Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Een outfit die ik deze maand
hopelijk weer vaak aan zal hebben!

De tijd vliegt voorbij, het is alweer augustus! Afgelopen maand deed ik het op sport gebied wat rustiger aan. Het heerlijke weer gooide wat roet in het eten en van mijn sport plannen kwam niet al te veel terecht. Maar een nieuwe maand, dus tijd voor nieuwe doelen! Ik ga er maar gewoon vanuit dat het de komende maand ook weer heerlijk warm en zonnig wordt (ik hoop er in ieder geval op). Maar dit keer wil ik niet dat dit er toe leidt dat ik niks meer uit voer. Ik wil in november een goeie tijd lopen met de Zevenheuvelenloop en daar moet ik natuurlijk wel wat voor doen. Ik weet dat het voor je motivatie helpt om je doelen op te schrijven (dat vertelde ik al eerder in dit artikel). En waar kan ik het beter opschrijven dan op mijn blog, waar de hele wereld het mee kan lezen (een beetje sociale druk werkt namelijk ook erg motiverend).

Nu nog de (sport)doelen voor de maand augustus:

– Elke maandagochtend met mijn moeder een rondje hardlopen (dit doen we eigenlijk altijd, tenzij het echt echt echt niet kan, dus dit wordt een makkie).
– Elke week minimaal 1 lange run doen (van minimaal 10 km).
– EĆ©n keer, maar het liefst 2 keer in de week naar de sportschool voor krachttraining (dit is het lastigste doel, omdat er ten eerste geen airco in de sportschool is, en ten tweede omdat ik buiten sporten/hardlopen veel leuker vind).

Moeilijker dan dit moet ik het voor mezelf niet maken, het is namelijk belangrijk voor je motivatie om ook haalbare doelen te stellen. Ik zal in ieder geval aan het eind van deze maand en misschien al wat eerder een update geven over de voortgang van mijn doelen. Hopelijk kan ik ze aan het eind van de maand alle drie met trots afvinken!

Hebben jullie nog doelen voor jezelf gesteld?

2 Comments

 1. Laura 1 augustus 2013

  Wat goed zeg! Ik ben bezig met gezonder eten. Jaja.

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 2 augustus 2013

   Ook erg belangrijk, als ik een beetje gezond eet voel ik me ook veel prettiger šŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge