Terug uit Portugal!

I’m back!! En Portugal, wat was je fijn! Gisteravond (of eigenlijk moet ik zeggen nacht) zijn we terug gekomen van twee heerlijke weken Portugal. Hoewel ik eigenlijk van plan was om tijdens mijn vakantie ook te bloggen heb ik uiteindelijk maar mijn eigen advies over offline gaan ter harte genomen (het feit dat het wifi daar afschuwelijk was hielp ook mee in dat besluit), en heb ik twee weken me vrijwel helemaal afgesloten van de gewone wereld. Wat was het heerlijk zeg!

Wat hebben we gedaan?

Daar kan ik heel kort in zijn: op het strand liggen, eten, drinken, slapen, lezen..  That’s about it. Genoten, die was ik nog in dat rijtje vergeten. Heel erg genoten! Van elkaar, van het weer, van de vrijheid. En hoewel ik voor de vakantie nog de wildste plannen had (een auto huren en de omgeving verkennen bijvoorbeeld) kwam daar uiteindelijk niks van terecht. Het enige waar ik me de afgelopen weken mee bezig heb gehouden is, ga ik even in de schaduw liggen, of niet. Ik kan je vertellen dat het me erg goed heeft gedaan ;).

Hebben julie dan echt helemaal niks gedaan?

Jawel, toch wel iets! Het is natuurlijk wel een beetje zonde om 3,5 uur in het vliegtuig te zitten en dan enkel het hotel en het bijbehorende strand te bekijken. We hebben een paar fijne wandelingen gemaakt in Albufeira (in de bloedhete zon). En op een van de laatste dagen hebben we een boottocht gemaakt die langs de rotsen en grotten van de kust ging. DIe boottocht eindigde met een zoektocht naar wilde dolfijnen en we hadden geluk want na maar een paar minuten kwamen we ze al tegen. Super indrukwekkend en bijzonder om te zien! En de kustlijn was werkelijk prachtig. Heel erg de moeite waard dus en ik ben dan ook blij dat we toch nog iets hebben ondernomen ;). Al met al dus een heerlijke, relaxte vakantie waarin we goed zijn bijgekomen van ons drukke werkende bestaan ;). Zo lekker ook om twee weken lang elke dag wakker te worden met zonnestralen!En dan de zwoele avonden waarin het bijna niet afkoelt (lang leven de airconditioning in onze hotelkamer!).

En nu zijn we weer fijn in ons lekkere huis in Nederland, wat ook weer genieten is. De koffers zijn weer opgeruimd, de wasjes heb ik gedaan, de ouders zijn weer bezocht. Nu nog lekker weekend en dan kan ik weer vol vernieuwde energie aan het werk!

Ben jij wel eens in Portugal geweest?

5 Comments

 1. Morgaine 1 juli 2017

  Wauw, je brengt wel hele mooie foto’s mee terug, en gezien jullie leven in dagelijks leven, kan ik mij helemaal voorstellen dat je niets hebt gedaan, of wel, maar die rust hebt gepakt, dat is zooooooooo belangrijk!

  Ik ben blij dat je weer thuis bent, heb je best wel gemist, hahaha
  Oh ja, ben ik er weleens geweest? Nee.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Ik heb mijn eerste injectie zelf gezet (B12)My Profile

  Beantwoorden
 2. Simone 1 juli 2017

  Dat klinkt als een heerlijke en relaxte vakantie. Soms moet je gewoon niet zoveel willen en gewoon even bijtanken. Dat hebben wij dit jaar ook gedaan. Normaal ben ik een bezig bijtje op vakantie, maar dit jaar dus net. En ik moet je zeggen: dat beviel me prima!
  Simone onlangs geplaatst…Blijmakers #5My Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 2 juli 2017

  Oh dit ziet er heerlijk uit! Ik ben er zelf nooit geweest maar Spanje of Portugal staan zeker nog op mijn wishlist om eens heen te gaan 🙂

  Beantwoorden
 4. Sammie 2 juli 2017

  Heerlijk toch om gewoon echt even niets te doen en te genieten van elkaar. Dat is echt tot rust komen en daar is vakantie tenslotte voor bedoeld 🙂 Ik ben nooit in Portugal geweest, maar het ziet er prachtig uit. Die kustlijn, zo mooi!
  Sammie onlangs geplaatst…Lange blazer van de Zara. Liefde!My Profile

  Beantwoorden
 5. Laura 4 juli 2017

  Mooie foto’s! Ziet er heerlijk uit! En een goed idee om offline te gaan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge