Het is zo ver!

Aaaaahhh! Het is zo ver! Zo’n 5 maanden geleden boekten we de tickets, toen leek het nog een eeuwigheid ver weg. Maar de tijd is voorbij gevlogen en vandaag vliegen we naar de Big Apple (waarom wordt het eigenlijk de Big Apple genoemd?!?). Ik heb er zo veel zin in! De afgelopen week was ik al redelijk hyper, op het moment dat ik dit typ nog veel hyperder! Nog een nachtje slapen, koffer pakken (ja dat laat ik altijd op het laatste moment aankomen), en gaan met die banaan! Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk. Ik heb het hier al vaker geschreven maar het is de laatste tijd mega druk op mijn werk. Vandaag (het is nu vrijdagavond) ‘lekker’ lang door moeten werken om alles af te ronden… Maar nu is de vakantie dus soort van begonnen (soort van omdat het echte vakantie gevoel nog moet komen).

Hoewel ik echt totaal geen fan van vliegen (bij elk schokje van een vliegtuig denk ik dat we neerstorten.. en Michael is al even erg als ik dus dat is altijd feest) vind ik dat toch al bij de vakantie horen. De opwinding van naar Schiphol gaan, daar inchecken en een drankje doen (ik moet toch een beetje kalmeren he ;)) en dan het vliegtuig instappen en in een totaal ander land weer uit te stappen. Ik hou er van! Natuurlijk heb ik wel een beeld bij hoe Amerika, en dan met name New York is, maar hoe het echt is.. dat ga ik allemaal ervaren!

We hebben vrijwel niks gepland. Het enige dat vast staat is dat we maandag naar een basketbal wedstrijd van de Brooklyn Nets gaan. Verder zien we het allemaal wel! Er is genoeg te doen dus bang om me te vervelen ben ik zeker niet :). Nog een huishoudelijke mededeling: ik heb geen blogs gepland staan (had ik al gezegd dat het heel druk was op mijn werk?), maar we hebben als het goed is wifi in ons hotel dus jullie kunnen zeker een update (of meerdere) verwachten vanuit de US of A!

Tot snel!

8 Comments

 1. Irene Bienefelt 18 oktober 2014

  Super veel plezier! liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

  Beantwoorden
 2. Jenn 18 oktober 2014

  Heel veel plezier!

  Beantwoorden
 3. Infinity 18 oktober 2014

  Veel plezier!
  Ik kijk al uit naar je updates! x

  Beantwoorden
 4. Marion 18 oktober 2014

  Ik wens je heel erg veel plezier!!! Geniet ervan!

  Beantwoorden
 5. Window On My Wardrobe 19 oktober 2014

  Oh my, ik ben zooooo jaloers 😀 ik wens je ontzettend veel plezier, ik ben er zeker van dat je het ontzettend naar je zin gaat hebben!

  X Sara

  Beantwoorden
 6. Nicetobeout 19 oktober 2014

  Geweldig, ik was er in 2009 en wil sindsdien terug 😉 Veel plezier!!

  Beantwoorden
 7. Sas 20 oktober 2014

  Heel erg veel plezier maar dat gaat vast wel lukken 😉

  Beantwoorden
 8. zosammieenzo 20 oktober 2014

  inmiddels ben je daar al 🙂 maar heel veel plezier!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge