2015, het jaar waarin ik…

Yosemite31 december, het einde van het jaar! Altijd een mooi moment om terug te blikken. 2015 kende voor mij eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Een paar dagen ziek, zwak en misselijk (als in, een beetje verkouden en meh) en een auto ongeluk (waar we heel goed uit zijn gekomen, met een nog fijnere auto) maar dat is eigenlijk niets noemenswaardigs. Ik zet vandaag de hoogtepunten op een rijtje!

IMG_2140Het aller grootste hoogtepunt was onze vakantie naar Amerika. Al zolang ik me kan herinneren wilde ik zo graag naar Amerika (Californië), een auto huren en rondrijden zonder echt plan. Afgelopen oktober werd die droom werkelijkheid. Met Michael, ruim 2,5e week naar de zon. Doen waar we zin in hebben en genieten van al het moois dat Amerika te bieden heeft. Zee, prachtige natuurparken, de mensen en het weer was ook heerlijk! Zo’n bijzondere reis! En dan te bedenken dat we eigenlijk maar 1 staat hebben bekeken, met een klein uitstapje naar Nevada (Las Vegas). En zelfs van Californië hebben we maar een klein stukje gezien. Ja, dit was wel het hoogtepunt van 2015! Mag ik terug??we-are-electric Naast een geweldige vakantie maakten we ook nog een paar leuke uitstapjes. Zo gingen we in juni met een grote groep vrienden naar een festival in de buurt van Eindhoven. 4 dagen lang in twee bungalow huisjes en twee dagen lang genieten van muziek. Heel bijzonder en leuk om dit met zoveel vrienden mee te mogen maken. 20130605_155243Maar ook: een dagje winkelen met mijn moeder, 2 heerlijke dagen in Den Haag (wat een leuke stad is dat zeg!), etentjes met vriendinnen, borrels op werk, verjaardagen en random feestjes thuis bij vrienden, urenlang in de zon zitten op het terras in de zon, een scooter kopen zodat ik niet dat eindeloze gezeik heb in de trein, lekker luieren thuis met Netflix, bloggen, tijdschriften en boeken lezen, tripjes naar het buitenland voor mijn werk (San Francisco en Londen), een sport partner in crime hebben die me elke keer weer mee weet te slepen naar de sportschool, lachbuien om de meest flauwe grapjes en ga zo maar door!

Kortom, 2015 was een fantastisch jaar met veel liefde en geluk. Op nog zo’n mooi jaar!

Ik wil al mijn lieve lezers een hele fijne jaarwisseling toe wensen, met bubbels, bollen en heel veel gezelligheid. Tot volgend jaar!!IMG_2030

9 Comments

 1. Jenn 31 december 2015

  Fijn dat het zo’n mooi jaar voor je was, leuk om te lezen. Fijne jaarwisseling!
  Jenn onlangs geplaatst…Terugblik op mijn doelen voor 2015My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 31 december 2015

  Ook jij had een heel mooi jaar en dat dit zich vooral voort mag zetten in 2016, ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe! tot volgend jaar!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Ik dank jullie!My Profile

  Beantwoorden
 3. Noelle 31 december 2015

  Yeah! Wat een leuk overzicht! Ik word helemaal enthousiast als anderen ook enthousiast zijn van California 🙂 fijn dat je er zo van genoten hebt. Hopelijk kan je gauw weer eens terug 🙂 de rest van je jaar klinkt ook heerlijk!! Fijne jaarwisseling alvast!
  Noelle onlangs geplaatst…momenten van 2015My Profile

  Beantwoorden
 4. Sandra 31 december 2015

  Dat Amerika een hoogtepunt was dat geloof ik zeker! Je foto’s waren zo gaaf allemaal. 🙂
  Ik hoop dat 2016 een nog gaver jaar wordt voor jou. Een hele fijne jaarwisseling toegewenst Bente!
  Sandra onlangs geplaatst…Mijn hoogtepunten van 2015My Profile

  Beantwoorden
 5. jackie 31 december 2015

  een mooie afsluiting van een mooi jaar…

  Een heel fijn mooi en gelukkig 2016 voor jullie
  jackie onlangs geplaatst…2015My Profile

  Beantwoorden
 6. Wanda 31 december 2015

  Inderdaad een mooi jaar om met een lach op terug te kijken! Jullie reis naar Amerika is zeker heel bijzonder! Leuk ook dat je voor je werk dat soort leuke reisjes mag maken!
  Wanda onlangs geplaatst…Doelen 2015: failed or nailed?My Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 1 januari 2016

  Ik wens je een nog mooier 2016 toe. Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Ik geloof je helemaal dat Amerika een hoogtepunt is van het afgelopen jaar.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het 1 januari gevoelMy Profile

  Beantwoorden
 8. Jenzll 3 januari 2016

  Fijn om te weten dat je een mooi jaar hebt gehad! Ik weet het een beetje laat maar toch, fijne jaarwisseling nog!

  Beantwoorden
 9. sammie 6 januari 2016

  Mooie terugblik en zoveel mooie momenten 🙂 en een hele gave vakantie!
  sammie onlangs geplaatst…TweeduizendVijftienMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge