San Francisco Vlog! Golden Gate Bridge en the Mission district

Yesss, het was weer zo ver! Twee en een halve week geleden vertrok ik weer voor een ruime week naar Amerika. De eerste zondag en de tweede zaterdag hadden we de hele dag vrij. Ik maakte dan ook goed gebruik van een paar tips van mijn Amerikaanse collega’s en genoot enorm van de stad! Kijk je mee naar mijn nieuwe vlog?

Het jammere van een weekje San Francisco (waar er 9 uur tijdsverschil is met Nederland) is dat op het moment dat je net weer een beetje gewend bent aan het tijdsverschil je weer terug vliegt. Het is dus niet de aller charmanste vlog met mijn brakke kop, maar het geeft je wel een beetje een beeld van San Francisco!

San Fransisco vlog

Binnenkort komt er dan écht eindelijk een artikel met de dingen die je MOET doen als je in San Fransisco bent. Ik ben er ondertussen 5 keer geweest, dus opzich heb ik er wel een goed idee van :).

Staat San Francisco nog op jouw reis lijstje?

2 Comments

 1. Morgaine 14 maart 2017

  Golden Gate, ik moet meteen aan charmed denken, Alcatraz, jeetje, dat ligt dichter bij de kust dan ik dacht, gezien de serie ooit ergens en de films…

  De zeehondjes, inderdaad, je hebt er weleens meer laten zien 😉

  Dat netwerken, hahahaha

  Oh wauw, het kantoor, dat uitzicht, dat vraag ik mij altijd af, hoe dat zal zijn, zo hoog, als je hoogtevrees hebt.

  Dat was weer een hele mooie trip, ondanks werken en zo, maar weinig mensen die voor een vijfde keer voor hun werk naar San Francisco mogen denk ik 😉

  En wil ik er zelf heen, niet persé, heb wel andere plekken waar ik eens heen zou willen, maar dat ligt hoger, Niagra Falls bijv.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Vogels & RietMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 14 maart 2017

   Haha 1 van onze collega’s heeft enorm veel last van hoogtevrees! Hij komt gewoon niet bij de ramen in de buurt en begint wel een beetje te wennen aan het kantoor.
   Alcatraz is inderdaad heel dicht bij, ik geloof zo’n 20 minuten met het pontje. Maar doordat de zee heel erg koud is en er heel veel stroming is, was de kans op ontstappen daar (als je al van het eiland af wist te komen) erg klein!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge