Weekoverzicht 14: mijn eerste week verlof!

Whoehoeeee! Wat een heerlijkheid. Deze week ging mijn verlof in! De week begon natuurlijk nog gezellig met Michael ook thuis vanwege Pasen, en eindigde met een heerlijk zonnig weekend. Zo kom ik mijn verlof wel door hoor! Dat en meer (o.a. een sneakpeak van de babykamer ;)) in dit weekoverzicht!

Maandag

Op maandag zetten Michael en ik eindelijk onze kinderwagen in elkaar. Die stond al sinds eind december in dozen in de kinderkamer. Op tweede Paasdag vonden we het eens tijd worden om hem uit te pakken. Hij is zo mooi! 😀 Haha, het is maar waar je blij van wordt he!
Er stond een paas diner bij Michael zijn ouders op het programma.
Veel taart: als hoofdgerecht een heerlijke hartige taart, als nagerecht dit lekkere plaatje!

Dinsdag

Mijn aller eerste dag verlof werd meteen goed besteed. Mijn vader kwam langs om de muurschildering op de kinderkamer te maken.
En na een hele dag schilderen is dit het eind resultaat! Zo blij mee! Heel erg mooi, en schattig, en lief is het geworden. En precies wat we wilden! En, dit betekend ook dat de baby kamer bijna helemaal af is!

Woensdag

Op woensdag waggelde ik even naar de stad. Niet dat ik wat nodig had, maar zo blijf ik tenminste een beetje in beweging ;).

Donderdag

Ha, de enige foto van donderdag is dit soft ijsje. Daar had ik al een paar dagen zin in. En op woensdag avond liep ik met Michael zelfs naar de snackbar hier in de buurt om een soft ijsje te halen, bleken ze die niet meer te hebben (ja we hebben tegenwoordig alleen nog schep ijs.. ja, dat hoef ik niet!). Dus, op donderdag kwam het er dan eindelijk van. Zo lekker!

Vrijdag

Het zeepbakje van onze vaatwasser ging niet meer open. Er kwam dus een monteur. Tussen 8.00 en 18.00. Super fijn, van die specifieke tijden! Gelukkig stond de monteur rond een uurtje of 11 voor de deur en was het probleem redelijk simpel op te lossen: er bleek namelijk een kabeltje los te zitten.
En op vrijdag ging ik ook weer aan de wandel! Ik probeer nog een beetje in beweging te blijven, en hoewel het allemaal steeds zwaarder wordt red ik op een goede dag de 8,000 stappen. Dat is dan ook mijn streven (maar als het niet lukt is er natuurlijk ook geen man over boord). Op vrijdag haalde ik dit wel!
En ik ging ook weer aan de yoga. En daarna lekker in bad, en naar bed. Michael was er niet in de avond dus lekker tijd voor mezelf. Genieten!

Zaterdag

Hallo lente!! Over genieten gesproken zeg! Het was zo in de zon, en uit de wind echt bloedje heet te noemen.
En ’s avonds stond er een gezellig diner met de familie op het programma ter ere van de verjaardagen van mijn opa en oma.

Zondag

En op zondag ging het feest gewoon weer door want ook op zondag was het heerlijk weer. We werden uitgenodigd bij de buren om even wat te komen drinken. Dit liep uit in de eerste barbecue van het jaar!
En verder werd het eerste baby wasje gedraaid. Nog maar 10 te gaan ofzo ;). Gelukkig heb ik lekker veel tijd zo tijdens mijn verlof (al heb ik het voor mijn gevoel drukker dan ik van te voren had gedacht). En oh my, het is allemaal ZO SCHATTIG KLEIN! Nog eventjes en dan is ze er. Ik kan niet wachten!

Heb jij nog kunnen genieten van het heerlijke weer dit afgelopen weekend?

11 Comments

 1. Jenn 9 april 2018

  Leuk overzicht, geniet van je verlof!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #170My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 9 april 2018

   dank je wel! Gaat helemaal goed komen gok ik zo 😀

   Beantwoorden
 2. Romy 9 april 2018

  Wat heerlijk, je eerste verlofweek! Zo te lezen hoef je je niet te vervelen 🙂 Wat knap trouwens dat je nog steeds elke dag zo veel stappen zet! Die schilderingen in de babykamer zien er trouwens echt superleuk uit!
  Romy onlangs geplaatst…Me-time | 9x een moment voor jezelf dat jij kunt pakkenMy Profile

  Beantwoorden
 3. Joor 10 april 2018

  Wauw wat een te gekke en mooie babykamer !!! Die muurschilderij is zo cool!!! Leuk begin zo van je verlof! Heb heerlijk genoten van het mooie weer!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Fijne outfit voor kom in de kas evenement!My Profile

  Beantwoorden
 4. Saskia 11 april 2018

  Leuk, die babykamer. En wauw, je eerste weekje verlof alweer. Gaat snel zeg. Geniet ervan<3 Ik heb afgelopen weekend ook zo genoten, heb er zelfs een blogje over gemaakt 😉

  Beantwoorden
 5. Nesrin 14 april 2018

  Oh die wasjes Bente…Tien jaar geleden, was ik rond deze tijd ook hoogzwanger en volop bezig met de laatste voorbereidingen. You enjoy this time, het is zo bijzonder!
  Nesrin onlangs geplaatst…Maart 2018 Dit deed ik de afgelopen maand allemaalMy Profile

  Beantwoorden
 6. Charel 17 april 2018

  Geniet van je verlof! Je kw is prachtig!
  Charel onlangs geplaatst…Gustaav | Superdunne telefoonhoesjesMy Profile

  Beantwoorden
 7. Morgaine 23 april 2018

  Dat was een super week dus je eerste verlof week, en nu ondertussen? 😉 Time flies, juist als je verlof hebt!

  Mooie foto’s en dat soft ijsje, whahaha herkenbaar, op andere vlakken, ik was van de sinaasappels, mandarijnen en peren… maar ja, het was wintertijd zo ongeveer ooit.

  Geniet nog maar even van alles zo met zijn tweetjes!

  X

  Beantwoorden
 8. Sharon 24 april 2018

  Ik volg je al een tijdje maar ben nooit van de berichtjes Achterlaten, Nu viel het me op dat je alleen tijdje niks geplaatst heb! Ik hoop dat alles goed met jou (jullie) !!

  Beantwoorden
 9. Florentine 25 april 2018

  Super leuk om te zien! Wat ziet dat taartje er onwijs goed uit <3

  Beantwoorden
 10. Esmeralda 9 juni 2018

  Wat een onwijs leuke babykamerschilderingen! Lekker subtiel maar toch heel erg schattig. En die taart en ijs… oah heerlijk! Geniet van je verlof!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Netflix; de 5 beste Netflix series die je gezien moet hebben!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge