Weekoverzicht 11: een korte werkweek!

Kijk, zo begin ik mijn maandag graag: vrij! Het leek me een goed idee om na ons weekendje Antwerpen een extra dagje vrij in te lassen on een beetje bij te komen. En zo begon ik mijn week heerlijk relaxed en had ik dus een korte werk week. Heerlijk. Dat en natuurlijk meer in het weekoverzicht van deze week!

Maandag

Maandag hoef ik dus niet te werken. Ik doe lekker rustig aan, en maak de wekelijkse buikfoto, aangezien het daar zondag niet van was gekomen. Hier ben ik 31 weken en een dag zwanger ;).
Ik baalde een klein beetje: op zondag kwam ik er achter dat ze bij ons voor de deur zouden gaan ‘klussen’, De parkeerplaatsen werden iets ruimer gemaakt. Uiteindelijk viel het erg mee met de overlast die dat veroorzaakte dus maakte het niet zoveel uit. In de middag ging ik even naar de stad, en eenmaal thuis sloeg ik aan het koken.
Ik maakte alvast chili con carne klaar voor later in de week, en voor maandag maakte ik zalm met aardappeltjes en groenten uit de oven. Yummiee!

Dinsdag

Op dinsdag moest ik er toch weer aan geloven: werken! Thuis komen was fijn, het huis was weer opgeruimd en schoongemaakt. En er lagen weer cadeautjes op ons te wachten!

Woensdag

Ha, hier had ik net mijn stoelmassage gekregen. En ik had een streep op mijn voorhoofd van het hoofdkussen ding. Was wel weer erg lekker :D.
Na het werk besloot ik wat zwangerschaps yoga oefeningen te doen. Ik deed twee Youtube videos van in totaal 20 minuten. Best lekker en zekker voor herhaling vatbaar!
Daarna nam ik een bad en ging ik helemaal zen naar bed. Helemaal top!

Donderdag

Op donderdag hadden we een ‘flexwerk’ middag. Ik gign met een aantal collega’s naar een plek in de buurt. fijn om eens in een andere omgeving te werken.

Vrijdag

Op donderdag moesten we ook allemaal foto’s maken tijdens het flexwerken. De 5 beste foto’s wonnen een prijs op vrijdag. Ik was 1 van de winnaars, lekkerrr :D.
Na werk ging ik gezellig met vrienden wat eten, drinken, en spelletjes spelen bij de TonTon club. Een bar/restaurant waar je ook allemaal old skool spelletjes kan spelen. Super gezellig!

Zaterdag

Michael zou het ontbijt klaar maken, en ik dacht dat hij gewoone en broodje in de oven zou doen. Toen hij me riep omdat het eten klaar was werd ik verrast met een super uitgebreid ontbijtje. Goed begin van het weekend zo!
Aan het eind van de ochtend ging ik met mijn moeder naar een groot tuin centrum in de buurt. We konden het uiteraard niet laten om even wat te drinken en wat lekkers te eten.
En ik kreeg allemaal leuke planten voor in huis! Ik was namelijk wel toe aan weer wat nieuwe planten voor in de woonkamer. En ik dacht dat dat wel een leuk cadeau zou zijn van mijn ouders voor mijn verjaardag. Zo geschiedde.

Zondag

Deze monstera stond al heel erg lang op mijn wishlist. Echt een prachtige plant vind ik het. Heel erg blij mee :).
En ook met deze leuke plantjes ben ik erg blij! Kortom: heel blij met weer wat extra groen in huis.
Op zondag stond er verder een zwangerschapscursus op het programma voor Michael en mij. Van 1 tot 4 waren we bezig met oefeningen om ons voor te bereiden op de bevalling. Ik kan niet zeggen dat ik er nu klaar voor ben, maar het was wel fijn om wat extra informatie te krijgen en wat oefeningen te leren :).
We waren trouwens in Amsterdam. Brrr, wat een koude wind was het!
Ik had niet echt meer energie om eenmaal thuis ook nog eens te gaan koken. Het werd dus weer eens pizza bestellen. Lekker!

Verder voerde ik niet heel veel meer uit. Moet bekennen dat het toch wel een iets te druk weekend was op deze manier. Dus ’s avonds bracht ik op de bank door (o.a. dit blogje schrijven), en lekker op tijd naar bed!

Hoe was jouw week?

6 Comments

 1. Jenn 19 maart 2018

  Heerlijk, pizza! Mooi overzicht:)
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #167My Profile

  Beantwoorden
 2. Joor 19 maart 2018

  Wat een leuke week weer! Lekker pizza!!! Tof dat je had gewonnen!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : I love The Script!My Profile

  Beantwoorden
 3. Marieke 19 maart 2018

  Haha dat pakje fristi bij je ontbijt :’)

  Beantwoorden
  • Bente 20 maart 2018

   Hahaha busted! Echt een guilty pleasure sinds ik zwanger ben 😀

   Beantwoorden
 4. Morgaine 20 maart 2018

  Wat een klein buikje heb je nog? Nee, wat zie je er prachtig uit, jij nu 31 weken, mijn dochter was gisteren 35 weken, en nu dus plus 1, de tijd gaat zo snel!

  Jij hebt in elk geval een fijne week gehad en ja, die pizza is dan heel erg lekker 😀

  X

  Beantwoorden
  • Bente 20 maart 2018

   Haha ik moet bekennen dat ik mezelf al aardig groot vind worden 😉
   Ik ben zelf ondertussen alweer 32+2, dus loop ongeveer 3 weken op he dochter achter!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge