Sportbink!

Twee jaar geleden bij de Dam tot Damloop
(in het blauw)

Twee jaar geleden schreef ik me in voor het Dam tot Damloop arrangement bij de plaatselijke atletiekvereniging. Dit hield, naast een startbewijs voor de Dam tot Damloop in, dat er vanaf 5 maanden voor de Dam tot Damloop, drie keer per week een training werd gegeven waar je aan mee kon doen. Verder kreeg je nog een paar startbewijzen voor een paar kleine loopwedstrijden hier in de buurt. Ik vond het echt super leuk om te doen en de Damloop zelf was natuurlijk helemaal fantastisch, de sfeer, de mensen, de muziek, en zelfs het weer werkte helemaal mee. Ik zat er dus over na te denken om hier dit jaar weer aan mee te doen. Op mijn verjaardag werd de knoop door gehakt: Van Michael kreeg ik het arrangement weer voor mijn verjaardag. Super leuk! In april beginnen de trainingen weer en ik heb er nu al zin in :).

Ik heb veel plezier aan het hardlopen, en het hardlopen met een groep, wat ik dus vanaf april weer ga doen bevalt echt super goed. Hardlopen is dan ook iets wat ik altijd zal blijven doen. Toch mis ik de krachttraining van het sporten in een sportschool wel een beetje. Ik heb jaren lang gefitnest en ben hier een half jaar geleden (toen ik begon met fulltime werken) mee gestopt. Maar niet voor lang! Morgen ga ik me weer inschrijven bij de sportschool! Michael is gisteren al voor de eerste keer heen gegaan. Ik kon niet want ik moest nog wat voor mijn werk doen. Maar morgen gaat ie voor de tweede keer heen en dan ga ik mee om me in te schrijven en voor het eerst sinds lange tijd weer eens aan de apparaten te hangen! Spierpijn gegarandeerd maar zelfs daar heb ik weer zin in.

Het zal wel een beetje passen en meten gaan worden van wanneer ik ga hardlopen en wanneer ik naar de sportschool ga. Buiten hardlopen blijft voor mij namelijk wel favoriet. Maar sterkere spieren komt bij het hardlopen alleen maar van pas. Ik wil die Dam tot Damloop dit jaar natuurlijk beter lopen dan dat ik hem twee jaar geleden liep. Maar dat moet met dat sportschool abonnement Ć©n het Dam tot Damloop arrangement helemaal goed komen. Ik ben nog niet eens begonnen en ik voel me nu al een ontzettende sportbink!

Zijn jullie ook een beetje sportief bezig?

2 Comments

  1. Roxanne 5 maart 2014

    Ik ben zelfniet zo’n hardloopfan maar als ik dit dan lees denk ik stiekem wel, ja dat moet ik ook gaan doen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge