Weekoverzicht 13: de laatste werkweek!

De meeste mensen zullen het gevoel van de laatste week voor een vakantie wel herkennen. Je bent er aan toe, en je kan niet wachten tot je alles hebt afgerond en daadwerkelijk van je vrije tijd kan gaan genieten. Stel je dat nou eens keer duizend voor en je hebt mijn afgelopen week te pakken ;). Ik was al weken bezig met de voorbereidingen voor mijn verlof, maar de afgelopen week werd daadwerkelijk alles afgerond want: mijn verlof is in gegaan, hiep hiep hoi!

Maandag

De week begon lekker spooky. Ontzettend veel mist, en met het zonnetje bij de pont zag dat er redelijk onheilspellend uit vond ik zelf. Op naar werk dus!

Dinsdag

Na het werk kwam ik thuis, en Michael zijn moeder en tante waren weer langs geweest om te komen schoonmaken (we worden elke week verwend!). Dit keer stonden er gezellige paastakken en tulpjes als verrassing!

Woensdag

Op woensdag zat ik er al aardig doorheen. Nog maar twee dagen, nog maar twee dagen! In de avond ging ik in bad, en lekker vroeg naar bed.

Donderdag & Vrijdag

De laatste dingen afronden, en om 4 uur ging dan eindelijk mijn out of office aan en luidde ik met een alcohol vrije radler mijn weekend in ;). Op de achtergrond een cadeautje dat ik van mijn collega’s kreeg :).
We mochten ook nog eens wat lekkers uitkiezen in verband met Pasen!
En er werd pizza besteld voor tijdens de borrel! En ik zie hier net dat ik ook een stuk van mijn buik op de foto heb gezet ;). Hahaha, dit steekt nu eenmaal behoorlijk uit.

En dat was het dan voor een hele lange tijd. Pas in augustus ga ik weer aan de slag! Op dit moment is dat nog helemaal niet door gedrongen. Het voelt nu nog gewoon als weekend, en zal waarschijnlijk eerst als lang weekend voelen aangezien Michael maandag ook gewoon vrij is.. En dan… dan zal het langzaam aan toch wel door beginnen te dringen denk ik zo.

Zaterdag

Wat deed ik ook al weer op zaterdag…. Weinig. We deden de wekelijkse boodschappen. Mijn moeder kwam even langs om een Paas boeketje te brengen en ik sliep lekker op de bank. Bijkomen van alles.

Zondag

Zondag begonnen we de dag met een lekker Paas ontbijtje. De laatste keer met zijn tweetjes <3.
De teller stond op zondag ook precies op 34 weken. Nog 6 weken te gaan en dan is de uitgerekende datum. Het komt nu echt dichter bij!
We maakten samen nog een kleine wandeling. Ik ben niet meer zo snel dus we hebben lekker op slakken tempo heen en weer gelopen. Heerlijk, al die weide vogels die we om de hoek hebben.

En dat was hem al weer. Vandaag staat er een Paas diner bij de ouders van Michael op het programma. En verder ga ik door met lekker chillen en uitrusten. En bedenken wat ik de komende weken eens allemaal zal gaan doen, al ben ik niet bang dat ik me zal gaan vervelen.

Heb jij nog wat leuks gedaan met Pasen?

3 Comments

 1. Morgaine 3 april 2018

  Nee, niet perse iets leuks gedaan met Pasen, eerder voorbereid op van alles en nog wat, huis aan kant bla, kledingkasten itgeruimd, bank gehangen, en ja… hier dus nu 37 weken plus 1 vandaag, hahahaha spannend!

  Geniet van jouw verlof!

  X

  Beantwoorden
 2. Joor 3 april 2018

  Lekker hoor al dat chocolade… en pizza 🙂
  Geniet van je verlof!! Tijd gaat wel snel! Geniet er extra van!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Een outfit voor de 2e paasdag!My Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 4 april 2018

  Oh spannend zeg! Nog maar een paar weken te gaan. Enjoy the BC (Before Christ nee before Child haha) life Bente 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Maart 2018 Dit deed ik de afgelopen maand allemaalMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge