Hier word ik nou verontwaardigd van

Het begon allemaal met een update van het besturingssysteem van mijn telefoon. Voor die update was er niks aan het handje. Na die update? Was het helemaal mis. Nu is het niet helemaal dood en verderf hoor, maar de instellingen van mijn geluid werken niet goed meer. Zo heb ik eigenlijk altijd mijn telefoon op stil staan. Trillen, geen geluid. Dat is sinds de update NIET meer mogelijk. Ik kan mijn telefoon gewoon niet meer op geluid uit zetten. Dus bij elk appje, mailtje of smsje begint mijn telefoon nu te piepen. Lichte verontwaardigd maar rustig ging ik op zoek naar een oplossing. Helaas werd het allemaal nog erger….

Licht verontwaardigd

Goed, ik was dus al pissig over het feit dat ik of mijn geluid aan moet hebben staan, of ik helemaal geen geluid (dus ook niet trillen) heb. Dan maar met het geluid aan.. Maar de volgende dag brak helemaal mijn klomp. Mijn wekker (op mijn telefoon, die gebruik ik al duizend jaar) gaf juist weer GEEN geluid! Die trilde dus… Terwijl het bij een wekker nou juist wel handig is als ie geluid maakt! Ik rommelde wat met mijn instellingen, startte mijn telefoon weer een keer opnieuw op, zette de trilfunctie van mijn wekker uit in de hoop dat ie het dan weer zou doen. En de volgende dag deed ie helemaal niks meer.

Van kwaad tot erger!

Nouja, de wekker ging af.. Maar zonder geluid of trillen dit keer. Ik kan je vertellen dat het dan lastig wakker worden is. Je snapt, ik was op dit moment al redelijk gefrustreerd. Oplossing? Een wekker app downloaden. Toen kwam het volgende niveau van verontwaardiging: alle fucking wekker apps (!!) wilde toegang tot mijn mediabestanden en foto’s. WAAROM?!? Waarom heeft een WEKKER APP (!) toegang nodig tot de foto’s op mijn telefoon?

Kijk, ik doe over het algemeen helemaal niet zo moeilijk over mijn privacy. Ik gooi ook op mijn blog vrij veel van mijn leven online. Instagram? Ik snap dat je toegang tot mijn media wilt.. Maar een wekker app? Nee, dat gaat me te ver. Ik ben dus vervolgens door de krochten van de appstore opzoek gegaan naar een wekker app die geen toegang vroeg tot mijn media bestanden (sommige apps vroegen trouwens toegang tot ALLES. Contactpersonen, in-app uitgaven, de hele reutemeut).

Goed, uiteindelijk vond ik er 1.. Ik downloadde hem, en testte hem vervolgens ook even uit. Ik wilde me namelijk niet verslapen. Na 5 minuten ging er keihard een wekker af. Helemaal goed dus, die wekker app werkte. Tot de volgende ochtend. Toen ging ie opeens niet meer af.. Dat geloof je toch niet?! Gezeik dus, die nieuwe versie van het besturingssysteem. En tot het wordt opgelost blijf ik dus nog even verontwaardigd..

Zijn er meerdere mensen met dit rare probleem? Of ben ik de enige die hier last van heeft…

5 Comments

 1. sammie 25 januari 2017

  Oh wat erg lijkt me dat! Ik heb een Iphone en geen last, dus neem aan dat jij een andere telefoon hebt 😀 Ik hoop dat het snel word opgelost voor je!
  sammie onlangs geplaatst…Persoonlijke herinneringen, mijn tante aan het woord.My Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 25 januari 2017

  Wtf? Haha sorry. Bizar dit. Heb je een iPhone? Ik heb dit nog nooit meegemaakt?
  Nesrin onlangs geplaatst…Reactie op Koolhydraatarme chocoladetruffels door SabineMy Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 26 januari 2017

  whahahahaha sorry Bente… ik zie het voor me, hoe jij jouw toestel eigelijk keihard naar buiten had willen gooien volgens mij. Nee, nul last van, in die zin, dat ik een ouderwetse radio wekker heb en mijn foon altijd in de woonkamer blijft. Wat betreft de ringtones ja weleens last van gehad, dat ie wel meep meept, ja de roed runnen op mijn insta en op mijn appjes, maar als er iemand dan belt, dan nul geluid zelfs niet trillen, whahaha

  Maar nog altijd kan ik dat weer gewoon herstellen, gek is het wel, gezien ik eigenlijk nul updates zie, of hij zet ze er gewoon op wat niet zou moeten want dat staat uit, kortom ook hier een spooktelefoon maar ik gebruik hem niet als wekker 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Sporen: Jeroen Krabbé, op zoek naar PicassoMy Profile

  Beantwoorden
 4. Jenn 26 januari 2017

  Huh, wat bizar?? Ik heb er gelukkig geen last van.
  Jenn onlangs geplaatst…Picture Perfect: pawprints in the sandMy Profile

  Beantwoorden
 5. Saskia 29 januari 2017

  Oh dit lijkt me een super frustrerend probleem! Ik heb nu een S4 als nood, de andere LG (met goede camera snik) start ineens niet meer op. Ook zo’n debiel iets

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge