Stom, stommer, stomst

Bluhg, ziek, zwak en misselijk is wat ik ben. Oké, niet misselijk.. maar de afgelopen dagen waren nou ook niet bepaald een pretje. Het griep virus is de schuldige. Het begon allemaal op vrijdag ochtend. Ik dacht dat de kachel op standje vrieskou stond (ik had het namelijk ijs koud).. Dat bleek niet het geval te zijn (ik was dan ook de enige op kantoor die zat te bibberen). Na die constatering ging het snel berg afwaarts. En nu 4/5 dagen later begin ik eindelijk weer een beetje op te krabbelen. Ik heb volgens mij meer uren geslapen dan er überhaupt in een dag zitten en nog steeds ben ik heel erg moe.. Mijn hoofdpijn wordt gelukkig wat minder (of komt dat door de ibuprofen?) en de thermometer geeft weer normale waardes aan. Maar lekker voel ik me nog niet.. Daarnaast ben ik het zat om de hele tijd binnen te zitten en is mijn stemming sowieso niet opperbest. Je merkt, ik zwelg in het zelfmedelijden en ga er lekker even aan toegeven. Hierbij dus een lijstje met allemaal stomme dingen:

– ziek zijn (heeuul erg stom)
– dat we in onze keuken geen ruimte hebben voor een vaatwasser
– de afwas doen
– dat hoe vaak je ook opruimt, het 5 minuten later altijd weer een troep is…
– ik was een paar maanden geleden gestopt met het drinken van Bullit, maar helaas: ik ben weer terug bij elke dag een  blikje
– Panty’s die altijd stuk gaan als ik ze voor het eerst aantrek (en als ze dat overleven komt er tijdens het dragen wel een ladder in).
– een wondje bij mijn mondhoek die er nu al ruim een week zit omdat hij weer open scheurt als ik er niet over na denk en bijvoorbeeld een hap neem (of gaap, of op een andere manier mijn mond open doe….)
– ik moet weer hoognodig naar de kapper (pluis alert) maar heb geen zin om een afspraak te maken (of om te gaan for that matter..)
– Dat het constant zo donker is en ik dus geen normale foto’s kan maken (alleen in het weekend tussen 10 en 14 misschien)..
– Dat ik niet in staat ben om planten in leven te houden
– De ‘Blue Monday’ die in 2005 bedacht is door één of andere Psycholoog, maar die eigenlijk nergens op slaat.
– Stinkende vuilniszakken (note to self: als je restjes rauwe kip weg gooit, doe dat dan in een afgesloten zak want anders stinkt binnen no time je hele huis naar rotte kip…)
– Dingen kwijt zijn
– Zin hebben om te sporten maar ziek zijn en dus niet kunnen sporten

Oké.. Zelfmedelijden uit! (of eigenlijk kon ik gewoon niets meer bedenken zo 1, 2, 3 wat ik stom vind terwijl er veel meer zou moeten zijn.. maar mijn hoofd doet pijn dus helder denken gaat niet helemaal goed).

Wat vinden jullie heel erg stom?

10 Comments

 1. Dina 21 januari 2015

  Ooh man, ziek zijn is zo ontzettend vervelend. Gelukkig dat je je weer iets beter begint te voelen. Je merkt dat altijd nog best lang aan je lichaam als je de griep hebt gehad.
  Eigenlijk vind ik op dit moment niet niet zo veel dingen stom. Ja, gisteren gooide ik een per ongeluk een beker thee omver. Dat was het wel zo’n beetje. 😛
  Dina onlangs geplaatst…Hairswap: wie wil haren ruilen?My Profile

  Beantwoorden
 2. Jenn 21 januari 2015

  Ik sluit me helemaal aan bij je lijstje, dat zijn allemaal stomme dingen. Oh, en ruiten krabben, dat is ook stom.

  Beterschap!
  Jenn onlangs geplaatst…Uit de brievenbus: traveling notebookMy Profile

  Beantwoorden
 3. Danielle 21 januari 2015

  Ahh soms zit het ook even allemaal tegen, dan mag je best wat zelfmedelijden hebben!

  Ik vind het vooral erg stom dat mijn havermout vanochtend ontplofte in de magnetron en dat ik toen aangewezen was op brood als ontbijt omdat het ook het laatste beetje havermout was. Vervolgens kwam ik bij mijn auto met de metro (joehoe wonen in het centrum) Was mijn auto helemaal dichtgevroren. Is alles eindelijk ijsvrij.. gaat mn deur niet meer dicht.. is er daar weer iets in bevroren..

  goed :p tot zo ver mijn drama dag, gelukkig zit ik nu warm binnen op kantoor. Ik hoop dat dit verhaal je heeft kunnen entertainen ;)!

  Veel beterschap!
  Danielle onlangs geplaatst…Food | Snelle tonijnsaladeMy Profile

  Beantwoorden
 4. Ahhhh het leven zit soms niet mee 😉

  Maar ook ieuwww rotte kip.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Ask me anything! Jij vraagt, ik geef antwoordMy Profile

  Beantwoorden
 5. Maggie 21 januari 2015

  Ziek zijn sucks. Net als die Blue Monday die idd verzonnen is. Uhm, verder zijn er weinig dingen die ik echt stom vind. Ik hoop in elk geval dat jij je snel weer beter voelt!!

  Beantwoorden
 6. sammie 21 januari 2015

  Oh balen zeg! Hoop zo dat de griep mij niet te pakken krijgt, ziek zijn is stom! Beterschap!
  sammie onlangs geplaatst…Keuken..My Profile

  Beantwoorden
 7. Sanne 21 januari 2015

  En nu hoop ik dat het ook wel een beetje heeft opgelucht dat klaaglijstje 😀
  Anders heb je er nog niet veel aan gehad. Beterschap!

  Beantwoorden
 8. onderdeblauweregen 21 januari 2015

  Ziek zijn is inderdaad stom, de blue monday ook (en een onderzoek daarnaar die ongetwijfeld door iets of iemand gefinancierd is). Een bijna lege batterij van je foon is ook stom…en de oplader die niet op z’n plek ligt.
  Maar hoe dan ook; beterschap!
  onderdeblauweregen onlangs geplaatst…Dal der tranenMy Profile

  Beantwoorden
 9. Ai beterschap! Super leuk artikel wel!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Personal ♥ Stoppen met dansen ?!?My Profile

  Beantwoorden
 10. 4.Balou 23 januari 2015

  Balen dat je ziek bent.. Wat ik stom vind is je autoruiten weer moeten krabben terwijl je net iets langer in bed ben blijven liggen en je daar dus geen rekening mee hebt gehouden en vervolgens te laat komt.. Leuk blog heb je trouwens!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge