Klaar voor de start…

… AF! Vandaag is het eindelijk zo ver, de Zevenheuvelenloop! Nouja, eindelijk.. Ik had liever nog een maandje de tijd gehad om te trainen. Dat heb ik de afgelopen maanden namelijk maar bar weinig gedaan. Toen ik me ongeveer 5 maanden geleden inschreef had ik nog zeeën van vrije tijd over. Die vrije tijd vulde ik voor een groot gedeelte in met sporten en vooral hardlopen. Het ging op een gegeven moment zo goed dat ik mijn eerst gestelde doel van binnen het anderhalf uur finishen omhoog wilde schroeven naar een snellere tijd. Nu kan ik daar wel een beetje om lachen. Op dit moment is finishen binnen anderhalf uur al veel te optimistisch.

Het vinden van een baan gooide roet in het eten en daarom klaag ik zeker niet. Ik ben nog steeds zo blij met mijn baan dat ik het geen seconde erg kan vinden dat de voorbereidingen niet zo zijn gegaan als ik van te voren in gedachte had. Ook heb ik mijn doel dit keer juist wat naar beneden bij gesteld. Als ik hem uit weet te lopen ben ik al zeer tevreden 😉 (heerlijk toch, om zo snel blij te zijn!). En dat is dan ook precies wat ik ga doen! Hoe ik over de finish zal komen weet ik niet (waarschijnlijk dood moe) maar finishen zal ik, al is het kruipend!

Michael reist straks met me mee naar Nijmegen om me daar aan te kunnen moedigen (bedankt liefje! Ik zal proberen heel snel te rennen zodat je niet al te lang in de kou hoeft te staan ;)). Een flinke zit in de trein. En nou kwam ik er ook nog eens achter dat er geen treinen rijden tussen Zaandam en Sloterdijk in verband met spoorwerkzaamheden… Terwijl er normaal gesproken een rechtstreekse trein gaat. Dit zal de reis nog langer maken en ik denk dan ook dat we er zo’n 2,5 uur over doen. Ik start gelukkig pas om half 2 (vak roze!) dus hoef niet al te vroeg op. Ach, het komt allemaal wel goed.

Ik ben er in ieder geval klaar voor en ik heb er zin in! Hopelijk overleef ik al die heuvels een beetje (het zijn er geloof ik 4, maar Zevenheuvelenloop klinkt veel meer badass dan Vierheuvelenloop natuurlijk!). Wish me luck en als jullie zelf ook gaan lopen: heel veel succes!!

4 Comments

  1. Sas 17 november 2013

    Heel veel plezier en succes gewenst! Ben benieuwd…

    Beantwoorden
  2. Sylvia 17 november 2013

    Zet ‘m op! Succes 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge