Italia!

Even een kort berichtje uit het zonnige Italië! Donderdag aan het eind van de middag zijn we vertrokken naar Rome. Voor vrijdag tot en met maandag hadden we een auto gehuurd om naar het Zuiden van Italië te vertrekken. Daar is mijn nicht afgelopen zaterdag getrouwd. De auto was al weken gehuurd maar donderdag ochtens kwamen we erachter dat je een creditcard nodig hebt om een auto mee te krijgen. STRESS! HEEL VEEL STRESS! Dat was dan ook de reden van mijn shoppingspree van donderdag ochtend ;).

Uiteindelijk is alles goed gekomen: vrijdag vertrokken we om 9 uur ’s ochtends uit het hotel in Rome. Om 1 uur ’s nachts kwamen we aan op de plaats van bestemming. Iets minder relaxed dan de 5 uur rijden die we met het huren van de auto gepland hadden maar het kan niet altijd feest zijn.

Ondertussen hebben we de meest fantastische bruiloft ooit mee gemaakt en zijn we vandaag na weer een lange tocht weer aangekomen in Rome. We hebben een fantastisch mooi appartement en hebben heerlijk een pizza gegeten. En nu is het vooral tijd om te gaan slapen! Jullie horen van me!

En, hoe is het in ons koude kikkerlandje?

3 Comments

  1. Sas 24 juni 2014

    Och. jaloers. Nu wil ik ook 😉
    Hier is het ook zonnig. 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge