Vlog: Bliksembezoek aan Seattle!

zondag-2Afgelopen week bracht ik een bliksembezoek aan Seattle. Op zaterdag kwamen we aan, op dinsdag vlogen we alweer door naar San Francisco. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk beelden te maken van hoe zo’n tripje er nu uit ziet. Eerst twee dagen vrije tijd, vervolgens twee dagen vol met klanten bezoeken (waar ik overigens niet gefilmd heb). De jetlag was dit keer nogal hardnekkig. Veel gezeur dus dat ik moe ben, maar goed, dat hoort er allemaal bij! Benieuwd naar mijn vlog?

 

Is deze stad een bezoekje waard?

Seattle blijkt een mooie, maar regenachtige stad. Dat was op zich geen nieuws voor me. Je hoeft maar 1 keer Grey’s Anatomy gekeken te hebben om te weten dat het er veel regent ;). De spaceneedle was 100% een aanrader. Met zo’n 20 euro geen rib uit je lijf, wel prachtige uitzichten over de hele stad. Zeker naar toe gaan dus als je in de buurt bent! Verder kan je er goed winkelen (al hebben we dat niet veel gedaan), zijn er veel leuke eettentjes en is het verder gewoon een typische Amerikaanse stad.

Mijn eerste indruk van de stad is erg goed en ik zou hem (of haar?) dan ook zeker kunnen aanraden!

Ben jij wel een in Seattle geweest?

2 Comments

 1. Janine 24 november 2016

  Ik ben nog nooit in seattle geweest maar het is altijd nog een droom om een hafljaar in Amerika rond te trekken. LEuke vlog trouwens!
  Janine onlangs geplaatst…Treaclemoon producten | New inMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 24 november 2016

  Ik ben benieuwd naar deel 2! Dat uitzicht is prachtig. Ik ben er nog nooit geweest, sterker nog ik ben nog nooit in Amerika geweest šŸ™
  Nesrin onlangs geplaatst…Helweek terugblik en vooruitblikMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge