Weekoverzicht 35: Een weekend vol feesten en heide!

En we leven al weer in september! Zo op de valreep (van de zomer) ook nog kunnen genieten van een paar mooie dagen, ik zeg, niets meer aan doen! Door de weeks was niet heel bijzonder, mijn weekend was wel helemaal top! Kijk je mee?

Maandag

Ha, op maandag begin ik weer eens koos fotoloos. Heel boeiend zal het niet geweest zijn: werken, werken, werken… en ’s avonds lekker niksen ;). Beetje inkomen zo aan het begin van de week natuurlijk.

Dinsdag

Lekker weertje! Hier stond ik op de pont, en genoot ik van het zonnetje en het mooie uitzicht :).
In de avond was het genieten! Mijn schoonmoeder en schoontante hadden ons huis weer onder handen genomen en roti achter gelaten als eten. Yummie!!

Woensdag

Nog meer yummieee! Twee collega’s die jarig waren geweest trakteerden op heerlijke taart! Heer-lahk!

Donderdag

Mehh, dit was iets minder. Op woensdag en donderdag was het weer iets minder. Op de terugweg op donderdag kwam ik me toch in een plens bui terecht. Mijn jas is ‘waterresistent’… en dat betekend dat als het een beetje hard regent het er gewoon doorheen gaat.. Alles was nat.. en koud! Eenmaal thuis dus snel onder de douche en verder lekker hangen op de bank.
Nadat ik het eten had klaargemaakt dan..
Voetbal keek ik met een half oog. Man, man, man, wat ging het weer dramatisch…

Vrijdag

Op vrijdag avond gingen we even een drankje doen bij de buren. Een drankje werden drankjes, en uiteindelijk wisten ze ons nog naar een verjaardag van vrienden mee te lokken. Een spontante en gezellige avond!

Zaterdag

De zaterdag begon heerlijk lui. Wakker worden, en me nog een keertje omdraaien en verder slapen. En nog een keer, en nog een keer ;). Uiteindelijk kreeg ik ook nog lief een ontbijtje op bed. Daar kan ik ook wel aan wennen <3.
Post! Mijn startbewijs voor de Damloop by night was binnen gekomen! Joehoee, zin in! Nog twee weken :).
En in de avond gingen we naar de verjaardag van een vriend. Heerlijk in de tuin gezeten met een vuurtje. En we eindigden binnen met een spelletje. Geslaagde avond :).

Zondag

Zondag begon ook lekker lui. En rond een uurtje of half 12 stapten we de auto in richting Ede. Er stond een wandeling door de heidevelden op het programma.
Zo mooooooi!
Van al dat wandelen krijg je natuurlijk wel honger dus sloten we de dag af bij een pannekoekenrestaurant. Ik ging voor poffertjes…
Michael voor een spekpannekoek.

De rest van de dag was ook lekker lui: voetbal (jeej, nog een klein kansje op WK!), en Heel Holland Bakt. Lekker lui op de bank dus! Echt weer een hele fijne week!

Heb jij nog een beetje kunnen genieten van het lekkere weer?

6 Comments

 1. Sylvia 4 september 2017

  Oh roti!! Zo lekker. Mijn schoonmoeder maakt dat altijd. Leuk dat je meedoet aan de damloop by night. De paarse heide vind ik zo mooi😍.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #35My Profile

  Beantwoorden
 2. Sammie 4 september 2017

  Wij hebben toevallig zondag ook pannenkoeken op 🙂 Spek pannenkoeken zijn het lekkerst, vind ik 🙂 De heidevelden zien er mooi uit en je colbertje vind ik ook erg mooi trouwens!
  Sammie onlangs geplaatst…Sammie Spot #27My Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 4 september 2017

  Gaaf dat jouw startbewijs binnen is! Leuk dat je dit jaar gewoon weer gaat lopen hoor. Ik vind de lampjes aan de schutting trouwens heel gaaf.
  Nesrin onlangs geplaatst…Carrière | Van smeken om een baan en afwijzingen tot droombaanMy Profile

  Beantwoorden
 4. Romy 4 september 2017

  Altijd leuk als even langsgaan onverwacht een gezellige avond samen wordt 🙂 En zeker als je de volgende dag dan lekker lui en met een ontbijtje op bed kunt beginnen 😉 Wat gaaf dat jullie naar de heide zijn geweest. Het ziet er daar echt prachtig uit.
  Romy onlangs geplaatst…30 simpele blijmakers die je maar 5 minuten kostenMy Profile

  Beantwoorden
 5. Morgaine 5 september 2017

  Jouw week is net zo omgevlogen als de mijne, met onverwachte wendingen, hahaha ik heb gister sinds donderdag pas voor het eerst weer thuis gegeten, vanavond eet ik bij mijn ouders, samen met dochter, en zit nu even te ontspannen voor ik zo opgehaald word door moeders 😉

  Veel B. gezien, ben bij hem met name geweest telkens, vrijdag is hij hier 😀

  X

  Beantwoorden
 6. Saskia 6 september 2017

  Vliegt om he, zo’n week 🙂 Ik vind je overzichtjes altijd zo leuk om te lezen & zien. Fijne nieuwe week (al is hij alweer doormidden)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge