk 3 uur van tevoren al op de trein stappen. Ik hoop dat het weer inderdaad goed omslaat nu naar beter en constant en dat jij weer heerlijk op de scooter kunt gaan.

  Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw opa en oma!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Picasso #2My Profile

  Beantwoorden
 4. jeapiebel 12 april 2016

  Je klinkt niet echt enthousiast. Misschien zenuwen van je nieuwe woning onderhandelen. Over vervoer gesproken viel ook tegen steeds bij je natuurlijk, de druk. Het punt dat het twee keer voor je neus weg is, de file. Leuk familiefoto’s samen!

  Beantwoorden
 5. Sas 15 april 2016

  Oh wauw, lees net dat je op huizenjacht was en zo’n tof huis had gevonden en nu lees ik over een bod. Van harte, onder voorbehoud 😉 Dat is een heel erg fijn vooruitzicht! Ik wens jullie heel erg veel geluk in jullie nieuwe woning.
  Sas onlangs geplaatst…Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge