Week 5: (kraam)visite, Michael jarig, en de commode STAAT!

Het was me een druk weekje. Van de 5 werkdagen, werden er 3 opgevolgd door avonturen in de avonden. Niet zo gek dus dat ik op vrijdag avond lekker instortte en niet zo veel meer uitvoerde ;). De rest van het weekend daarentegen? Ging ik er weer vol tegen aan.  Vandaag alweer het weekoverzicht van de 5e week van het jaar!

Maandag

Naar mate ik verder kom in mijn zwangerschap, des te meer ik last krijg van mijn rug. Nu is mijn rug sowieso al een heikel punt, dus het was wachten tot dit zou gebeuren. Nu is het dus zo ver. Ik kan niet meer de hele dag op een stoel zitten zonder gillend gek te worden. Gelukkig kan mijn bureau omhoog en dus wissel ik staan met zittend af.
STOP DE PERS! Michael en ik aten op maandag AAN TAFEL!! Ik heb geen idee wat ons bezielde, maar het gebeurde toch echt (normaal gesproken eten we op de bank met een bord op schoot). Ik weet ook niet meer wiens idee het was… En het bleef ik alleen maar bij maandag ;).

Dinsdag

Ah wat heerlijk, het blijft weer langer licht. Op dinsdag was het dus nog licht toen ik thuis kwam (en ik kon meteen van een mooie zonsondergang genieten).
En er zat een lief kaartje in de bus :D.

Na het eten gingen we nog op visite bij de oom en tante van Michael, waar we verwend werden met een heeerlijk gebakje!

Woensdag

Timing noemen ze dit. In het weekend was ik de stad in gegaan, op zoek naar een cadeau voor Michael (ik wist precies wat ik wilde halen). Probleem: niet te vinden in Zaandam. Gelukkig was daar Zalando (nospon ;)), waar ik de schoenen die ik wilde kopen voor Michael wel kon vinden :).
Op woensdagavond gingen we op kraamvisite bij mijn nicht. Die heeft vorige maand een dochtertje gekregen. Zo liefffff <3.
We gingen lekker met de benenwagen (nicht woont op zo’n 20/25 minuutjes lopen bij ons vandaan). Niet verkeerd met die maneschijn van de volle maan!

Donderdag

Hieperdepiep, hoeraaaaa! Mijn liefste was jarig!
Nou ben ik volgens mij vergeten een foto te maken van de inhoud, maar ik heb hem dus nieuwe shcoenen gegeven, plus een paar kleinigheidjes en een kaartje.
Op donderdag werkte ik verder thuis. Als lunch genoot ik van twee kampioentjes met vega filet americain met een gekookt eitje. Genieten! Dat is wel 1 van de dingen die ik mis: filet americain. Gelukkig is deze (van de vegetarische slager) een zeer goede vervanger!
De reden dat ik thuis werkte? Ik moest in de middag toch weer even naar het ziekenhuis vanwege de bloedingen die ik een tijdje geleden had (klik hier als je wilt weten waar ik het over heb). Ik had hier weer last van, en ze wilden toch voor de zekerheid controleren of het weer die poliep was die de bloedingen veroorzaakte. Dat was gelukkig zo, maar ik blijf voor nu wel even onder controle bij de gyneacoloog, voor de zekerheid.

’s Avonds kwamen mijn, en Michael zijn ouders gezellig eten (zijn moeder kookte lekker :)). Avond nummer drie met extra veel gezelligheid.

Vrijdag Regenboog! Die zijn we regelmatig vanaf kantoor, zo ook weer op vrijdag.

Eenmaal thuis plofde ik op de bank om er niet meer vanaf te komen. Michael sprak met vrienden af en ik dook lekker vroeg mijn bedje in. Heerlijk!

Zaterdag

Oeehh Leftover cake van Michael zijn verjaardag. Not bad, not bad at all!

Na de cake had ik even een lichtelijk hormonaal momentje. Iets waar ik het afgelopen weekend sowieso wat last van had. Ik wilde iets doen, maar wist niet wat. Michael opperde van alles, maar het werd me allemaal te veel wat resulteerde ik een huil/lachbui. Allebei tegelijk ja…
Uiteindelijk besloten we maar even langs Loods5 te gaan om te kijken voor een kledingkast en stoel voor op de babykamer. Die vonden we niet. Wel een leuke lightbox, hoes voor het verschoningskussen (allebei in de aanbieding) en een te schattig knuffeltje. Verder kochten we nog van die ‘nep’ spijkers. Plakkers waardoor je geen gaten in de muren hoeft te maken. Eens kijken of dat goed werkt :).
Hoe leuk is dat? Voor op de babykamer dus :D.

Zondag

Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar in de vlogs van Annemerel zie ik altijd Kaiserschmarn (of iets in die trant) langs komen. Ik vind dat er altijd zo lekker uit zien dat ik dacht: dat ga ik ook maken! Zondag ochtend is daar perfect voor. Het is een soort pannekoek/poffertjes achtig idee. Lekker dus!
Hier word ik ook altijd vrolijk van, een huis vol tulpen!
Haar gedaan, en in de make up, wantttt…
Ik ging gezellig lunchen met deze leukerds <3 Vrij spontaan en heel gezellig!
Eenmaal thuis vonden Michael en ik het een goed idee om de commode in elkaar te zetten.
Wat. Een. Pokkenwerk.

Weet je nog wat ik over maandag zei en last van mijn rug krijgen? Ik kan je vertellen.. een paar uur op de grond zitten om proberen zo’n kast in elkaar te zetten is daar ook niet bevorderlijk voor ;). Maaaaaaaaaaaaaarrrr…
Ik ben zo blij met het resultaat! Het kostte wat bloed, zweet, en tranen (vooral die laatste 2), maar dan heb je ook wel wat! We gaan nog andere knopjes bestellen, en de lijstjes gaan we boven de commode ophangen (ja, met die gekke nep spijkers dus ;)), maar ik vind het er nu al helemaal leuk uit zien!

Zo, dat was me het weekje wel weer. Ik ben bang dat de komende week net zo, dan wel niet nog drukker gaat worden. Ik heb een paar Amerikaanse collega’s (3 op precies te zijn), en die zijn de komende week gezellig bij ons op kantoor. Er staan dus al meerdere avondjes gepland om wat leuks met elkaar te doen. Ach, uitrusten komt tijdens mijn verlof wel toch ;).

Hoe was jouw week?

3 Comments

 1. Sammie 5 februari 2018

  Mooie commode en erg leuk met die lijstjes! Wat handig zo’n bureau waarbij je ook kan staan! Slimme werkgever!

  Beantwoorden
 2. Nesrin 6 februari 2018

  Die commode heb ik hier ook staan! Prima ding en hij staat hier nog steeds alleen verschoon ik geen babybillen meer. Ik hoop dat de rugpijn niet erger gaat worden en dat je lekker relax door de zwangerschap heen gaat.
  Nesrin onlangs geplaatst…Maandoverzicht | En toen was het 74 januariMy Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 7 februari 2018

  Wat een fijne commode, mooi! En tulpen zijn altijd goed, heb ze hier ook nog staan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge