Weekoverzicht 18: salontafels en Artis!

Zo, dat was weer even wennen. Na een weekje vier dagen en een week drie dagen werken was 5 dagen werken wel weer even heftig. But, I did it! Het weekend zat bomvol leuke dingen en gezelligheid, met als klapper het feit dat Feyenoord verloor, en Ajax won. Genieten! Kijk je mee naar weekoverzicht 18?

Maandag

Whoeps, de maandag begon zonder foto’s. Op zondag waren Michael en ik iets te laat naar bed gegaan. Daardoor trok ik het niet om in de ochtend te gaan sporten en ’s avonds lagen we vroeg in bed. Niet een heel spannende dag dus ;).

Dinsdag

Na het werken en het eten ging ik weer aan de slag met de rijpe banaantjes die nog in de fruitmand lagen..
Met dit als resultaat! Heeul erg lekker (klik hier voor het recept). De rest van de week hadden we een heerlijk ontbijtje :).

Woensdag

En op woensdag ochtend was het dan eindelijk weer eens tijd om naar de sportschool te gaan. Het was even moeilijk om op te staan, maar na afloop voelde het weer goed!
Op het werk werden we weer verwend. De massage mevrouw kwam weer langs. Heel erg chill!

Donderdag

Op donderdag was het natuurlijk dodenherdenking. Uiteraard hield ik twee minuten stilte.
’s Avonds wilde ik eigenlijk gaan hardlopen. Maar ik ben van suiker en het regende, en vooral: het waaide! Heel erg hard. Dus besloot ik lekker binnen te blijven en een tijdje te gaan hoepelen <3.

Vrijdag

Whoehoe! Vandaag was een speciale dag voor Michael en mij. 7 jaar verkering! Geen bevrijdingsfestival voor ons dit jaar. Na het werk gingen we heerlijk uit eten in Amsterdam. Zes gangen (met bijpassend wijn arrangement) later gingen we voldaan naar huis. Heel erg genoten!

Zaterdag

Op zaterdag zou, na ruim 4 (!) maanden wachten eindelijk onze salontafels binnen komen. Daarvoor moest ruimte gemaakt worden dus ging eindelijk onze oude bank weg…. En het witte tafeltje op de voorgrond trouwens ook.
Drie flinke pakketten werden er afgeleverd….
Met daarin onze prachtige tafels! Heel erg blij mee! Omdat er eindelijk nog maar 1 bank staat hebben we er ook veel meer ruimte bij gekregen. Het is wel even wennen, niet meer onze oude bank, maar ik ben heel erg blij met hoe het is geworden :).

In de avond gingen we nog naar de verjaardag van een vriend van ons. Ook weer een gezellige avond, en een latertje. Rond een uur of twee waren we weer thuis.

Zondag

Op zondag waren mijn opa en oma 60 jaar getrouwd. Mijn nichtje had geregeld dat we een rondleiding in Artis kregen.
De perkjes stonden daar vol in bloei!
En deze is nieuw in Artis en had ik nog niet eerder gezien: een jaguar. Wat een super mooi beest!
Hahaha en dit baasje is toch wel 1 van mijn favorieten! Een lemur aka half aapje. Die lag enorm hard te chillen in het zonnetje!

Na Artis heb ik nog heerlijk in de tuin gezeten, en na het eten heb ik genoten van de samenvatting van het voetbal. Nog een beetje blogjes typen en het weekend zat er weer op.

En dat was hem, mijn afgelopen week!

Hoe was jouw week?

5 Comments

 1. Morgaine 8 mei 2017

  Wat je zegt over weer volledig werken, daar had ik zelfs last van, nu was ik 3 weken vrij van zwemmen plus de Koningsdag viel op donderdag, dus vrij, vrij, en nog eens vrij, nu zo meteen weer, maar vorige week alweer eeen volle week gewerkt ook, en dat viel inderdaad even tegen, hahaha

  Verder is mijn dochter 25 geworden zaterdag, dus had ik een klein feestje 😉 Dat was natuurlijk mijn hoogtepunt!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Haken: De Simply ShawlMy Profile

  Beantwoorden
 2. Sandra 8 mei 2017

  Wat ziet jullie woonkamer er tof uit nu met de nieuwe tafels! Fijn dat er nu ook meer ruimte is nu de oude bank ook weg is. Scheelt vast een hoop! Gefeliciteerd met jullie 7 jaar samen nog trouwens. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #102 | Meloen ijs, pizza-date & doen wat kanMy Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 9 mei 2017

  Leuk hoor Artis! Ik wil aankomende weken ook eens naar een dierentuin gaan. Vind nog steeds die in Antwerpen het tofste die ik heb gezien<3

  Oh en hoepelen. Ik wil er nog 1 gaan aanschaffen en er ook mee beginnen, lijkt me erg fijn! Vooral als ik door regen / slechter weer niet kan skaten.

  Beantwoorden
 4. Jenn 10 mei 2017

  Oh, ik wil ook zo’n massagemevrouw! Op mijn vorige werk hadden we er ook wel eens 1, heel af en toe.
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen: Blogboek van Kelly DeriemaekerMy Profile

  Beantwoorden
 5. Saskia 10 mei 2017

  Eindelijke de salontafels! Maar jeetje wat zijn ze gaaf zeg, was wel erg lang natuurlijk, maar kan me zo voorstellen dat ze ook wel het wachten waard waren 😉 De bank zelf ziet er ook heel gaaf uit trouwens.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge