New York City: dag 4 en 5

Joehoe! Daar ben ik weer ;). Hopelijk zijn jullie de New York verhalen nog niet zat want ik ben er nog lang niet over uitgepraat! Eergisteren was het alweer tijd voor dag 4. Toen we (weer rond 5e) wakker werden was het aan het regenen met het vooruitzicht dat het niet echt beter zou worden. Tijdens onze zoektocht in Brooklyn van een paar dagen geleden hadden we gehoord dat er in de buurt ergens een grote shoppingmall zou moeten zijn. Overdekt. Helemaal goed! Na een korte zoektocht op het internet hadden we hem gevonden en besloten we er heen te gaan. Een uurtje boemelen met een bus verder kwamen we aan. En inderdaad: hij was super groot en droog en warm, wat wil je nog meer?

Uren later,  en een paar tassen vol verder was het weer tijd om richting het hotel te gaan. We besloten nog ergens een drankje te doen (een super lekkere appel peer cider) en haalde een pizza die we op de hotelkamer (in bed) op aten. Jummie! De pizza was alleen veel en veel te groot (zoals al het eten hier is, dus die kregen we bij lange na niet op). Super geslaagde dag ondanks de regen!

De volgende ochtend regende het helaas nog steeds. Toch maar Manhatten in. We zijn naar een aantal grote warenhuizen op Fifth Avenue geweest (zijn er mensen die daar daadwerkelijk wat kunnen kopen? ;)) en hebben het Grand Central Station en de Public Library bekeken (want droog!). Erg indrukkend allemaal! We lunchten bij een diner, zoals je die ook in de films ziet, met een milkshake en een hamburger ♡. Als ik thuis ben ga ik wel weer eens gezond eten ;).

Om de regen te ontsnappen (en weer een beetje op te drogen) keken we bij een sportsbar weer een voetbal wedstrijd onder het genot van een biertje. En ’s avonds vertrokken we naar China town omdat Michael zijn zinnen had gezet op een Peking eend als diner. Nou, dat is gelukt hoor :). Moe en voldaan kwamen we rond half 10 weer in de hotelkamer aan. Tijd voor een warm, ontspannen bad en daarna een welverdiende nachtrust! Nu is het weer tijd voor ons ontbijt en gaan we weer plannen maken voor vandaag. Nog genoeg te doen!

1 Comment

  1. zosammieenzo 24 oktober 2014

    mijn vriend is ook 2 in amerika geweest en verteld ook altijd dat het eten daar altijd zo enorm groot en veel is. grappig om nu die pizza zo te zien šŸ™‚ veel plezier nog!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge