HO HO HO!!

Whoehoe! Mijn vakantie is begonnen! Het huis is in kerstsferen en ik heb eindelijk echt tijd om alle blogs (ondertussen een paar honderd) bij te lezen. Maar ook om boeken en tijdschriften te lezen, voor hardlopen, uitslapen, kerst inkopen doen, lekker koken! En al het andere waar ik normaal gesproken niet echt aan toe kom. Gisteren was mijn laatste werkdag van het jaar en tot en met 1 januari ben ik helemaal vrij!

Natuurlijk staan er wel de nodige sociale bezigheden op het programma. Kerstdiner met de schoonfamilie, kerstdiner met de (gewone) familie, etentjes met vrienden en de hele reutemeteut. Ik heb er zin in! Vandaag ga ik denk ik maar eens de stad in om de kale plekken onder de boom op te kunnen vullen. Verder wil ik een deel van mijn fotoboek afmaken, ik ben nu ongeveer halverwege (na twee avondjes plakken) dus deze vakantie komt ie sowieso wel af. De komende 1,5e week natuurlijk ook weer wat meer tijd voor het bloggen en ik zit vol met leuke ideeën. Al met al ben ik gewoon heel goed gehumeurd en heb ik heel veel zin in mijn vrije dagen. Om in januari weer vol goede moed aan mijn leuke baan te beginnen (want ik mag zeker niet klagen met mijn werk :)).

Hebben jullie nog vrij de komende dagen? 

4 Comments

 1. Sas 21 december 2013

  Wat een fijne dagen in het vooruitzicht. Ik moet zelf alleen Maandag nog werken en ben dan ook vrij 😀 Super veel zin in 🙂

  Fijn weekend en vakantie gewenst

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 23 december 2013

   Merci, jij bent dan ondertussen ook aan je vakantie begonnen dus geniet ervan 🙂

   Beantwoorden
 2. Dina 22 december 2013

  Heerlijk dat je al vakantie hebt! Ik mag nog 1 week werken en dan heb ik ook een weekje vrij.

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 23 december 2013

   Oh 1 weekje, dat overleef je vast ook wel! Ben jij lekker vrij als ik weer aan het werk ben 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge