Weekoverzicht 11: Sporten, stemmen en slapen?

En weer een week voorbij gevlogen! Wat een heerlijk weertje was het door de weeks. Helaas zat ik de hele week opgesloten op kantoor ;). Lentekriebels heb ik in ieder geval wel gekregen, kom maar op met die hogere temperaturen! Vandaag alweer weekoverzicht 11!

Maandag

Ik begon maandag weer in de sportschool. Mijn bovenlichaam flink aan het werk gezet (wat ik resulteerde in dagen lange spierpijn!).
Het was een lange dag op werk. Eenmaal thuis kon ik lekker aanschuiven bij het eten: spinazie stamppot met kip uit de oven. Jummie!

Dinsdag

Ook dinsdag zat ik langer dan normaal op kantoor (het was sowieso een drukke week op werk..). Tussendoor genoot ik wel nog even van een stoel massage. Zo lekker!

Woensdag

Ha, lekkere rode kop! Op woensdag trainde ik mijn benen en bips. Ook weer lekker hard getraind en nog steeds een goed en lekker begin van mijn dag :).
Op woensdag was het natuurlijk zo ver: stemmen! Na het werk brachten Michael en ik onze stem uit. ’s Avonds nog even de exit polls bekijken en niet al te laat naar bed.

Donderdag

Op donderdag speelde Ajax voor de Europa League in Amsterdam. Toen ik klaar was met werken hadden de Kopenhagen fans zich verzameld op de Nieuwmarkt. Daar stonden ze met zijn alle vrolijk te wezen voor de wedstrijd. Toen ik trouwens ’s ochtends naar mijn werk liep zaten de eerste Kopenhagen fans al aan het bier bij het ontbijt ;).
Thuis keek ik uiteraard naar de wedstrijd, super dat Ajax door is :D.

Vrijdag

Op vrijdag hadden we én een jarige, én het was St. Paddy’s. Met meerdere Ieren op kantoor werden we getrakteerd op cupcakes in thema!

Niet al te laat ging ik naar huis. Waar ik een heel rustig avondje alleen tegemoet ging. Een beetje tv kijken, (blogs) lezen en op tijd naar bed. Helemaal niet verkeerd!

Zaterdag

Op zaterdag ging ik weer lekker door met het ultieme relaxen. Hoewel ik rond een uurtje of 8 al wakker was kwam ik er pas rond een uur of 10 uit. Eerst lekker in bed liggen lezen.

Om half 1 kregen we bezoek..
En toen het eerste bezoek weg was nodigden nieuw bezoek uit ;). We dronken een mooie selectie aan cocktails, speelden een aantal potjes kaart (waar ik de grote meerderheid van won, hiep hoi!), en gingen rond een uur of 12 naar bed.

Zondag

Op zondag had ik gelukkig geen last van de drankjes van de dag ervoor. Het zondagse ontbijtje ging er ook erg goed in..
Om een uur of drie ging ik op pad om weer wat nieuwe spulletjes voor in huis te kopen. Van bovenstaande wil ik een ophang rekje voor foto’s/kaartjes en weet ik veel wat maken..
En van deze plank?
Knutselde ik geheel eigenhandig de bovenkant van mijn nachtkastje! Ik ben echt totaal niet handig, dus ik ben erg trots op het resultaat! Er moeten nog pootjes onder, en misschien nog een likje verf… Ik ben er nog niet helemaal uit :D.
Na al dat geklus vond ik het wel weer genoeg geweest voor het weekend. Ik las mijn boek uit (Moedervlekken van Arnon Grunberg) en kroop lekker op tijd onder de wol!

Dat was hem alweer, weekoverzicht 11. Niet super spannend allemaal, wel een fijn weekje :).

Heb jij nog een beetje kunnen genieten van het lekkere lente weer?

3 Comments

 1. Morgaine 20 maart 2017

  Wat goed van jou dat nachtkastje, ja daar mag je trots op zijn 😀 Eventueel alleen lakken? Zodat je makkelijk stof kan verwijderen en vlekken? You will never know.

  Jammer dat jij zo opgesloten zat, voor mij is werk zwemmen, straks weer natuurlijk en op de donderdag kunnen we zelfs buiten werken als we willen, en is het TE heet is het verplicht buiten met watergevechten, hahahaha

  Dus ja, ik heb er gelukkig van kunnen genieten 😉 Ik hoop dat het snel weer opknapt buiten.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Vroege Vogelbos – Wandel/ontdekpad & natuurpadMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 20 maart 2017

   Dat is inderdaad een goede! Lakken, en dan kan ik altijd nog besluiten of ik ze toch nog een kleurtje wil geven 🙂

   Beantwoorden
 2. Joor 20 maart 2017

  Wat een leuke week!! Goed bezig met het sporten!! Als ik je zie sporten dan heb ik ook weer zin om naar de sportschool te gaan! En wat creatief zeg! Zo’n zwarte rek wil ik ook kopen voor in het huis! Leuk idee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge