Recept: Romige tonijn pasta

De titel van dit bericht verklapt al een beetje de rest van het bericht: een recept voor een romige pasta met tonijn. Niet de meest gezonde keuze, maar wel erg lekker en erg snel klaar! Het volgende recept is voor twee personen.

– 150 gram pasta (spaghetti)
– blikje tonijn
– 1 courgette
– 2 kleine uien of 1 grote ui
– Boursin cuisine
– crème fraîche
– zout, peper en (olijf)olie

1. Snipper de ui(en) en snij de courgette in stukjes. En breng tegelijkertijd wat water aan de kook. Zodra het water aan de kook is gebracht kook je de spaghetti gaar.

2. Doe nu een beetje olie in een koeken/wok pan en fruit de ui aan. Voeg hier ook wat zout en peper toe. Zodra de ui glazig is doe je de courgette erbij en bak je dit net zolang mee totdat de courgette ook gaar is.

3. Laat het blikje tonijn uitlekken en zodra de courgette gaar is voeg je het blikje toe. Doe nu ook meteen twee eetlepels boursin cuisine erbij en 2 eetlepels crème fraîche. Even goed door roeren. Zodra de pasta gaar is laten uitgieten en bij de saus gooien.

4. Alles goed husselen en het is tijd om op te dienen en te gaan smikkelen!

En dat is alles. Ik denk dat je in 20 minuutjes helemaal klaar bent! Ideaal dus als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan maar wel lekker wilt eten. Dit gerecht is trouwens ook erg lekker met champignons, maar die hadden we helaas niet in huis… Maar wel dus erg lekker als extra toevoeging. Ik heb nu al zin om die er de volgende keer wel bij te gooien!

Vinden jullie snelle gerechten ook niet ideaal?

4 Comments

  1. Sassie 29 juli 2013

    Klinkt goed, thanks voor het delen van het recept 🙂

    Beantwoorden
  2. mi-lou hendriks 30 juli 2013

    Oh dat ziet er lekker uit.x

    Beantwoorden

Laat een reactie achter op Bente de Heij Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge