Zin in..!

Een aantal bloggers die ik volg plaatsen eens in de zoveel tijd een dankbaarheidslijstje, met dingen waar ze de afgelopen tijd blij van werden, op hun blog. Lijstjes die ik erg leuk vind om te lezen omdat er vaak dingen opstaan die ik herken. Vandaag bij mij niet een dankbaarheidslijstje, maar wel een lijstje van dingen die de komende tijd gaan komen (zowel korte als wat langere termijn) waar ik heel veel zin in heb!

Ik heb zin in:
– Uit eten met mijn werk. Vanavond. Op een gerenoveerde boot van Prins Hendrik (en laat ik nou net bijna mijn hele leven in de Prins Hendrikstraat gewoond hebben!)
– Pasen, niet omdat ik het zo’n fantastisch ‘feest’ vind, wel omdat ik gezellig ga brunchen bij mijn schoonfamilie én niet te vergeten: extra lang weekend.

Random foto van de paasbrunch bij ons
twee jaar geleden, omdat ik daar ook
weer zin in heb!

– Koningsdag. Eerst met een grote groep vrienden een verlate paasbrunch houden bij ons thuis, om vervolgens met zijn alle de stad in te gaan.
– Op kasten jacht met mijn moeder. Je weet wel, die ene vitrine kast, of eigenlijk bedoelde ik een buffetkast (of hoe zo’n kreng ook heten mag) die ik nog heel graag in huis wil hebben.
– Met Michael naar Rotterdam: voor mijn verjaardag kreeg ik ‘een overnachting in een stad’, en mijn keuze is gevallen op Rotterdam. Tips iemand voor wat we daar niet mogen missen?
– De zomer! Wat kan ik er meer over zeggen, warmte, licht.. what’s not to like!
– Met mijn beste vriendinnetje heeeel uitgebreid gaan winkelen. Stad moet nog bepaald worden, datum ook, maar dat we gaan staat vast. En dat we met zijn 2e goed kunnen winkelen ook.
– Pearl Jam! In juni gaan Michael en ik naar het concert 🙂
– Om vervolgens door te gaan naar Italië! Eerst naar de bruiloft van mijn nicht, en daarna nog met Michael en mijn broer naar Rome.
–  De Dam tot Damloop. Hoewel de trainingen ervoor nog van start moeten gaan vind het zo’n fantastisch evenement! Bij de gedachte alleen al, dat ik daar weer loop, word ik erg vrolijk.
– En last but not least: New York! Het duurt nog even, het is zelfs nog niet eens geboekt, maar het gaat er van komen, dit jaar nog!

Ik kan trouwens nog wel even door gaan met dingen waar ik zin in heb, maar dit lijstje is voor nu wel even lang genoeg ;).

Waar hebben jullie heel veel zin in? 

12 Comments

 1. Jennn 16 april 2014

  Oh wat een heerlijke dingeno m naar uit te kijken!

  Beantwoorden
 2. Anky 16 april 2014

  Wij hebben het boekje 100% Rotterdam voor jullie. Kun je zo op komen halen of we kunnen het dinsdag aan Fred en Ingrid meegeven. http://www.100procenttravel.com/Webshop/Productoverzicht/100–stedengidsen/100–Rotterdam.aspx

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 19 april 2014

   Dat komt nog eens goed uit! 🙂 Ik hoorde dat ie al bij Ingrid ligt dus dat komt helemaal goed dan.

   Beantwoorden
  • Anky 19 april 2014

   Veel plezier daar! En we willen natuurlijk wel een uitgebreid verslag als jullie geweest zijn 😉

   Beantwoorden
  • Bente de Heij 19 april 2014

   Wellicht onder het genot van een zelf gebakken pizza ;)?

   Beantwoorden
 3. Jorien 18 april 2014

  Lekker zeg! Je hebt leuke dingen om naar uit te kijken!! Ik heb zin in zondag, dan vertrek ik voor 4 dagen naar Ibiza! En in Koningsdag heb ik ook veel zin! Gezelligheid met vrienden, goede muziek, biertje/wijntje en hopelijk goed weer!

  Beantwoorden
 4. Daniëlle 18 april 2014

  De zomer is inderdaad heel fijn. Zon en licht, maar ook de bomen die weer lekker groen worden. Zoveel mooier dan die kale takken!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 19 april 2014

   Klopt. De wereld ziet er gewoon helemaal een beetje rooskleuriger uit als het lente en zomer is 🙂

   Beantwoorden
 5. Sas 18 april 2014

  Wat leuk zo;n lange lijst met fijne dingen! Ik heb zin in mijn aankomende vrije dagen, even lekker bijtanken 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge