Weekoverzicht 10: Groen in huis, leuke plantjes!

Wat foto’s betreft is de afgelopen week een beetje karig. Ik kwam natuurlijk vorige week maandag thuis uit San Francisco. De eerste dagen stonden dan ook in het teken van vechten tegen een jetlag. Het weekend was heerlijk, zo fijn, een voorproefje van de lente! Kijk je mee naar weekoverzicht 10?

Maandag – Vrijdag

Zoals ik al aangaf kwam ik maandag rond half 12 weer thuis aan. Na het uitpakken van mijn koffer dook ik mijn bed in. Het was moeilijk om na een paar uur uit bed te komen maar het is gelukt. ’s Avonds voerden Michael en ik vrij weinig uit. Op dinsdag werkte ik een dagje thuis: de keuken werd gerepareerd! Fijn dat dat nu gebeurd is. Michael en ik begonnen aan een nieuwe serie: The Walking Dead. En so far, so good! Het eerste seizoen is er doorheen ;).

De dagen erna was gewoon doorkomen.
Op donderdag aten we heerlijk bij Michael zijn ouders. Thusi keken we nog de tweede helft Ajax.. Bah!

Op vrijdag? Was ik lekker een avondje alleen thuis en deed ik niets meer dan tv kijken en op tijd naar bed gaan.

Zaterdag

Zaterdag was een fijne dag! We begonnen de door op kraam visite te gaan. Vervolgens reden we door om het huis van een vriend te bekijken (die had de week ervoor de sleutels gekregen). Tot slot gingen we naar het tuincentrum. Ik wilde graag wat groens in huis. Nu is het nog de vraag of ik alles in leven weet te houden…. Bovenstaand in ieder geval de buit!
En hier had ik de planten gepot (dat noem je zo toch?) en neergezet. Ik ben er zo blij mee! Staat heel fris en gezellig vind ik!
’s Avonds keken we The Jungle Book en een documentaire over the Scientology kerk.. Interessant!

Zondag

Mensen, mensen, wat een lekker weertje! Ik kon dan ook niet anders dan mijn hardloopkleren aantrekken en voor een rondje gaan (zie bovenstaand 1 van mijn nieuwe sportbroeken die ik in Amerika kocht ;)). HEERLIJK!
Zo veel zin in de lente nu ook! De rest van de dag liep even anders dan gepland. Toen ik terug kwam van het rondje lopen zat onze buurman lekker in het zonnetje op het bankje voor ons huis. Ik besloot er naast te ploffen en man, dat was lekker. Windstil, zonnetje, niks meer aan doen! Michael kwam er ook bij, en de buurvrouw ook.. En terwijl ik plannen had om gordijnen te bestellen, te bloggen en wat lekkers te koken….
Zaten we vervolgens de hele middag (van 1 tot 6) lekker in het zonnetje buiten. We sloten bij ons binnen af met een pizza.
Toen de buren rond half 9 naar huis gingen ging ik nog even snel in bad, en toen was het weekend al weer afgelopen!

Mijn jetlag is ondertussen wel weer verdwenen, het weer is nog steeds lekker, het is weer lekker lang licht. Kom maar op met deze week!

Heb jij ook zo genoten van het lekkere weer?

6 Comments

 1. Morgaine 13 maart 2017

  Dat karige en jetlag kan ik helemaal snappen, maar dan toch een heel mooi einde van de week. Ikzelf, heb zeker genoten van het weer, maar wel van binneuit en op balkon, maar nu ga ik erop uit, lekker rustig in de natuur denk ik 😉

  Geniet van jouw nieuwe week!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Nog 3 dagen te gaan.My Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 13 maart 2017

  Lekker weekje wel! Ben benieuwd wat je van jungle book vond. En die plantjes staan heel leuk!

  Beantwoorden
 3. Joyce rdt 13 maart 2017

  leuk die plantjes! hopelijk lukt het om alles in leven te houden haha. liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#164My Profile

  Beantwoorden
 4. Charel 13 maart 2017

  Leuk je plantjes zeg! Echt een goede knusse aanvulling voor je woning hihi
  Charel onlangs geplaatst…InstagramMy Profile

  Beantwoorden
 5. Dina 14 maart 2017

  OOOOH YES, IK HEB OOK ZO VEEL ZIN IN DE LENTE! LEUK TROUWENS, DIE PLANTEN IN HUIS. HOU ER ECHT HEEL ERG VEEL VAN, EEN BEETJE GROEN IN HUIS.

  Beantwoorden
 6. Sammie 14 maart 2017

  Oh wat een leuke planten heb je gekocht! Ik vind uiteraard de cactus het leukst 😀
  Sammie onlangs geplaatst…Vraag maar raak!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge