Weekend vlog 14: bokketochie en spierpijn!

Op zaterdag was het weer tijd voor het bokketochie! Een twee jaarlijks evenement in Zaandam (ter ere van het bokbier). Vanaf twee uur maakte ik dan ook met een paar vrienden de stad onveilig. Michael sloot ’s avonds om een uurtje of 7 ook gezellig aan! En op zondag? Toen wist ik van ellende niet wat ik met mezelf aan moest want ik had ZO VEEL SPIERPIJN! Kijk je mee naar weekend vlog 14?

Weekend vlog 14

Uiteindelijk toch nog wel kunnen genieten van het lekkere weertje op zondag. Met sporten doe ik het nog even rustig aan, ik voel me lichamelijk nog steeds 100+, en hooikooirts komt ondertussen ook weer om de hoek kijken. Toch klaag ik niet, want dat weertje is zeker genieten!

Hoe was jouw weekend?

2 Comments

 1. Morgaine 24 mei 2017

  Leuke Vlog weer, die papegaai, zo leuk! En alles eigenlijk op jouw spierpijn na, ik hoop dat het nu toch wel gezakt is, als je dichterbij had gezeten had ik je een diazepam = spierverslapper gebracht, hahaha ja dat helpt als het echt zo erg is, het rauwe randje weg te halen.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Een Phalaenopsis/Orchidee weer in bloei trekken.My Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 27 mei 2017

  Wat heb je een mooie haarkleur nu. Is het lichter geworden? Ik vind jouw zonnebril erg gaaf.hoop dat de spierpijn afgezakt is!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge