Weekoverzicht 16: Tweede Paasdag en een stom weekend

Ha, op de foto’s hierboven lijkt het net alsof we een paar tulpen mee hebben gepikt. Dat is niet zo, de tulpen kwamen pas later in de week in huis: gekregen van Michael zijn moeder :). Afgelopen week was raar.. Omdat we op maandag vrij waren was de week kort, maar het voelde wel erg lang.. Raar. Vanaf vrijdag voelde ik me niet lekker.. dat zorgde voor een wat minder weekend. Kijk je mee naar weekoverzicht 16?

Maandag

Maandag gingen we op onze vrije dag naar de bollenstreek. Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden we een paar prachtige bollen velden!
In de avond ging ik nog naar buiten voor een rondje hardlopen en toen was het tijd voor weer tijd voor een nieuwe werkweek!

Dinsdag

Op dinsdag avond kregen we hulp van een vriend met het ophangen van de trapleuning. We kregen zelf de schroeven niet uit de muur, dat lukte hem in een paar minuten. Blij dat ie eindelijk hangt!

Woensdag

Ennnn weer vroeg op om naar de sportschool te gaan. Brrr, wat was het koud in de ochtend! Winterjas aan, sjaal om!
Bloesems! Dat blijft wel 1 van de favoriete dingen van de lente :).
Bij thuiskomst bleken we getrakteerd te zijn op een mooie bus tulpen. I like!!

Donderdag

Donderdag werd een latertje. Ik moest natuurlijk Ajax kijken, en dat werd met de verlenging alleen nog maar later. Gelukkig bleek opblijven de moeite waard: door naar de halve finale!

Vrijdag

Vrijdag was geen normale werkdag. Ik had de hele dag een training. Leuk, maar vermoeiend. En al helemaal omdat ik me niet heel erg fit voelde. Hoofdpijn, koortsig, en moe…

En hier werd ik ook niet vrolijk van. Op mijn weg naar huis ging ik even naar de supermarkt, en onderweg begaf mijn tasje het…. Gelukkig was dit precies voor ons huis…
Ik nam een simpele maaltijd salade mee zodat ik niet hoefde te koken en plofte op de bank neer. Na een paar afleveringen 13 reasons why dook ik lekker mijn bedje in.

Zaterdag

Op zaterdagochtend stond er een bezoekje naar Alkmaar gepland. Mijn vriendinnetje Laura had de leuke baby van twee andere vrienden nog niet bewonderd, dus dat deden we op zaterdag. De rest van de dag bracht ik…
…met 13 reasons why op de bank door. Nog steeds niet top fit. Meh..
Ik kwam alleen van de bank af om eten te maken… Michael was niet thuis dus dat moest ik helaas zelf doen.

Net na het eten kwam ie thuis (had hij heel goed gepland ;)) en keken we nog een filmpje (en daarna op tijd naar bed).

Zondag

Zondag ochtend was ik redelijk op tijd wakker maar ik kwam er niet voor 3e uit. Slapen, afgewisseld door een beetje op mijn tablet rommelen.. en weer slapen. Brr.
Tot het tijd was om te douchen en richting vrienden te gaan voor PSV-Ajax. Dat liep ik ook niet af zoals ik had gehoopt.. Stom!

En dat was de week al weer. Niet de meest fantastische week.. Of eigenlijk moet ik zeggen weekend. Hopelijk word ik morgen (voor de lezer vandaag ;)) weer fris en fruitig wakker… Nog 3 dagen werken en dan… 4 dagen weekend, whoehoe!

Hoe is het met jou?

8 Comments

 1. Morgaine 24 april 2017

  Soms heb je er van die dagen tussen zitten, ik zie ze maar met een lach tegemoet en erop terug, en bedenk mijzelf… nu weet ik weer hoe een goede dag extra goed voelt, hahaha Ja, dat werkt 😉

  Ik denk dat het in de lucht hangt, dit soort dagen, hoe is het met mij… tsjah, gisteren visite gehad van een blogger, was erg gezellig, ik lag op tijd in bed omdat ik moe was, om vervolgens gillen van de pijn wakker te worden rond half 2 afgelopen nacht… ken je dit? Dat je dijbeen in de kramp gaat?

  Water, ik moest water, maar echt, het loopje van bed naar keuken en glas en kraan, normaal 1 minuut, nog niet eens, nu een minuut of 5… pfffffffff maar gelukkig hield het op en kon ik daarna weer slapen, oh wacht, mijn onderarm trok nog ergens even heel even in de kramp, whahaha

  het hoort erbij, en zo weet ik weer even dat ik toch rustiger aan moet doen, dat het wel goed gaat, maar ik nog steeds last heb soms van iets… en waardeer ik elke dag weer meeer die supergoed gaat!

  x
  Morgaine onlangs geplaatst…BloesemsMy Profile

  Beantwoorden
 2. Sandra 24 april 2017

  Mooooie tulpen kregen jullie! Altijd lekker vrolijk he, zo’n bosje bloemen in huis. 🙂 Ben trouwens benieuwd naar 13 reasons why! Lees er zo veel over nu. Hopelijk heb je deze week een leuke week! 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Ik ben weer terug van de Filipijnen & Indonesië!My Profile

  Beantwoorden
 3. DQ 24 april 2017

  Rode tulpen blijven Zo mooi! Leuke blog heb je 🙂 xx

  Beantwoorden
 4. Nesrin 24 april 2017

  Oef dat boodschappentasje…Knap werk hoor naar de sportschool en hardlopen!
  Nesrin onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday #50My Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 25 april 2017

  He, vervelend dat je niet fit was, hopelijk voel je je intussen wat beter.
  Jenn onlangs geplaatst…Wát zoek je? Part 7My Profile

  Beantwoorden
 6. Joyce rdt 25 april 2017

  Ah wat balen dat je niet fit was, hopelijk voel je je ondertussen iets beter! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#175My Profile

  Beantwoorden
 7. Benthe 28 april 2017

  Jeej, de bollenstreek! Daar kom ik vandaan, woehoe. Mooie foto gemaakt daar! Vervelend dat je je minder lekker voelde, hopelijk is dat inmiddels beter en kan je van dit weekend wel genieten :).
  Benthe onlangs geplaatst…De leukste Koningsdag inhakersMy Profile

  Beantwoorden
 8. Sammie 1 mei 2017

  Leuk die tulpen als cadeautje 🙂 en watermeloen! Dat heb ik lang niet meer op! Lust nu wel een stuk 😀
  Sammie onlangs geplaatst…Herrlicher jeans & Gabor schoudertasMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge