Zoveel leuks om naar uit te kijken!

Oh jongens (en meisjes), wat heb ik weer veel om naar uit te kijken! Met stip op nummer 1, de vakantie die Michael en ik vorige week hebben geboekt <3! Maar daar vertel ik je zo meer over ;). Er zijn namelijk nog zoveel meer dingen waar ik naar uit kan kijken en waar ik heel heel heel erg veel zin in. Kom maar door met al die leuke dingen!

Zoveel leuks om naar uit te kijken

Zoals ik al zei, op numero 1: onze vakantie naar Portugal. In juni gaan we twee weken naar de zon en zo min mogelijk doen. Op het strand liggen, eten, drinken, zonnen. En heel misschien, als we energie over hebben, gaan we nog een keer een beetje de omgeving verkennen ;).

Het is ondertussen al weer 4 jaar geleden dat Michael en ik voor het laatst echt op strand vakantie gingen. Ik mag niet klagen hoor (helemaal niet zelfs!), daarna hebben we echt ontzettend toffe reizen gemaakt. Maar ik kan zo enorm genieten van een week (of twee!) helemaal niets doen in de zon. Ons hotel ligt op een rots bij het strand. In het hotel is een lift… En die ligt gaat NAAR HET STRAND TOE! Ha, veel luier dan dat wordt het niet :D. Ik ben ook echt super benieuwd naar Portugal. Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me er prachtig. Je snapt, hier heb ik ZIN in!

Maar er is meer

Toch is die vakantie naar Portugal niet het enige waar ik naar uit kijk. Hoewel de volgende twee reisjes (als in, die ik nu ga beschrijven) nog niet geboekt, ze staan wel voor binnenkort op het programma. Alleen nog even uitzoeken wanneer het uit komt.

Ten eerste gaan we binnenkort een weekendje naar Londen. Dat was mijn cadeautje voor Michael voor zijn 30e verjaardag (of ik moet zeggen, 1 van zijn cadeautje). En ook een beetje een cadeautje voor mijzelf want het is niet bepaald een straf om met Michael naar Londen te moeten ;). Ik ben er jaaaaaaren geleden eens met mijn ouders geweest, en ruim een jaar geleden met een collega voor een kort zakentripje (wat klink ik zo volwassen). Michael is er nog nooit geweest. Ik heb dus enorm veel in om met hem de stad te gaan ontdekken!

Ten tweede gaan we een weekendje naar Rotterdam. Van mijn ouders kregen we voor onze verjaardag een weekendje weg. Van Michael krijg ik een etentje in een twee sterren restaurant in Rotterdam. 1+1 = 2 en dat gaan we dus combineren! Ik heb nog nooit (geloof ik?) bij een sterren restaurant gegeten dus ik ben heel erg benieuwd! En natuurlijk is een weekendje Rotterdam ook niet vervelend :). LEUHEUK!

Dat zijn wel de drie grootste ‘dingen’ waar ik naar uit kijk. Verder zijn er ook nog heel veel wat minder heftigere dingen waar ik enorm naar uit kijk. Zo ga ik aanstaande zaterdag met mijn beste vriendinnetjes eten. Nu al zin in! Zondag wordt het een échte lente dag volgens het nieuws. Nou kom maar op! Ook al zo’n zin in ;). Hahah, ik begin een beetje een broken record te worden!

En wat nog meer?

Waar ik nog meer zin in heb? De zomer, de extra vrije dagen die er de komende tijd aan zitten te komen. Lekker uit brunchen met Pasen, Koningsdag, een tripje richting de bloembollenvelden (hoort er ook jaarlijks bij!), onze salontafels die als het goed is eind april EINDELIJK geleverd worden (we hebben ze ruim 3 maanden geleden al besteld). De eerste dag die we lekker in onze tuin kunnen door brengen. Een nieuwe barbecue kopen en onze eerste BBQ houden. Een mooi schilderij bij mijn vader uitzoeken (we komen binnenkort wat uitzoeken hoor :D, het voordeel van kunstenaars als ouders hebben)! Ons 7 jarige jubileum <3….

Kortom, HEEL veel leuks om naar uit te kijken! En nu ben ik heel erg benieuwd….

Waar kijk JIJ het meeste naar uit?

11 Comments

 1. Jenn 6 april 2017

  Wat een fijne vooruitzichten!
  Jenn onlangs geplaatst…Sportplan Nederland Update: De eerste maandMy Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 6 april 2017

  Wow dat is nog eens een lijstje van waar je zin in hebt wat ik helemaal kan snappen, hahahaha

  Zover, net als vaak, niet iets om naar uit te kijken, de dingen komen zoals ze komen, en vaak weet ik aan het begin van de maand nog niet hoe het zal verlopen, er zitten wel veel ontmoetingen in, maar we wachten op beter weer, dus er is vooruit kijken, tegelijk nog net niet echt terrassenweer wat je vooraf echt kunt bepalen.

  Verder staat alleen vast mijn trip weer naar Amersfoort maar die is pas in september, hahaha

  Geniet van al jouw vooruitzichten!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Mix ’n Match 3: Haken: Lydia ShawlMy Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 6 april 2017

  Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Vooral de vakanties zijn natuurlijk een groot onderdeel maar al die korte vrij momentjes met vrije dagen zijn altijd zo fijn 🙂
  Ik kijk er voornamelijk naar uit dat we eindelijk in ons appartement kunnen gaan wonen, aankomende zondag is het eindelijk zo ver.

  Beantwoorden
 4. Maaike 6 april 2017

  Oh wat fijn allemaal van die leuke dingen in het vooruitzicht! Ik kijk uit naar nog meer heerlijke lentedagen en lekker veel buiten zijn. In mei gaan we een lang weekend weg, ook veel zin in!
  Maaike onlangs geplaatst…Zaai eens een appel!My Profile

  Beantwoorden
 5. Florentine 6 april 2017

  Ik vind het zo fijn altijd om zoveel dingen te hebben om naar uit te kijken <3
  Have fun fun fun! <3
  Liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Lost in London | Vlog #4My Profile

  Beantwoorden
 6. Joor 6 april 2017

  Wat een super leuke dingen allemaal waar je naar uit kijkt!!! 🙂 Leuk weekendje Rotterdam! Ha je bent dan in de buurt 😛 Enne ik kijk heel erg naar uit naar eind van deze maand en in mei ga ik met schoonfamilie weekendje weg! 🙂

  Beantwoorden
 7. Benthe 6 april 2017

  Ooh heerlijk zeg, wat een fijne plannen! Ik vind Londen ook zo’n leuke stad :). En Rotterdam staat ook op mijn lijstje, dus ik ben benieuwd naar je bevindingen!
  Benthe onlangs geplaatst…4 leuke en irritante dingen aan een baanswitchMy Profile

  Beantwoorden
 8. Michelle 6 april 2017

  Heerlijke vooruitzichten! Portugal is prachtig (ken het alleen van de plaatjes hoor Haha). Londen lijkt me ook erg tof! Ik kijk heel erg uit naar ons reisje naar Denemarken en een nieuw huis!
  Michelle onlangs geplaatst…Niet zo happy #2My Profile

  Beantwoorden
 9. Nesrin 6 april 2017

  Wat gaaf allemaal! Heerlijk dat jullie twee weken in de zon gaan zitten! Dit hebben jullie ook wel verdiend na de verhuizing en het klussen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik gaf mezelf Botox cadeauMy Profile

  Beantwoorden
 10. Valerie 9 april 2017

  Zoveel leuke tripjes!! Portugal is echt heel leuk. Have fun 🙂

  Beantwoorden
 11. Sammie 18 april 2017

  Ik heb ook al helemaal zin in de zomer en de eerste BBq van het jaar! De vakantie klinkt ook erg goed! Ik ben nog nooit in Portugal geweest.
  Sammie onlangs geplaatst…Opvallende clutch, de citroen tas van EVEN&ODDMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge