Weekoverzicht 12: Scooter pech, controle, en taart!

Afgelopen week was al weer de een na laatste week van voor mijn verlof. Alles voorbereiden voor het verlof vergt wat extra energie (hallo drukte!) maar met het feit dat ik bijna klaar ben in mijn achterhoofd kom ik er wel doorheen :). Er werd de afgelopen week dan ook vooral gewerkt, en in het weekend gerelaxed. Here we go!

Maandag

Op maandag werd er, verrassing: gewerkt. Ik crashte in de avond op de bank, en Michael ging aan de slag met het ophangen van alle foto’s in de gang. Als in, alle foto’s die ik van Michael voor mijn verjaardag kreeg :).

Dinsdag

Hallo lente! Ik heb het wel een beetje gehad met die kou elke keer. Een zonnetje is dan ook meer dan welkom! Dit was op de heen weg naar mijn werk (waar ik nog steeds op de scooter naartoe ga).
Dat ging overigens mis nadat ik van de pont of kwam. Mijn scooter was niet vooruit te branden en ik was eigenlijk direct al bang dat ik mijn ventiel kapot had getrokken toen ik mijn scooter van het slot af hield. Mijn band bleek inderdaad helemaal leeg te zijn, maar bij het tankstation was de opblaasmachine kapot dus ik ben gewoon maar op een lege band door gereden.. Ik kon moeilijk een paar kilometer mijn scooter vooruit duwen. Niet per se goed voor de band maar het was niet anders…
’s Avonds met het ov terug en het was weer tijd voor een buikfoto! Die maken we normaal gesproken altijd op zondag maar daar was het niet van gekomen. Dus op dinsdag ;).
Ik eindigde de dag weer met wat yoga en een bad. En lekker zen mijn bed in ;).

Woensdag

Woensdag ochtend eerst voor de laatste controle naar het ziekenhuis. De poliep zit er nog steeds, maar is verder niet veranderd. Ik hoef dus niet meer terug naar de gyneacoloog. Tot na de bevalling, want dan kunnen ze de poliep weg halen :). Daarna: Stemmen! Maar daar heb ik geen foto van gemaakt.
Snel door naar mijn werk waar ik ook nog eens werknemer van de dag werd ;). Dit is meer een grapje bij mijn werk. elke dag wordt er willekeurig iemand getrokken die ‘Employee of the day’ is.
De dag werd afgesloten met een diner bij Michael zijn ouders. Lekker!

Donderdag

Tja, als je dan weer eens een dagje geen foto’s maakt vergeet je direct wat je hebt uigevoerd… Werken.. en verder niks gok ik zo ;).

Vrijdag

Oehh zo lekker! Er waren weer een aantal jarigen geweest op mijn werk, en ze bundelden de krachten en haalden taart bij de Drie Graefjes. Zo lekkerrr!
Mijn scooter was ondertussen ook weer gerepareerd dus op vrijdag kon ik weer terug op de brommer. Zo fijn!
In de avond stapten Michael en ik weer in de auto om naar de ‘housewarming’ van vrienden te gaan. Hij woonde er al, zij is er bij komen wonen. Een erg gezellige avond!

Zaterdag

Op zaterdag ochtend kwamen mijn ouders even langs. Mijn vader gaat een muurschildering maken op de babykamer en we kozen wat figuurtjes uit die op de muur gaan komen :). Ben heel benieuwd hoe het gaat worden, maar ik weet zeker dat het prachtig wordt! Zo leuk!!

’s Middags gingen Michael en ik nog even de stad in. Hij had enveloppen en postzegels nodig, ik ging mee voor de beweging.
En ’s avonds genoot ik van deze heerlijke magnum. Yummieeee!

Zondag

Zondag deden we ook weer rustig aan. Ik deed een wasje, ruimde wat op.. En bakte een bananenbrood! Ziet er feestelijk uit niet? Zie hier het recept.
Ik weet niet of ik deze plantjes nou al goed had laten zien, maar die kreeg ik (onder andere) van mijn ouders van mijn verjaardag. Zo blij mee!
Verder rommelde ik wat aan mijn blog..

De rest van de zondag bestond uit.. boodschappen doen.. een beetje in mijn bullet journal klooien.. en verder niks! Heerlijk :).

Komende week wordt mijn laatste werkweerk voordat mijn zwangerschapsverlof in gaat. HEERLIJK! Niet dat ik het niet meer aankan, maar het is meer dat ik er wel een beetje naartoe leef, net als dat je naar een vakantie toe leeft ;).

Hoe was jouw weekend?

6 Comments

 1. Nesrin 26 maart 2018

  Wat een prachtige buik heb je toch. De Red Velvet taart ziet er heerlijk uit. Ik hoop dat de poliep verder geen narigheid met zich meebrengt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!My Profile

  Beantwoorden
 2. Lies 26 maart 2018

  Ik heb sinds donderdag zwangerschapsverlof, en ik kan je vertellen dat dit echt heel erg lekker is! Ik slaap echt ziek veel nu hahaha. Sterkte met je laatste werkweek!

  Beantwoorden
 3. Joor 27 maart 2018

  Wat gaat het hard zeg… Dat je alweer bijna op verlof gaat…. Ben nieuwsgierig geworden naar de bananentaart. Is dat wel makkelijk te maken? Succes met je laatste week!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Een super tof jurkje!My Profile

  Beantwoorden
 4. Romy 30 maart 2018

  Je hebt echt al een flinke (en mooie!) buik! Zo spannend dat je verlof na vandaag echt gaat beginnen! Ik kan me voorstellen dat je daar ook wel naar uitziet na de laatste drukke weken voor je verlof.
  Wat gaaf trouwens, die muurschildering! De schetsen zien er al heel mooi uit, dus ik ben benieuwd naar het resultaat.
  Romy onlangs geplaatst…Een vleeskeuring?! | Mijn eerste ervaringen met TinderMy Profile

  Beantwoorden
 5. Saskia 2 april 2018

  Wat een super fijne buik foto van je zeg! Je straalt. En tof truitje heb je aan! En leuk ook, al die fotolijstjes<3

  Beantwoorden
 6. Morgaine 22 april 2018

  En bovenal, geniet van jullie met zijn tweetjes zijn, en bereid je voor op moeheid, en ook een geweldige ervaring en een nieuwe fase in je leven.

  Always šŸ˜‰

  Hier gaat het heel goed in elk geval, maar mijn dochter zegt al… wist niet dat ik zo moe kon zijn, tegelijk energie kan hebben, hahahaha

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge