Zomer bucketlist

Strand IJmuiden Pasen 2015 8De zomer bucketlists vliegen je in blogland om de oren. Zo zag ik er al 1 bij Daniëlle (hoe gaat het met je lijst?) en Josianne voorbij komen. En eigenlijk vond ik het een hartstikke leuk idee om plannen te maken van dingen die ik deze zomer nog wil doen. Want hoewel er geen echte zomervakantie gepland staat (we gaan namelijk pas in de herfst weg) zijn er natuurlijk wel tal van weekenden en lange zomeravonden die gevuld kunnen worden met leuke dingen doen! 

Aanschouw dus hier de lijst met van alles en nog wat dat ik deze zomer wil gaan doen! (En Michael, be prepared want jij zal hier ook deel aan moeten gaan nemen).

– Eindelijk weer eens het hardlopen goed oppakken. In september moet de Dam tot Damloop gelopen worden dus die trainingen kunnen niet echt meer op zich laten wachten.
– Het volgende punt sluit daar dan ook erg goed op aan: hardlopen in de duinen, en als ik daar dan toch ben kan ik ook nog wel het strand mee pakken! Dit heb ik een aantal keer gedaan en wauw, elke keer als ik daar rond ren vind ik het weer zo leuk en mooi! De heuvels, de afwisseling in ondergrond, het uitzicht! Ja, hier heb ik echt heel veel zin in!
– En nu we toch al richting het strand zijn: op een mooie zomeravond na het werk in ons gele racemonster stappen en de avond lekker op het strand door brengen!
– Een pedicure nemen (in de loop der jaren zijn mijn voeten er niet mooier op geworden door het hardlopen..). In de zomer mogen ze er natuurlijk wel een beetje mooi uit zien!
– Nog één in de categorie persoonlijke verzorging: naar de kapper gaan! Daar loop ik ook al weer weken tegen aan te hikken. Ik heb ondertussen alleen nog maar een bosje stro op mijn hoofd..
– Bruin worden! Kom maar op dus met die mooie dagen in het weekend, mij kun je dan vinden in bikini in het dichts bijzijnde recreatiegebied hier in de buurt (of oké, het strand vind ik ook helemaal prima ;)). Boekje er bij en genieten maar.
– Naar de Minions film (Lau, Jel, WANNEER GAAN WE?!)
– Michael eindelijk eens mee nemen naar de pannenkoekenboot in Amsterdam (één van de verjaardagscadeautjes die ik hem gaf toen hij 27 werd, in februari werd hij 28.. oeps!)
– Eindelijk eens een sushi workshop volgen, dat kregen we namelijk cadeau van vrienden afgelopen februari, wordt dus ook wel eens tijd om dat in te cashen!
– Voor vrienden een drie gangen menu klaar maken.
– Weer eens een lekkere taart bakken, en omdat het een zomer bucketlist is: een zomerse taart (wellicht in combinatie met dat drie gangen menu, heb ik meteen twee vliegen in 1 klap ;)).
–  Een weekendje weg gaan. Want de herfst duurt nog wel heel erg lang, een weekendje weg waarin niets hoeft en alles mag lijkt me heerlijk!
– Een keer een week lang elke dag bloggen. Ik ben namelijk heel erg benieuwd hoe me dat zou bevallen.
– En oké, deze is een beetje gepikt van Daniëlle, maar ik wil ergens deze zomer ook eens een vlog op nemen! Een tijdje terug hebben jullie mijn eerste video voorbij zien komen, maar een keer een vlog maken lijkt me ook wel eens leuk. Deze zomer dus!

Zo, dat lijkt me wel weer genoeg voor 1 zomer ;). Ik ben benieuwd of het me allemaal gaat lukken. De doelen lijken me vrij haalbaar (behalve dat bruin worden dan, dat is helemaal afhankelijk van het weer). Wat ik in ieder geval ga doen is heel erg genieten van het lekkere zomer weer zolang het kan!

Wat willen jullie deze zomer allemaal nog doen?

16 Comments

 1. Danielle 15 juli 2015

  Haha jij mag best van mijn bucketlist pikken ;)! Dan pik ik bij deze nu ook van jou, ik wil namelijk OOK op de pannenkoekenboot eten!

  Ben benieuwd wat je deze zomer allemaal zal kunnen afstrepen!
  Danielle onlangs geplaatst…Outfit – Half half weerMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 16 juli 2015

   Ik hoop veel! Maar dat moet ook zeker wel lukken, zijn allemaal dingen die ik echt snel wil gaan doen dus.. komt goed 🙂

   Beantwoorden
 2. Tea 15 juli 2015

  Leuke bucketlist, ben benieuwd naar hoeveel je er deze zomer van af gaat kunnen strepen. Ik heb zelf eigenlijk geen bucketlist deze zomer, het enige wat ik wel wil is mijn rijbewijs haken. Voor de rest leef ik lekker van dag tot dag 🙂
  Tea onlangs geplaatst…Waarom studeren leuk isMy Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 15 juli 2015

  Leuke bucketlist Bente. Gaaf dat je deelneemt aan de Dam tot Damloop. HOeveel kilometer is dit?
  Nesrin onlangs geplaatst…Instagram TAG |Mijn feed, geen stijl & chaotisch as hellMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 16 juli 2015

   Dam tot Dam is de 10 Engelse mijl (dus 16,2 kilometer). En de leukste run van Nederland al zeg ik het zelf! (alhoewel, het is één van de weinige runs waar ik aan mee doe elk jaar ;))

   Beantwoorden
 4. Morgaine 15 juli 2015

  hahahaha dat bruin worden, je kunt natuurlijk onder persoonlijke verzorging, stiekem een zonnestudio erbij pakken 😉

  Mijn bucketlist voor deze zomer, de stapel boeken lezen die ik van de week gehaald heb in de bieb… zien of dat lukt. Billy Elliot staat al op het programma, mijn oom in Wormerveer bezoeken deze zomer nog. Nog een datje naar mijn vriendin in Uithoorn, een dagje Amsterdam. Mijn ouders zijn deze maand nog 12.5 jaar gehuwd dus family gathering is al een feit.

  Een keertje strand ook inderdaad, even de zee in ergens… het lijkt misschien weinig, maar ondertussen staan er ook al heel veel blogdates klaar weer en andere dates, kortom, ik kom de zomer wel door <3

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Waarom de regen goed is…My Profile

  Beantwoorden
 5. Mylou 15 juli 2015

  Leuke lijst! Je helpt me er wel aan herinneren dat ik ook moet gaan hardlopen, maar of ik dat wel wil, das ’n tweede vraag..
  Mylou onlangs geplaatst…FOOD | Frisse pastasaladeMy Profile

  Beantwoorden
 6. Nina 15 juli 2015

  Wat een leuk idee, zo’n zomer bucketlist! En leuk dat je ook de Damloop gaat lopen. Succes en vooral veel plezier met trainen! En natuurlijk veel plezier met het voltooien van je bucketlist!
  Nina onlangs geplaatst…Weekly Wednesday 11: 8 t/m 14 juliMy Profile

  Beantwoorden
 7. Rebecca 15 juli 2015

  Dat is een hele fijne en haalbare bucketlist! Zeker alles aan doen om waar te maken 🙂

  Beantwoorden
 8. Wat een leuke zomer ga jij tegemoet! Heerlijke haalbare doelen, en een pannekoekenboot die ga ik van je stelen, dat wil ik ook wel! haha
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Mini Confetti Gedipt Bowling SpelMy Profile

  Beantwoorden
 9. Ysanne 16 juli 2015

  Wat leuk dat je een vlog wilt gaan opnemen, ben benieuwd! Fijn lijstje dit 🙂
  Ysanne onlangs geplaatst…OUDERWETS THEELEUTEN | HIGH TEA BIJ YOGHURT BARN UTRECHTMy Profile

  Beantwoorden
 10. Naomi 17 juli 2015

  Oeeee super leuke lijst! Hopelijk kan je er zoveel mogelijk van doen, succes alvast!
  Naomi onlangs geplaatst…Mini Madrid diary and travel movie!My Profile

  Beantwoorden
 11. Esmeralda 17 juli 2015

  Relaxen en genieten <3
  Esmeralda onlangs geplaatst…Een jaar geleden..My Profile

  Beantwoorden
 12. Maaike 18 juli 2015

  Wow, dat zijn genoeg doelen haha! Een pedicure nemen is héérlijk en ik ga deze zomer het hardlopen ook weer oppakken 🙂

  Beantwoorden
 13. Lisa 18 juli 2015

  Ik moet ook echt het hardlopen weer eens oppakken en mijn haar is ook wel toe aan een knipbeurtje…
  Lisa onlangs geplaatst…De age gap in de bloggerswereldMy Profile

  Beantwoorden
 14. Wanda 19 juli 2015

  Leuke lijst met plannen! De mijne stond ook al online onder de noemer Summer plans… wat ik zeker wil gaan doen, is mijn eigen provincie verder ontdekken en een dagje waddeneiland.
  Wanda onlangs geplaatst…Toe aan vakantie? Doe de check!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge