Weekoverzicht 15: heel veel lekker eten

De afgelopen week was weer een gezellige. Van lunchen en drankjes met mijn collega’s, tot uit eten en een paasbrunch met familie. Tussendoor nog een training gevolgd en bijna aangevallen door een kalkoen en mijn week is compleet. Lees je weer mee met weekoverzicht 15?

Maandag

De week begon zonder foto’s. Er werd gewerkt, ging eerder naar huis omdat ik ’s avonds nog moest bellen met een klant, en werkte in de avond aan mijn blog…

Dinsdag

Op dinsdag stond er de hele dag een training op het programma. Tussendoor genoten we van een uitgebreide lunch!
’s Avonds flanste ik een lekkere pasta in elkaar…
En vond ik nog de energie om een bananenbrood te bakken, dit keer mét pecannoten (klik hier voor het recept).

Woensdag

Geen zeer enerverende dag. Wel weer een dag waarop ik een stoelmassage kreeg. Ik eindig dan altijd met rode wangetjes :D.

Donderdag

Op donderdag ochtend ging ik naar buiten voor een rondje hardlopen. Dat ging niet als gepland… Mijn normale rondje is bovenstaande pad af. Dit keer stond er een boze kalkoen in de weg. Elke keer als ik er langs probeerde te lopen/rennen kwam ie op me af gestormd….. Ik ben uiteindelijk maar omgedraaid om een andere route te nemen.
Toch ook wel eens leuk, een andere route. Daar kwam ik deze mooie bloesems tegen!
Op donderdagmiddag gingen we met het hele kantoor kijken bij ons nieuwe kantoor. Volgens mij is hij door iedereen goed gekeurd. Nog een maand en dan gaan we over. Na het kantoor gingen we naar Brouwerij troost…. Toen gebeurde bovenstaande… Om 11 uur ging ik met iets te veel biertjes achter de kiezen weer naar huis.

Vrijdag

Op donderdag avond stond er ook iets heel gezelligs op het programma. Lekker eten met mijn familie in deze molen! Heerlijk gegeten én heel erg gezellig! Opa en oma zijn binnenkort 60 jaar getrouwd én ze zijn de afgelopen maand allebei jarig geweest. Driedubbel feest dus!
Op het einde nog een foto van de hele familie <3. Opa en oma, hartstikke bedankt voor de fijne avond!

Zaterdag

Op zaterdag deed ik helemaal niks. Michael en ik gingen het huis uit om de boodschappen te doen en de rest van de dag hingen we op de bank met Netflix. Moet kunnen met zo’n lekker lang weekend!

Zondag

Op zondag gingen we voor een zeer uitgebreide paasbrunch met de ouders van Michael. Dit was het eerste wat op tafel kwam, hiernaa volgden nog 3 planken met eten én een plank met brood. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat dat genoeg eten was ;). Wel heel erg lekker!

En dat was hem al weer, weekoverzicht 15! Vandaag geniet ik nog even van een extra dagje vrij. Heerlijk. En morgen weer aan het werk. Helemaal weer opgeladen.

Heb jij nog wat speciaals gedaan met Pasen?

6 Comments

 1. Morgaine 17 april 2017

  Die kalkoen, ja ik zag het al op instagram natuurlijk en ik moest best wel lachen, nog erger dan zwanen dus!
  Toch vraag ik mij af of het wel de bedoeling was dat die kalkoen daar zo vrij rond liep.
  En Pasen, dat vieren wij niet, doch, komt dochter met schoonzoon zo lang dus moet ik nu gaan douchen! Met een brunch, ik moet alleen voor koffie zorgen geloof ik 😉

  Geniet van jullie tweede Paasdag!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Wilde BloemenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Michelle 17 april 2017

  Haha, die kalkoen! 😉 Verder klinkt het als een fijne week! En Lekker een extra vrije dag, breekt gelijk de week wat.
  Michelle onlangs geplaatst…Overval bij de buurman My Profile

  Beantwoorden
 3. Benthe 17 april 2017

  Oooh dat ziet er inderdaad heerlijk uit allemaal. Wat gaaf om in een molen te eten! Leuk weekoverzicht zo 😊, hopelijk heb je genoten van het extra dagje vrij.
  Benthe onlangs geplaatst…Plannen voor dit jaarMy Profile

  Beantwoorden
 4. Maaike 18 april 2017

  Die kalkoen! Ik herken die situatie heel erg! Ben zelf al enige malen door zwanen, ganzen, eenden, kippen en dergelijke achterna gezeten. Weet ook nooit hoe je zo’n situatie nou moet oplossen. Ze niet aankijken en er gewoon langsgaan of eieren voor je geld kiezen en vluchten. Ik vlucht altijd!
  Maaike onlangs geplaatst…Wat ga ik doen als straks mijn beide kinderen naar school gaan?My Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 18 april 2017

  Die pasta ziet er heerlijk uit! Leuk overzicht.
  Jenn onlangs geplaatst…The Night Run FestivalMy Profile

  Beantwoorden
 6. Joor 18 april 2017

  Awww gosh die kalkoen…. :0 maar wel weer een voordeel dat je dan een ander rondje doet en weer wat anders tegen komt…. Leuke week zo te zien! Met pasen heb ik gewerkt 😛 en niet zo veel bijzonders gedaan 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge