Heerlijk gelopen!

Klaar voor de start, af!

Gisteren heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens 10 kilometer gelopen en het ging echt super lekker! Voordat ik vertrok twijfelde ik wat voor kleding ik aan moest doen. Ik koos voor een lange broek met mijn nieuwe shirtje. Dit bleek de perfecte combinatie! Ik ging van start en moest na 100 meter al plassen (hoe krijg ik het toch altijd voor elkaar….). Ik besloot niet terug te gaan maar door te rennen, ik had er de rest van de reis gelukkig geen last van… Het was vast iets psychisch. Het was erg winderig (op de een of andere manier had ik voor mijn gevoel constant wind tegen) maar het zonnetje scheen regelmatig. Het was niet te warm maar juist een lekker temperatuurtje! Ik had besloten om zonder muziek te gaan rennen. Ik genoot van de fluitende vogeltjes en de eerste kilometers vlogen voorbij.

Toen maakte ik een klein foutje, omdat mijn richtingsgevoel dramatisch is en de Jagersplas duizend verschillende weggetjes heeft nam ik een ‘verkeerde’ afslag waardoor ik bijna een kilometer extra moest lopen. Uiteindelijk maakte dit niet uit. Van mijn plan om 8 kilometer te lopen maakte ik halverwege dan ook het plan om tot de 10 te gaan. Zoals ik al zei was dit voor het eerst sinds tijden. Ik kwam maar niet voorbij de 5-6 kilometer dus toen ik weer op de terug weg naar huis was en ik merkte dat ik de 10 kilometer zou gaan redden was ik echt al super tevreden!

Ik wilde deze week in ieder geval weer eens 8 kilometer lopen (in 1 keer) en dat is dus ruimschoots gelukt! De komende week wil ik in ieder geval nog een keer de 10 kilometer lopen, het liefst een kilometertje extra. Ik heb nu al weer zin om te gaan lopen!

Hebben jullie nog doelen voor jezelf gezet voor komende week?

2 Comments

  1. Unknown 16 juni 2013

    Heel erg goed gedaan, bink!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge